smucitura serioasa, ce poate fi?
![]() ![]() ![]() |
smucitura serioasa, ce poate fi?
antifizic2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
|
||
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|||
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- ambreiajul...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
hm.. asa m-am gandit si eu prima data, dar poate sa fie ambreiajul, din moment ce masina face cum face si cand acesta este cu ampreiajul apasat la maxim?!?, practic cutia de viteze este deculplata, nu inteleg.
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
pompa de ambreiaj.....
ambreiajul ...eeeee cum stai cu lichidul de frana ? poate sa fie pedala apasata daca nu debraiaja degeaba This post has been edited by przamfiri: 22 Sep 2007, 18:42 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
antifizic2 |
![]()
|
laguna_2_interceptor / przamfiri raman indatorat, multumesc mult, nu am facut decat sa complectez lichidul de frana si pana acum nu a mai facut in nici un fel
![]() ![]() ideea e ca imi scapa lichidul de frana pe langa capacul vasului, capacul nu se poate strange la maxim, ii scapa filetul, poate reusesc sa ma ocup de problema asta si sa gasesc la dezmembrari un alt capac |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- mai tre sa faci ceva... sa aerisesti... du-te la un mecanic din 2 motive... sa nu iti nenorocesti mainile si creierul... e nasoala rau pozitia la aerisitor... neparat aeriseste pompa de ambreiaj...
|
--------------------
Renault -
2003
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
eu am scos pompa de ambreiaj(ramanea pedala un pic jos)am curatat-o am pus-o la loc si atat nu am mai aerist nu a fost necesar si totul merge ca nou
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- dar la tine nu se comporta ca la el... la el de ce crezi ca smuceste/smucea? ca avea deja aer in instalatie...
This post has been edited by laguna_2_interceptor: 24 Sep 2007, 11:44 |
--------------------
Renault -
2003
|
|
antifizic2 |
![]()
|
mai e o chestie,
datorita uzurii placutelor de frana, cilintrul care le apasa, foloseste din ce in ce mai mult lichid de frana, astfel nivelul scade, si afectand in acest timp si ambreiajul. la schimbarea placutelor cu unele noi, nivelul va creste la loc, in cazul meu complectand, la schimbarea placutelor ma astept ca din vas sa revarse o mica cantitate de lichid. cat despre aerisire, chiar azi ajung la mecanic This post has been edited by antifizic2: 24 Sep 2007, 15:05 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 13:45 |