Clio v6.se poate la noi ?
![]() ![]() ![]() |
Clio v6.se poate la noi ?
riptor |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 30 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
renaultsport
clio
182
|
|||
AndreiPavel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 10 December 05 ![]() |
Daca aduci un Cio V6 intr-o reprezentanta RENAULT din Romania, eu zic ca o sa se descurce. Oricum bajbaie ei si la modelele uzuale si o sa se descurce ei si in cazul asta. Iar motorul V6 l-au mai intalnit si pe Laguna.
Pentru inmatriculare se va platii celebra taxa de prima inmatriculare in functie de cilindree si anul de fabricatie (uite aici un link la un calculator: http://www.autosos.ro/taxe-inmatriculare.html ) plus celelalte taxe de inmatriculare ( primarie, politie, etc). |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.9 dci Ex: Renaul Laguna 1.9 dci
2xRenault Clio Bicorp 1.5 dci BMW X5 E53 3.0d BMW E90 320d |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca-s prosti mecanicii bajbaie si la Tico, stai linistit. Consilierul de service poate face rost de manualele corespunzatoare pentru acel model si, in functie de ele, poate repara masina. SDV-uri, diagnoza, sunt la indemana oricarui service autorizat Renault.
La vechea masina descarcasem de pe net manualele in care scria pana si cum sa-mi segmentez motorul, asa ca...bani si scule sa fi avut. La Reno e problema ca francezii au avut un Pruteanu al lor mai al dracului decat al nostru, rezultatul e ca iti prinzi urechile descalcind ce inseamna BVA, UCE, UCH (echivalent in engleza CV si ECM), la fel cum au facut si in domeniul IT, rezultatul e o intelegere mai greoaie a termenilor. This post has been edited by Laurentziu83: 24 Sep 2007, 18:37 |
--------------------
.
.
.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
N-ai carte - n-ai parte!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cipriann |
![]()
|
![]() cipriann Group: Members Posts: 514 Joined: 28 April 07 From: Brasov, Romania ![]() |
Hehee si eu mi-as dorii un Clio V6 cu motor de 2 litrii si 250 hp
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 2 Hatchback by France
- BV026638
Year : 2001 , Engine : 1149 cmc , Power : 58 hp cipriann love: Volkswagen & Renault & Toyota & Skoda.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
am vazut in franta asa ceva. mi-a placut la nebunie.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
V6le are 3 litri (2946cmc)
Puterea maxima la 7150rpm!! La un V6 de 3 litri!! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by R19/16v: 27 Sep 2007, 22:14 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
riptor |
![]()
|
da,si costa 20-25 000 euro la mana a doua varianta de 255 cai,in total ajunge la cca 30 000 cu tot cu inmatriculare etc.cand ma gandesc ce masini banale de cel putin 30 000 euro vad pe strazi...
|
--------------------
renaultsport
clio
182
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pai in Ro nu apreciaza nimeni masinile "lup in blana de oaie", gen Ford Ka 1.6, Clio V6, pentru ca sunt masini mici, iar melteanul se simte bine doar de la Passat, Tucson in sus, nu conteaza ca au motoare de 1.6 sau 2.0 benzina, dar "da bine".
|
--------------------
.
.
.
|
|
riptor |
![]()
|
asta pana apare o "oaie" si le da peste nas! doamne ce placut e..
|
--------------------
renaultsport
clio
182
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 07:39 |