Dacia Logan MCV, banuita ca ar avea probleme, la directie
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan MCV, banuita ca ar avea probleme, la directie
DFA |
![]()
|
||
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
||
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
OTV si-a tras ziar? Penibil. Na, presa. Deci Penibil.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Ce ziaristi de kkt. Nu sunt fan LGN insa chiar mi se pare aiurea articolul. Scris in dulcele sictir dambovitean. Sunt curios ce masina conduce semnatarul articolului? VW, Hyundai, Citronel...?...
|
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Vai..ziaristii astia rai.....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
La unii (a se citi, probabil, dealeri de masini straine) le e ciuda ca Loganul se vinde asa de bine si masinile lor nu. Si atunci, cea mai buna metoda e sa arunci cu noroi in ceilalti.
Cand o sa vad o stire de genul: ala a zis (si nu "surse de incredere anonime"), ala a patit, statistica noastra arata ca din x masini y au probleme la directie... atunci o sa cred. Adica, o stire bine documentata, nu povesti. |
--------------------
.
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
a mai incercat si ADAC....
|
--------------------
.
.
.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce are MCVul cu legenda pretului Logan? Daca scriau nemtii ii banuiam de protectionism si interese, dar daca scriu romanii chestia asta... probabil DD pregateste urmatorul subiect dupa "Elodia"
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cred ca retardu ala de Lazarus s-a saturat de "investigat" crime si crime si l-a luat dorul de vechile "investigatii" pe teme auto.
Tineti-va bine, ca urmeaza bumpy-road daca se leaga asta iar de Logan. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
mda.. penibil. insa din rahaturi din astea fac unii niste legende urbane despre logan de te doare capu. Oricum penibilos traseul zvonului : sursa anonima--> ziar local->ziar de scandal. Telefonul fara fir neprofesionist din presa. Cateodata is curios de ce nu ia dacia masuri impotriva cretinilor astora,ce arunca cu kkt fie ca nu au primit publicitate (ziarul local din care vad ca a prelaut gardianul, din care a preluat ca turma o multime de alte ziare) , fie pentru ca sunt platiti de cineva
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.977 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
de fapt eu banui MCV-ul ca ar avea probleme la suspensia spate.
Prea "sare" pe drum in sus si in jos. Iar daca ai varianta cu 7 locuri, ei bine, aia din spate zici ca sunt mingi de ping-pong. Asta impreuna cu ergonomia speciala a banchetei spate si drumurile mioritice , poate da serioase probleme de sanatate pasagerilor. Atat de serioase incat sa ocupantii pot cadea lati dupa numai un drum de 100 km. Testat pe propria persoana. Din pacate ... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Da, Lazarus o va descoperi pe Elodia intr-un sant in care a cazut din portbagajul unui MCV pe care l-a lasat directia. Si probabil ca Dan Diaconescu conducea MCV-ul.
Oare Lazarus are cont pe forum? |
--------------------
.
.
.
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
Este adevarat ca Logan-ul e masina naspa!!!
![]() Ce am auzit de la un cunoscut: "am fost cu un Logan Van si in spate era doar tabla, avea geamurile de tabla, in loc de geamuri era table, nu era nimic in locul ala, nici macar o mocheta ceva ...". Este adevarat ca Logan-ul e naspa, alte van-uri au tapiterie de piele si bord de lemn si ceasurile cu cristale sau diamante. Daca e masina romaneasca e naspa si pe langa asta costa mult, consuma mult si cum zice si articolul mai are si probleme. Daca era masina straina era altceva, ca alea nu se strica, sunt perfecte. Cand se invata lumea sa nu mai comenteze aiurea si sa dea un ochi si la restul de masini de pe piata ce dotari au, ce probleme au, la diferentele de pret. Multi vorbesc parca fara a gandii. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
aphophis |
![]()
|
mcv-ul e masina de zi de zi, gallardo e masina de weekend
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Io nu m-am rabdat si le-am zis cateva de dulce la comentarii...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(axabrt @ 23 Oct 2007, 14:58) Prea "sare" pe drum in sus si in jos. [...] Testat pe propria persoana. Din pacate ... Nu stiu ce ai testat tu, dar eu chiar am avut "onoarea" de a sta in fund pe mocheta de fabrica intr-un mcv de 5 locuri care mergea pe drum de munte, in spate. Chiar nu era saritoare masina aia. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.977 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
pe drumul spre pitesti, pe targoviste si gaesti, cu MCV masina de serviciu
pe bune, daca o sa mai merg pe drumu ala, soferu era unu tembel de mergea cu viteza si de aia...daca stiam imi luam casca de motociclist. Probabil dc mergi cu viteza mica, nu sare chiar asa..., dar am ajuns cu oasele tasate gata...oricum si drumul e sub orice critica. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Hmm!
