Bataie intre doi soferi, Ce zice legea?
![]() ![]() ![]() |
Bataie intre doi soferi, Ce zice legea?
Virusake |
![]() ![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 26 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru unul care n-a vrut sa se implice, te-ai bagat cam mult in seama... nu stiu ce zice legea, dar esti dus cumetre.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Virusake |
![]()
|
Pune-te in rolul celui care a gresit. Ai vrea sa coboare doi tigani din masina de alaturi si sa te calce in picioare, iar toti ceilalti sa se uite cum tu te umpli de sange pe fata? Cel putin injuriile mele i-au despartit, nu am ramas la fel de indiferent ca restul. Asta e Romania, incerci sa faci ceva, esti privit ca un ciudat...
|
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
112
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Ca măsură de protecție: niciodată să nu desparți singur doi bătăuși. Să fiți cel puțin doi. Îl apuci de spate, de subsuori și-l tragi.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Virusake, nu stiu ce-as fi facut in locul tau da tare mi-as dori ca data viitoare cand se da aia jos sa ia lumea la bataie sa dea peste un Zmarandescu!
![]() Am mai vazut la TV acu vreo 2 saptamani inca o crizata d-asta care a inceput sa ia la palme un incepator ca intrase in curu ei. O fi aceeasi? ![]() This post has been edited by pastrama: 6 Oct 2007, 12:11 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
bine pastraama !
![]() chiar mi-am adus aminte cand a fost Smarandescu la ProMotor si isi prezenta un audi parca, a fost intreba daca a avut probleme in trafic. "...am avut o data o patanie in care a venit unu cu o bata spre masina mea, iar cand m-am dat jos..: sa traiti domnu Smarandescu, sunt cel mai mare fan! " ps: a se urmari si farsa cu gainusa cand erau cei 2 pe strada si unu claxona de zor incomodat iar cand a urlat smarandescu s-a facut pitic ala ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Virusake |
![]()
|
QUOTE(YO4RLP @ 6 Oct 2007, 12:51) Ca măsură de protecție: niciodată să nu desparți singur doi bătăuși. Să fiți cel puțin doi. Îl apuci de spate, de subsuori și-l tragi. Pe moment eram doar revoltat, oricum problema era doar cu femeia si cu prietenul ei, cred ca o trageam pe aia se calma si el. Cine stie ce s-ar fi intamplat.. QUOTE(pastrama @ 6 Oct 2007, 13:10) Virusake, nu stiu ce-as fi facut in locul tau da tare mi-as dori ca data viitoare cand se da aia jos sa ia lumea la bataie sa dea peste un Zmarandescu! ![]() Am mai vazut la TV acu vreo 2 saptamani inca o crizata d-asta care a inceput sa ia la palme un incepator ca intrase in curu ei. O fi aceeasi? ![]() Crede-ma ca in momentul ala as fi calcat-o in picioare pentru cat tupeu avea. Saracul om statea si isi lua pumni in gura de la amandoi fara ca nimeni sa nu se bage. E adevarat, gresise, dar nu asa se rezolva. Oricum data viitoare (daca va mai exista una) si voi fi cu masina mea, probabil voi reactiona altfel ![]() Si totusi pana acum nu mi-a raspuns nimeni. Ce zice legea despre o situatie ca asta? Ce as fi putut pati daca interveneam? Ce poate sa faca soferul batut? This post has been edited by Virusake: 6 Oct 2007, 14:15 |
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() - lovirea sau alte violențe, cauzatoare de suferințe fizice, se pedepsește cu închisoare de la 1 la 3 luni și amendă(asupra membrilor familiei închisoare de la 6 luni la 1 an și amendă). În cazul în care sunt necesare îngrijiri medicale de cel mult 20 de zile se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani și amendă(cele săvîrșite asupra membrilor familiei se pedepsesc cu închisoare de la 1 an la 2 ani și amendă). - vătămarea corporală – fapta prin care s-a pricinuit integrității corporale sau sănătății o vătămare care necesită pentru vindecare îngrijiri medicale de cel mult 60 de zile, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani(în cazul săvârșirii asupra propriei familii se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani). |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Virusake |
![]()
|
Normal, puse pe hartie suna foarte infricosator (puscarie de la 1 la 3 luni) dar pentru ca noi traim in Romania, asta nu mai sperie pe nimeni...
|
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
Alexu7 |
![]()
|
tocmai de asta isi permit unii sa ia la palme naivii pe strada.
unde n-ar fi dat peste unu nebun sa le f*ta o ranga in cap ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Virusake |
![]()
|
Eu tot cu ideea ca ignoranta romanilor tinde spre nesimtire raman...
|
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Cu un certificat IML si cu 2-3 martori din cei prezenti la circ ii ardea pe bataus cel putin cu o amenda penala, plus suspendarea carnetului.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pe politai ii doare in c*r ca se pocnesc doi sau mai multi in trafic. Am patit si eu una din asta, si cand ne-am dus sa depunem plangere ne-au purtat de la rutiera la sectoristi, fiecare aruncand responsabilitatea asuprac celorlalti. Rutieristii spuneau ca ei n-au treaba cu bataile, sa mergem la sectoristi, iar sectoristii spuneau ca de vreme ce s-a intamplat in trafic e treaba celor de la rutiera. Vazand ca politia nu se baga, vinovatii s-au fofilat si au plecat (pana la politie fuseseram adusi si noi si ei intre doua masini de politie, cu actele luate de politai - dar le-am primit inapoi dupa ce si-au notat datele tuturor). Asa ca am ramas cu bataia si cu o portiera indoita.
This post has been edited by Illusi0n: 6 Oct 2007, 19:17 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Aruncata apa rece sau lichid parbriz pe ei, se despart, ca si cateii
![]() Serios! asa reactioneaza...insa nu te vad prea bine... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:55 |