elodia is back, dan diaconescu , direct , in direct, in reluare..
![]() ![]() ![]() |
elodia is back, dan diaconescu , direct , in direct, in reluare..
catalin80 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|||
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
"Pentru a putea vizualiza/asculta acest fisier trebuie sa fii logat si sa ai peste 18 ani"
pune si tu ceva accesibil tuturor... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...chemati spiritu...chemati spiritu...aide dom'le terminati cu prostiile, nu mai candideaza Constantinescu, lasati-ma in pace, nu mai imi transmiteti mesaje dinastea Elodia___spirit_hunter.JPG ( Size: 20.54k ) Number of downloads: 229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vai, ce redusi. This post has been edited by driverx: 12 Oct 2007, 09:33 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
scuze....
oricum driverx a facut un rezumat destul de clar al prostiei ce caracterizeaza oamenii care se perinda pe la 0tv. mai este de mentionat ca e vorba de inca doua spirite , pe langa cel al elodiei. Unul al unui vanzator de jucarii ( bine ca nu e al unui vanzator de pantofi..ca era clar ca e al bundy) din sec XVIII si unul al uni jucator de fotbal din "zimbagve" mancat de crocodil chemati-o pe elodia la aparat.....cica sa astept putin ca are ceva treaba ( cred ca era pe tron) ![]() |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mi-am facut cont doar sa vad asta ![]() ![]() ![]() demential ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
![]() ![]() ![]() PS: mie nu mi-a cerut cont |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ba, astia-s pe bune???
![]() Nici mie nu mi-a cerut cont. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine-si punea o punga in cap, bine legata, sa nu se mai zbata.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am rupt biroul de ras la faza in care ala povesteste ce fac spiritele alea, cand se cearta cu ele pe tema alegerilor anticipate
![]() ![]() ![]() Faza cu miscatul paharului, cu cititul in boabele de soia si cu descrierea hainelor cu care a plecat Elodia sunt memorabile... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
S pe jos!
![]() La voce seamana cu Prigoana! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Marius* |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 November 07 ![]() |
Sa ne descretim putin fruntile, sa radem putin. Eu m-am prapadit deja !
A inebunit toata lumea cu Elodia asta ! |
--------------------
VW
1J5
ATD 2OO4
|
|
Unduro |
![]()
|
![]() Membru Accidentat Group: Members Posts: 93 Joined: 17 November 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dCI 105cp
Privilege, Noir Nacre, Noiembrie 2007 ex : Megane II 1.5dCI 85cp 2005 Influence
|
|
Motreanu Sorin |
![]()
|
- Group: Members Posts: 271 Joined: 5 April 06 From: - ![]() |
![]() This post has been edited by Motreanu Sorin: 21 Nov 2007, 17:01 |
--------------------
-
-
--
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 10:54 |