probleme cu turatia megane sedan 2 85 cp
![]() ![]() ![]() |
probleme cu turatia megane sedan 2 85 cp
djems304 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 15 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2007, 1,5 dci, expression
|
|||
rac |
![]()
|
![]() teo Group: Members Posts: 276 Joined: 23 July 06 From: Rosiori de Vede ![]() |
Cred ca ajungi in limitarea de turatie. Mergi cu ea la blana in treapta intai, care e faza? Vrei sa o rupi?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- TR 78 VIV
2006 Bicorp Confort Dynamique, 1.6, 16V, VVT, 2006. 118.000km;1.1.2020.
|
|
lucien |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 29 May 07 ![]() |
In treptele inferioare se ajunge foarte repede la turatia maxima ( cum a spus si colegul de mai sus ). Uita - te pe turometru ( cred ca deja ai turatie maxima cand se intampla fenomenul ) si ia - o mai incet : risti sa strici cel putin ambreiajul !
|
--------------------
Renault
Megane sedan
- PH -- xxx
an 2007 ; 1,5 dci ; 124 hp ; model privilege
|
|
djems304 |
![]()
|
In treptele inferioare se ajunge foarte repede la turatia maxima ( cum a spus si colegul de mai sus ). Uita - te pe turometru ( cred ca deja ai turatie maxima cand se intampla fenomenul ) si ia - o mai incet : risti sa strici cel putin ambreiajul !
Stai linistit nu vreau sa o stric sau sda-i fac ceva.doar am dat bani pe ea din buzunarul meu asa k.... . Doar k am vrut sa vad si eu ce poate masinuta si am constatat chestia asta k in treapta 1 la blana debreiaza motorul automat si nu stiu daca e un fel de protectie sau nu e in regula ceva cu motorul.In rest merg ultra regulamentar - consumul mediu pe C.P = 4,2 l /100 km |
--------------------
renault
megane
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai incearca tu mult limitari de turatie in treapta 1 si 2 si o sa ne povestesti in 12-15 luni cate ti-ai schimbat la masina si cat de prost este Renault.
Dieselul e facut sa fie turat intre 2000 si 3500, iar acolo unde e nevoie pana in 4500. Insa sa o duci acolo in treptele mici e cel putin ciudat. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
djems304 |
![]()
|
Merci AlexC.Nu stiam k este normal asa ceva.oricum vroiam si eu sa vad ce poate masina,doar atat. De obicei conduc sub limitele de viteza asa k....nu vad sa fie ceva grav.Oricum o las mai moale cu accelerarea dupa cum ai spus.Merci pt informatie.
|
--------------------
renault
megane
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pana acuma, a mea nu are nimic...si vede destul de des peste 4000 de ture...e drept, numar pe degete de cate ori i-am dat in treapta I...
![]() This post has been edited by j.d: 15 Oct 2007, 18:02 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
djems304 |
![]()
|
QUOTE(j.d @ 15 Oct 2007, 18:01) Pana acuma, a mea nu are nimic...si vede destul de des peste 4000 de ture...e drept, numar pe degete de cate ori i-am dat in treapta I... ![]() dar face si la tine la fel de la 4500 de ture???adica debreiaza automat si se reduce acceleratia???sau numai la mine problema cu masina noua?? |
--------------------
renault
megane
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
nu debreiaza automat, ca nu are cum, ci la turatia maxima calculatorul de injectie taie alimentarea cu motorina, pentru protectia motorului.
|
--------------------
renault
megane 2.2
- IS-05-GP?
2006 1,5dCi 80CP We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
la mine se repeta o problema care a mai aparut in vara si anume la plecare dimineata mi se subtureaza singura in prima treapta, a doua, a treia....ca exemplu daca am 2000 ture in a 2a la un moment dat imi scade singura la 1600 ture....ceea ce e destul de urat, e o senzatie nasoala. va trebui sa ma duc iar la service...
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu o rezolvasesi cu senzorul ala de la acceleratie? Nu a fost de la ala?
|
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
djems304 |
![]()
|
|
--------------------
renault
megane
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu te supara pe mine, dar daca mai e inca in rodaj, nu ii mai da 4500, asta daca nu vrei ca problemele sa apara in viitor. Fa-i rodajul ca la carte, daca nu l-ai facut deja.
|
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
poseidon-se pare ca nu s-a rezolvat, acum a aparut iar si mai urat fata de prima data...
![]() |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 19:42 |