[VIDEO] BMW X5, off road
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] BMW X5, off road
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Skills
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Parerea mea e ca pilotul a facut miscarea, nicidecum masina!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
pilotul...a redresat masina cu ajutorul rotilor din fata...dar si masina merita respect ca nu s-a rupt in doua
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
super tare rehau....
![]() |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Ala la care-i sar rotile e Citroen
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
ba e reno si are sigla de citroen la misto
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mecanicul a uitat sa stranga prezoanele. Mi-a trecut o roata de kart pe langa cap (la vreo 3 metri distanta) si nu e distractiv!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Asa mai zic si eu pilot pe X5-ul ala .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Acum vre-o 6 ani am patit o faza similara cu un BMW ursulet , nu a strans "meseriasul" la vulcanizare prezoanele cat trebuiau si era sa pierd o roata pe la 160 ... noroc ca m-am oprit sa vad ce bate
![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
vladrehau |
![]()
|
daca era logan nu mai lua curba.....se tot ducea
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar si X5-ul din primul post e modificat la greu; presupun ca daca era un X5 de serie nu mai iesea asa frumos manevra
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Nu stiu cat de modificat era dar era BMW
![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
buna masina, bun pilot, insa NOROC A FOST "CU CARUL" (sau cu bmw-ul in cazul de fata)
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Masina de cenzurat, n-avea voie sa se ridice in halul ala.
Pilotul e arab, se pare ca-si face zilnic rugaciunea... Allah a avut grija de el. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
R19/16v |
![]()
|
Cum sa fie de cenzurat dom'le? Doar e masina nemteasca! Pai ce naiba?
N-ai vazut citroenul ala? Ala e de cenzurat! QUOTE Nu stiu cat de modificat era dar era BMW biggrin.gif . Am vazut niste demonstratii la BMW pe gheata sum fiecare roata avea cuplul stabilit din calculator sa tina masina pe calea cea buna ... Cu un logan putea sa fie el cel mai full model te duceai de muuuuulte ori peste cap la faza aia . Te-ai gandit mult pana ai debitat aberatia asta? Te-ai scremut mult? Ai macar o idee vaga cat facea X5ul ala de la demonstratie? Din curiozitate - cum a gasit familia rehau dc/reno? si... de ce? ![]() Acest post are caracter de pamflet si trebuie tratat ca atare. |
--------------------
DS
5H
|
AlinREHAU |
![]()
|
Daca nici pana in anul 2007 Dacia nu a reusit sa scoata o masina cu esp in dotare nu e vina mea , nu contest ca BMW-ul ala costa o avere dar isi merita banii . Imi cer scuze ca am deranjat atat Dacia club prin posturile mele dar nu se va mai intampla . Is satul de remarci de doi bani si de membrii cu vechime care te iau in ras la orice chestie . Fi bucuros ca de mine ai scapat .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
R19/16v |
![]()
|
Daca tu ai pretentia sa fii luat in serios cand faci asemenea comparatii, atunci iti urez drum bun!
Cine te obliga sa iei Dacia? Nu-ti place ca n-are ESP, ia BMW. Dar acolo nu-ti convine pretul, asa-i? Nu exista ieftin si bun! Sau... ma rog... nu pe cat de ieftin ar vrea romanul. Ce-ai mai vrea pe masina de 10k eur? Piele, scaune electrice si tractiune integrala? Dpdv meu Loganul este o masina care-si face banii! O masina facuta pentru marea majoritate a romanilor! (apropo, eu citesc de pe reno ![]() |
--------------------
DS
5H
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Singura piesa comuna intre X5-ul de serie si cel de Rally-Raid, este doar caroseria. Nici vorba de ESP si alte rahaturi d-astea.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vladrehau |
![]()
|
in tara in care sunt eu acum cea mai naspa marca de masina care poate exista este reno.....
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
R19/16v |
![]()
|
Si legatura cu topicul care e?
Cat o sa mai suferi cu helsinkiu' ala? |
--------------------
DS
5H
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Care caroserie tata, ca X-raidul are caroserie de fibra de carbon pe cadru triangulat de otel crom molibden! Poate farurile sa semen, ca nici ampatamentul nu e identic cu cel de serie.
Regulamentul FIA pentru raliuri off-road nu permite ESP sau alte ajutoare electronice. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Primele variante aveau caroseria de serie, cred ca ala e si in filmulet...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Filmul e foarte vechi. Si daca nu ma insel e dintr-o editie trecuta de la Dakar. Cred ca primul an in care s-au dat X5-urile.
Pt mine e demonstratia suprema de talent din partea pilotului. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cat de misto i-au zburat aluia rotile!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:05 |