Probleme Injectie
![]() ![]() ![]() |
Probleme Injectie
myron |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 12 April 06 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
R19
1993 Reanault 19 1.8RT, 1993
|
|||
bighiu77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 24 March 07 ![]() |
salut!una dintre posibilitati ar fi ca noua garnitura sa nu etanseizeze..... sau suruburile sa nu fi fost stranse bine la galerie.
|
--------------------
peugeot 406 hdi
berlina
2000
|
|
Toader |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 8 April 06 From: Piatra Neamt ![]() |
sigur lipseste un furtunas de vacum care merge de la galeria de admisie la aprinderea electronica ca sa actioneze avansul vacumatic.avansul vacumatic este o piesa dreptunghiulara cu-n stut, ce se afla fie pe aprindere fie linga aprindere undeva pe sasiu .daca rezolvi problema asta ai rezolvat si problema fumului si al consumului.
|
--------------------
Renault
25 GTX
1986
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Tind sa cred ca sonda de temperatura apa, nu are mufa bagata, sau este defecta. Daca ECU nu citeste aceasta sonda, vede motor rece tot timpul, baga benzina cat cuprinde. Verifica sa fie bagate toate mufele de la senzori. Motorul tau este multipunct?
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
myron |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 12 April 06 From: Oradea ![]() |
S-a rezolvat problema , unul din furtunele de la injectie au fost inversate , si unul si crapat ! Mecanicul care a rezolvat problema a pus mufa de la filtru de aer jos la baza injectiei , si trebuia sus in ciuperca neagara de deasupra ijectiei . Da eu trasai o sperietura cand am vazut ce fummm scoate masinuta mea ! ![]() |
--------------------
Renault
R19
1993 Reanault 19 1.8RT, 1993
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:45 |