Pot sa pun iPod pe CD Player?, pe mufa pt CD Changer?
![]() ![]() ![]() |
Pot sa pun iPod pe CD Player?, pe mufa pt CD Changer?
Ia-ma Acasa |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 18 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Sport
Clio
2004
- B 87 LOL
|
|||
Florian_2.2TDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 14 March 05 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca s-a discutat si e si un tutorial pe aici sau pe daciaclub, in mare ai 3 pini in spate la cd left right chanel si ground si asfel iti tari un jack catre mp3...
|
--------------------
Renault
Clio Simbol
2007 Clio 1.5dci
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
vrei sa schimbi melodiile ce le ai pe i-pod de pe CD player?cam greu, ca sa nu zic imposibil.
daca vrei sa folosesti CD playerul doar ca amplificare se poate si e relativ simplu. daca nu are mufa de intrare sau 3 pini care sa corespunda intrarii(asa cum a zis si Florian_2.2TDI) se poate desface si lega din interior de pe cablaj si iti faci mufa. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Florian_2.2TDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 14 March 05 From: Bucuresti ![]() |
ps trebuie sa activezi functia auxiliar din meniul cdplayeruluipentru ce ma zis mai sus... si ca acu am inteles ce vrei tu sa faci defapt iti zic vb lui marius-gabriel e f greu ca sa nu intru in detalii electronice trebuie sa realizezi/cumperi (de exemplu la creative am vazut asfel de telecomenzi pt seriile ZEN de mp3 ) o telecomanda care stie de ipodul tau si dupa aia sa iei semnal de la comenzile cdplayerului ...probleme majore dupa parerea mea versuni de firmware modificate,eeprom-uri cu seturi de instructiuni ale microcontrolelor rescrise (si poate nu gasesti atmeluri sau pic-uri simple de le scri repede la calc cu un codevison) samd
This post has been edited by Florian_2.2TDI: 22 Sep 2007, 00:57 |
--------------------
Renault
Clio Simbol
2007 Clio 1.5dci
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
mufa seriala(rs 232) banuiesc ca nu are i-podul tau.
daca avea ii faceai o telecomanda prin infrarosu era simplu. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Ia-ma Acasa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 18 February 05 ![]() |
am cetit tot forumu si am aflat ca...am varianta de Radio CD Tuner List si nu pot sa pun pe muda de cd changer ca-i...iesire digitala! Am gasit un site in anglia care are un emulator pt asta dar e 240 de euro
![]() |
--------------------
Renault Sport
Clio
2004
- B 87 LOL
|
|
panavision |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 18 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Exista si in romania o firma care aduce aceste interfete pentru I-Pod si chiar are un anunt la sectiunea Bursa. Deocamdata nu au putut sa-mi spuna exact daca imi poate afisa numele melodiei pe display-ul masinii, dar au promis ca se intereseaza la producator. Avantajele ar fi ca pe langa posibilitatea sa conectezi si sa controlezi I-Pod-ul ca pe o magazie de cd-uri, mai ai o intrare auxiliara analogica si o mufa USB in care poti "infige" orice memory stick si sa sa asculti mp3-uri direct din el. Partea mai nasoala este pretul un pic cam mare: 260E+TVA (pret in Romania), la care se mai adauga inca pe atat I-Pod-ul (daca nu il aveti deja). Oricum daca nu afiseaza numele melodiei pe display-ul masinii cred ca renteaza mai mult magazia de cd-uri cu mp3 de la VDO.
|
--------------------
Volkswagen
E-Golf
2018 / 136CP
- B-30-SXT
|
|
sab197 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 7 July 06 ![]() |
Ma uitam pe e-bay dupa un adaptor pentru ipod si am gasit ceva interesant: Adaptor care poate afisa numele melodiei
aici zice ca ar merge sa-ti afiseze pe ecran si melodia care o asculti si ca poti controla ipodul cu comenzile cassului. Am mai gasit unu unde zice ca nu poate afisa pee ecran numele melodiei Adaptor care nu poate afisa numele melodiei M-am uitat pe poza asta care am gasit-o pe forum aici si am comparat mufa adaptorului cu mufa din spatele cd-player-ului (cea de la mijloc jos) si mi se par numa bune una pentru cealalta ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2
Privilege 1.6l 16v 2007
- B 60 BOP
|
|
hansol |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 29 July 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
megane / laguna
2006/HATCHBACK 1,5 DCI85CP/2001/ 1.8 gpl 120 cp
- gr 76 bbc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 14:18 |