Laguna 1.9 dCi Privilege vs. Mondeo 2.0 TDCI Ghia, Second
![]() ![]() ![]() |
Laguna 1.9 dCi Privilege vs. Mondeo 2.0 TDCI Ghia, Second
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.389 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Amandoua sunt masini bune, eu as amana decizia pana cand as ajunge la fata locului, e chiar mai bine cand ai mai multe optiuni, poti sa te incadrezi mai bine si in bani si in ceea ce gasesti pe acolo.
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.389 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai rezervarea o fac de aici, de obicei se rezerva 2, a 2 in caz ca prima optiune nu este multumitoare....deci trebuie sa ma hotarasc pana atunci cam ce vreau.... va depinde mult si ce voi gasii pe mobile in momentul in care o sa am banii...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu am mers cu Laguna, dar Mondeo 2.0 136Cp 6 viteze este foarte fain, si senzatia aia misto de masina puternica, si un spatiu interior maaare. Intre cele 2 eu as merge pe Mondeo Ghia, insa depinde foarte tare de ce gasesti la fata locului.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca cumperi masina pentru tine e bine sa te duci sa vezi mai multe, ce poti vedea pe internet te poate induce f. mult in eroare, asa cum faci tu 2 rezervari(deci la una vei renunta cu siguranta) tot asa si ei isi lauda masinile ascunzand de cele mai multe ori defecte mecanice si chiar optice(zgarieturi, infundaturi chiar). In ceea ce priveste Mondeo, eu stiu ca are distributia pe lant, asta e un avantaj ca nu mai umbli pe la motor sa schimbi curele, role care nu sunt chiar ieftine. Laguna are mai multe optiuni standard in schimb, asa ca cea mai buna alegere tot la fata locului se face. E parerea mea, e stilul meu de lucru si nu intentionez sa zic ca e cel mai bun. Pot sa zic in schimb ca nu prea am dat gres aplicandu-l.
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
Am inceput sa citesc pe site la ford si sunt si acolo oameni cu o gramada de probleme reale sau nu
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca tu ai aceeasi "problema" ca multi dintre noi - iti place stilul Renault.
O sa iti placa Laguna, parerea mea! Eu sincer nu sunt fan Ford - stiu ca sunt mult mai stabile ca masinutele noastre si poate mai fiabile, dar inafara de ultimul Mondeo nu mi-as lua niciun model. Deci vezi si tu ce-ti dicteaza inimioara - poate astepti noua laguna ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
Din pacate, dupa cum am scris si in primul post, o sa dispun de o suma in jur de 8000 de euro + rstul pt. taxe...asa ca numai second va fi..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
d.dan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 22 June 06 ![]() |
depinde 90% ce gasesti la fata locului(de noroc adica)
saptaman trecuta, la privat, in hamburg, au gasit o laguna 2003, 160000km, diesel, 6500E laguna are deprecierea fff mare, mai mare ca meganu mondeo pana in 8000 se gaseste in special break cu extrem de multi km pe mobile.de apar ff multe neconcordante intre ce zic ei ca au si ce gasesti acolo parerea mea: du-te sa ajungi duminca, luni dimineata cumpara ziarele cu anunturi de la privati si baga mare(incearca zona de N din germania: o idee mai scump dar si mai de calitate); cumpara de la nemti care au carte service, facturi si posibilitate de verificare la reprezentanta du-te cu banii la tine si - multa bafta! |
--------------------
renault
megane
2003, 1.6 16v, hatch
|
|
cj98czh |
![]()
|
Am mai facut weekendul asta un drive test cu laguna si cu mondeo....pe Cluj-Turda....dus cu laguna intors cu mondeo.... si .... clar Laguna este mai comoda dar mondeo este muuult mai sprinten si sta mai bine pe viraje....mentionez ca ambele masini au cam acelasi humar de km...... tot mai tare parca ma atrage mondeo.... sunt fan renault...dar nu stiu poate este timpul pt. o schimbare dupa atatea renault-uri....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 16:35 |