Vopsire megane, daca nu am postat bine, scuzele mele!
![]() ![]() ![]() |
Vopsire megane, daca nu am postat bine, scuzele mele!
bashtalu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
2005
|
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Intrebarea este: te intorci de acolo cu trenul sau microbuzul?
Si mergi sa-ti iei masina, cand va fi gata, cu aceleasi mijloace de transport? In cazul asta... nu prea merita, zic eu. Apropo, este foarte posibil sa aiba un mecanic electrician amabil care sa te fi impresionat pe tine, dar asta nu inseamna ca lucreaza foarte bine si vopsitoria. Nu inseamna nici ca nu lucreaza bine, spun doar ca nu ai cum sa stii fara sa-i vezi la lucru sau fara sa vezi rezultatul unor lucrari. Parerea mea este sa cauti un service specializat pe asemenea lucrari, care sa aiba eventual si decontare directa cu asiguratorul. Si mai sunt si unele service-uri reno unde se lucreaza bine... |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Asko Bucuresti - e service Honda dar repara/ vopsesc si alte masini. La aripa mea nu se vede diferenta de nuanta.
Eu ii recomand. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Care e service-ul de cosmar?
Eu ti-as spune sa te duci la Dab. Sunt haotici, nu se tin de termen dar masina mea a iesit bine. ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
service-ul de cosmar este renumitul serus...
de dab am citit ca nu mai sunt ce erau... |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca stimabilul Claus si-a vopsit masina integral la ei!
El zicea ca e multumit! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cum am mai spus .. sunt foarte multumit de cum a iesit vopsirea integrala a masinii..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
claus de cand ai vopsit tu masina la ei multeeeeeeeeeeee s-au mai mai schimbat!!!!
|
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
Solon |
![]()
|
Pai cand si-a vopsit-o?
![]() La fel de bine putea sa nici nu zica! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
e posibil sa incurc eu daca da ,scuze
![]() |
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cam la jumatatea lui august a fost vopsita masina.. hai ca parca nu-i asa mult timp..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
bashtalu |
![]()
|
la dab sau la serus?
nu am citit unde ai scris ca ai vopsit-o |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Solon |
![]()
|
Dab.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
adi_0434 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 315 Joined: 26 December 06 ![]() |
un service bun in materie de vopsit este MAVEXIM TARGOVISTE
|
--------------------
renault
laguna II
2002 1.9 dci 79kw estate expresion ex laguna II
peugeot 407 2.0 HDI |
|
dandutulescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 8 March 07 From: Dambovita ![]() |
Intradevar Mavexim Targoviste este un service foarte bun in materie de tinichigerie si vopsitorie.Ieri am avut masina la ei pentru remedierea unui prag pe care l-am lovit de o bordura si va spun ca nici nu se cunoaste. Mie imi pare cam scump dar bun calitativ ,pragul de la Megane indreptat "umbra"si remediat vopseaua 300lei.
|
--------------------
megane sedane2 GPL
logan laureat GPL
08
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 09:56 |