Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

1.9dti cu supape varza, curea distributie rupta partial

reno1.9dti
post 9 Oct 2007, 18:46
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare
Am si eu o problema cu un clio ii 1.9 dti... a sarit o fulie de la semn in mers si a trebuit sa schimb kitul de distributie dar se pare ca trebuie deschis motorul si schimbat supape etc.. eu unul nu ma prea pricep si inca nu am reusit sa o duc la un service autorizat. manopera de schimbare a kitului de distributie a fost facut la un service no name care si-au declinat competenta in acest caz... a mai avut cineva probleme de genul acesta? cunoasteti un service ok care sa rezolve repede si nu scump? la ipso mi-au spus ca dureaza o luna iar sumele se invart in jur de 30 de mil.
ieri am vorbit cu un taximetrist despre un service in berceni la ira in care se lucreaza mai "pe genunchi" dar spunea ca fac treaba buna si repede. ati auzit de ei?
motorul are 55 de mii de km... unul nou sau sec hand cat costa?

Multumesc

--------------------
Renault Clio II 2002 1.9dti - b56ret
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jri22
post 19 Oct 2007, 21:11
Post #2

Membru autentic

Group: Members

personal un cred ca trebuie schimbat motorul ptr ca s-au indoit supapele...problema apare in momentul in care sunt si alte stricaciuni pe acolo...in situatia in care nu reusesti sa-i dai de cap da-mi un reply si incerc sa vorbesc cu ceva mecanici care stiu meserie si in niciun caz nu cer bani ca cei de la service renualt

19 Oct 2007, 22:13:
revin cu alte suplimente:motorul de 1.9 dti ptr clio se gaseste foarte greu ptr ca au fost si sunt in continuare extrem de fiabile...imi pare rau de necazul tau...stiu ce inseamna sa o patesti din cauza unot dobitoci de la un service

This post has been edited by jri22: 19 Oct 2007, 21:13

--------------------
renault clio 2002 1.2 16v HB
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 17:08
Dacia