Logan MCV e chiar o masina ok! Nu sare de spate, are directie ok la banii ei. Articolele astea chiar imi dau incredere ca e o masina ok! |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
axabrt |
![]()
|
ba de spate sare ca am vazut eu....tu oi avea 300 de kg, de aia sta mai bine pe drum...
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
O.M.G !!! astia nu mai au subiecte
![]() Acum ar trebui sa apara pozitia Dacia vis-a-vis ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
aphophis |
![]()
|
mda.. un proces cu multe despagubiri morale. Daca nu prezinta si dovezi pentru ceea ce au scris.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Drum de munte cu denivelari ~60-70km/h (zona Voineasa). Pe drum asfaltat am mers doar pe randul 2. Mie chiar mi-a placut, ca am asteptam exact la ce ziceai tu (tot masina de servici in care bagi piciorul ...).
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
e un articol defaimator. o fi loganu ieftin dar nu e chiar prost.
Si mie mi s-a parut un pas inainte, venind de pe berlina Acum nici opelul nu mi se mai pare chiar asa de super misto, dupa ce m-am obisnuit. Cred ca imi trebuie alta... Cel mai mare minus ramane confortul. Si stabilitatea. Iar daca mie imi era frica sa merg cu Loganu la 140, nu vreau sa zic cat am prins cu Astra... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Uitandu-ma ase prin diverse arhive n-am vazut inca o actiune in justitie intreprinsa de Dacia sau Renault dupa asemenea articole.....cam ciudat, nu?
Si nu pot sa nu remarc audienta de care se bucura Lazarus printre membrii forumului nostru.... ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
aphophis |
![]()
|
cine stie ce juristi fara oo au
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Lasa ca or sa se gaseasca ziaristi care or sa sustina ca MCV-ul este concurentul lui Mini Clubman. Doar au usile de la spate la fel, nu?
![]() |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Incredibil ! Toata tarasenia a plecat de la un "saptamanal pitestean", iar Gardianul reia povestea cu masina de 5000 de euro. Parca erau dolari, nu ? In fine ... Si mai baga si chestia aia cu "in jur de 7000 de euro" pentru cea mai ieftina masina. Articol scris pe veceu. Si daca mai era si o diaree la mijloc ...
<span class='edit'>23 Oct 2007, 23:25:</span> QUOTE(BOG @ 23 Oct 2007, 15:37) Uitandu-ma ase prin diverse arhive n-am vazut inca o actiune in justitie intreprinsa de Dacia sau Renault dupa asemenea articole.....cam ciudat, nu? Asa, asa ! Mai departe ! Teoria conspiratiei ! Ia baga un plan aicea ... This post has been edited by cristi.r: 23 Oct 2007, 22:26 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Hai ca-i simplu! Ce nu s-a inteles? Ne uitam in Gardianul la partea cu reclame si decupam firma care are reclame acolo. E foarte probabil ca aia au trimis ziarului articolul. Nu imi imaginez pe cineva de la Gardianul agitandu-se, cu buna intentie, in scopul oferirii unor informatii adevarate si cautand el note informative de chemare in service pentru diferite masini. Ce intelege coafeza Mimi si frizerul Gigi? Ca Loganul are probleme la directie. Nu conteza ca e in Brazilia sau ca problema poate fi de la fabrica lor de acolo (si nu o problema de proiectare). E ca in bancul ala cu ceasul Pobeda pe care l-a castigat Serghei Ivan Feodorovici: nu era ceas, era bicicleta si nu i s-a dat ci i s-a furat. Atata vreme cat in orice articol se va intelege ca Loganul are probleme, ziarul se va vinde.
|
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:00 |