Cum dezinstalez jocuri de pe Nokia E50?, de pe card
![]() ![]() ![]() |
Cum dezinstalez jocuri de pe Nokia E50?, de pe card
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
copiaza ce e important de pe cartela de memorie si da-i un format!ce se vede sunt niste registri...daca nu te deranjaza, nu-i baga in seama!noroc ca instalarea a fost facuta pe cartela!
bafta |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Si daca nu era pe cartela facea o resoftare................oricum solutia cea mai buna este cea de sus cu formatarea.................ca si la comp degeaba stergi daca nu dezinstalezi(add-remove din control panel).Vezi sa nu ai aplicatiile deschise ca nu se pot dezinstala.Ceea ce ma inerveaza si la 6680-ul meu este ca trebe sa dau mereu iesire-iesire si daca nu ramane aplicatia in fundal si apoi da erori si se ,,inteapa"
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Multam fain! Asa voi face.
23 Sep 2007, 14:51: Am reusit sa dezinstalez din meniu, fara format. Am o alta neclaritate. Din cate stiu telefonul este din seria 60. Descarc aplicatii pentru seria 60, dar telefonul nu imi recunoaste extensia SIS. Cum pot rezolva? This post has been edited by Sony: 23 Sep 2007, 13:51 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
S60 sunt majoritatea, dar asta e varianta noua, numita S60 3rd edition (OS 9.1), care nu accepta aplicatii facute pentru vechile generatii (6680, n70, etc.)
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
iti raspund tot eu...schimba xtensia in .jar
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 09:06 |