Problema Caseta Directie
![]() ![]() ![]() |
Problema Caseta Directie
myron |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 12 April 06 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
R19
1993 Reanault 19 1.8RT, 1993
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
1. Te rog, pe viitor, pentru a avea sanse mai mari la un raspuns, posteaza la sectiunea corespunzatoare problemei tale (in acest caz, la R19)
2. Pai pana la urma care e problema? Caseta se mai misca? Mansoanele alea de cauciuc, mai ales cel din dreapta masinii (locul pasagerului) se distrug, deci nu e nimic special in aceasta directie. Ce ai reconditionat la ea? Era stricata cremaliera si pierdrea lichid? Daca da, in principiu, nu ar trebui sa aiba nicio legatura cu miscarea casetei. Dar daca zgomotul vine din interiorul casetei atunci cel mai probabil zgomotul vine de la frecarea elementului de reglaj al jocului cu cremaliera, caz in care nu stiu ce solutie ai... Daca caseta nu se misca, mai ai putina rabdare, sa vezi cum si daca evolueaza problema. Succes! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
myron |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 12 April 06 From: Oradea ![]() |
Da , am reconditionat caseta, cremliera a fost problema pierdea ulei . Inainte de reconditionat caseta schimbasem si amortizoarele , si la scimbre se schimbase si unghiul de fuga putin ! Azi am fost la reglat directia, si baietii mau inrebat daca s-a umblat la amortizoare , deci au mirosit ei ceva ! ![]() Deci problema s-a rezolvat, cu scartaitul .... sper sa nu mai reapara ![]() O intrebare de final , ca nu am multe post-uri la activ, cand mai am treaba cu R19 , trebuie exact la categoria |R19 sa postez , ca eu am postat pana acuma la " Renault 4, 5, 8, 10, 11, 12, 18, 19, 21, 25 " crezind ca e OK ! Multumesc de sfaturi ! |
--------------------
Renault
R19
1993 Reanault 19 1.8RT, 1993
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 00:27 |