Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

AC R21, Huruie rola..... :(

gabileo
post 5 Nov 2007, 09:14
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut.
Cine ma ajuta si pe mine, pls!
Iata care e problema: am un R21 GTS 1721 cu AC si aveam un huruit puternic dar nu reuseam sa identific de unde vine. Dupa ce am dat cureaua de la alternator am descoperit ca e rola de la compresorul de AC. Cine ma ajuta cu informatii despre cum se schimba (ea sau rulmentul) sau cum se unge. La exterior nu se vede nici un surub ptr demontare, doar niste nituri, parca.
Multumesc.

--------------------
Renault Scenic 2 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RADU__
post 5 Nov 2007, 09:39
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Brasov

are un mic surubel central care trebuie scos si apoi trebuie depresata de pe ax. Vei gasi pe langa niturile alea niste gaurele filetate si faci o placa de tabla mai groasa ,pe care o prinzi cu suruburi de acele locasuri. Apoi cu un surub central infiletat in placa vei extrage fulia. In functie de model se poate sa ai un filet central si atunci ai nevoie de un extractor.
Dar oricum ai nevoie de un aparat pentru service aer coditionat caci nu cred ca vei putea sa extragi rola fara sa dai jos compresorul din lipsa de spatiu
success.

--------------------
Renault Megane IV - BV 22 ROC Sedan TCE140 2022
tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th August 2025 - 20:12
Dacia