Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ajutor pentru cumpararea unui Megane Classic, Caut pe cineva cu experienta dispus sa ma ajute

Xeo
post 17 Sep 2007, 11:55
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut! Vreau sa cumpar un Megane Classic I din 2001 , 1.6L 16V si nu sunt un prea bun cunoscator a acestei marci blush.gif , asa ca cer ajutorul unui coleg forumist din Bucuresti, mai experimentat decat mine si care detine o interfata de diagnoza si in primul rand dispus sa ma ajute, daca doreste si are timp, evident contra cost.
Iar problema sta cam asa, ce tine de partea fizica a masinii m-am lamurit insa as vrea sa ii fac si o diagnoza pe un laptop. Urmeaza sa ma intalnesc cu proprietarul in jurul orei 15 moment in care sa ii fac si diagnoza.
Oferta este valabila pentru astazi pana in ora 15 in Bucuresti si sunt dispus sa platesc ajutorul oferit.
Multumesc anticipat smile.gif !

--------------------
Dacia 1310 - XX-xx-XEO
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj98czh
post 17 Sep 2007, 13:26
Post #2

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Du-te la o reprezentanta si fa chestia asta...este cel mai bine + poti afla si istoricul masinii.... si noroc la cumparare

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Xeo
post 17 Sep 2007, 23:31
Post #3

Membru incepator

Group: Members

Am aflat istoricul, folosind VIN-ul masinii cu ajutorul unui prieten care lucreaza la o reprezentanta Renault din Iasi. Iar la o reprezentanta din Bucuresti nu am reusit sa obtin o programare decat peste 4 zile sad.gif , de aceea am apelat la forum. Insa am hotarat sa iau maine masina si sa merg pe incredere ca s-a confirmat ce a zis proprietarul cu ce a iesit din istoric. Deacum sper sa am noroc si sa se dovedeasca a fi buna smile.gif .

--------------------
Dacia 1310 - XX-xx-XEO
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th August 2025 - 23:38
Dacia