Scartaie scaunele, Dupa un an jumatate au inceput scartaieturile
![]() ![]() ![]() |
Scartaie scaunele, Dupa un an jumatate au inceput scartaieturile
Laur_symbol |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 Fidji
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Salut,
Esti sigur ca scaunele scartaie si nu suporturile de centura ? |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Daca scartaie perna pe care stai (nu spatarul), da-i cu WD40 pe dedesubt. Freaca acele lamele care sustin buretele si de aici vine scartaitul. Eu am dat odata bine pe la 20.000 si n-a mai scartait pana azi.
This post has been edited by k0b3: 30 Oct 2007, 23:30 |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Nu stiu exact cum se face ca si la mine scartie ceva mai nou, nu imi dau seama daca e de la sezut sau de la dispozitivul de prindere a centurii.
Am tras masina intr-o parcare si am inceput sa misc scaunul, nimic, suportul de la centura nimic... Am tras de bancheta din spate, am ridicat-o, nu se aude nimic. Am deschis portbagajul, am apasat cu putere, poate e de la suspensii (nu prea ma pricep la partea mecanica a masinii), nimic, dar cand sunt pe sosea, se aude un scartit care ma scoate din sarite. Daca cumva a vazut cineva un Clio Symbol care de misca sus-jos in intersestie, eu eram, incercam sa vad cum si de unde aude. Tind sa cred ca e de la scaun, pe piatra cubica si la gropi, cand face, cand nu... ![]() Idei de provenienta? |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
yookie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 5 November 07 ![]() |
mie cred ca imi scartaie suporturile... ce as putea sa fac?
|
--------------------
Renault
Symbol
2007 Music 1.5 dci 85 CP
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
Exact WD40...multi au folosit aceasta varianta si a dat rezultate ( ptr. o durata ) dar tre sa te multumesti si cu aia...decat deloc...
![]() |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Unde anume se baga WD40? Am vazut ca scartie suportul acolo unde este legat la podea si inauntru, unde se baga centura.
Am vazut ca e protejata de o parte de plastic locul in care este prins suportul de centura de podea. Se desface ceva sau cum se procedeaza? |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
synkro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 February 07 ![]() |
la mine scartaie consola de la skimbatorul de viteze...
ATENTIE: limbajul irc ... k sh tz ... este interzis prin regulament |
--------------------
Renault
Symbol 1.5dci
2007 BMW ///M3 e36
|
|
bogdan1213 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 2 November 07 ![]() |
Eu am masina luata de doua saptamani si imi scartaie si scaunul si suportul de centura (inclusiv cand stau la stop si respir ca de trebuie sa mai si respir. Si nu sunt gras sa zici ca ma spanzur cu centura, sunt chiar foarte slab).
P.S. Nu am nimic cu persoanele supraponderale ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.5 dci
|
|
andreis |
![]()
|
Am un zgomot in volan, cand virez stanga, dreapta. E asemanator cu cel produs de suporturile de centura.
De unde provine, sau mai exact, merge cu WD40 si unde se aplica? Multumesc ![]() |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
andreis, vezi ca e zgomotul produs de lamela care conecteaza Airbag-ul. E pe undeva un tutorial daca vrei sa o rezolvi.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
andreis |
![]()
|
Mersi Abu, am gasit si tutorial despre subiect, dar sa dau airbag-ul jos... e cam riscant, mai bine nu ma bag. Oricum nu se aude chiar asa tare, o las asa cum e.
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Cristi_T |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 1 August 07 From: Bucuresti ![]() |
si eu am un symbol de vreo 3 sapt si deja scaunul de la sofer scartaie sau cel putin ceva din zona aceea . e greu sati dai seama ce mai exact . am sa incerc sa vad daca e din cauza "sinei" pe care sta . uneori se aude chiar si cu muzica pe la nivelu 12-13 ...
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 16v
- B 01 TCM
2007
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Vezi ca este posibil ca zogmotul sa nu vina de la scaun, ci de la acel suport in care bagi centura. Cel putin de acolo se aude la mine. Am dat cu putin degripant (WD40) si "greierasul" a disparut! Incearca sa vezi daca atunci cand nu ai pusa centura se mai aude zgomotul.
![]() Pentru mai multe detalii click pe link-ul de mai jos: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=411...=suport+centura This post has been edited by Duyu: 25 Nov 2007, 15:14 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Acest scartait apare datorita frecarii vinilinului cu care este imbracata marginea scaunului cu plasticul ce protejeaza marginea scaunului. Am observat ca in perioada rece se accentueaza... de fapt toti greierii apar cand este frig.
![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
drive4life |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 14 Joined: 17 September 07 From: Dr. Taberei ![]() |
si la mine a inceput sa scartaie ceva si am masina de 2 luni si nu reusesc sa imi dau seama de unde vine sunetul
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- B-69-***
2007 14 16v Symbol 14 16v Musiq
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Mie imi zdrancane tamburusu care blocheaza usa din stanga spate, dar nu mereu, si se mai aude ceva care joaca in dreptul unde se prinde centura soferului in stalp, nici asta nu se aude mereu. Dar am metoda sa nu le mai aud: dau muzica tare
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
drive4life |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 14 Joined: 17 September 07 From: Dr. Taberei ![]() |
Pai la fel fac si eu dau muzica blana si nu le mai aud dar stiu eu ca sunt acolo si asta ma inerveaza la culme
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- B-69-***
2007 14 16v Symbol 14 16v Musiq
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 20:37 |