Spoiler fata, l-am gasit smuls
![]() ![]() ![]() |
Spoiler fata, l-am gasit smuls
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
zero13ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 12 August 07 ![]() |
asa am patit si eu
este o clema acolo care uneste spoilerul de far si de bara aceea. eu am rezolvat cu un baiat de la renault care mi-a dat o clema , nu stiu unde ai putea gasii asa ceva |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCI Autentique
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai la urechea aia as putea gasi ceva solutii sa o lipesc ori cu un pistol de poliprolilena plus o saiba mai mare ca intaritor, par example ori cu altceva (astept si parerile voastre), numai ca spoilerul meu era iesit pe toata lungimea aproape cu vreo trei cm in partea din fata stanga (unde era rupta urechea aia) si mie mi-e teama sa nu mai fie rupt si altceva desi nu mi s-a parut a fi rupte alte chestii de prindere.
Asta vreau sa stiu eu, daca pe lungimea spoilerului mai sunt si alte "urechi" din astea prinse in surub caz in care m-as duce in service ca eu nu ma bag sa il demontez. Cel mult incerc sa repar urechea aia din capat si sper sa fie numai aia rupta. Acuma spoilerul l-am bagat eu la loc si e destul de apropiat pozitia initiala doar ca daca tragi de el se casca nefiind prins acolo la cappat. |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(przamfiri @ 21 May 2007, 19:29) deci :se scot doapele de la aparatorile de noroi fata (o sa le vezi daca te uiti sub aripi ) sa le scoti usor caci unul costa 4 roni ![]() Fa totul cu rabdare,este simplu. vezi jos ai si niste poze , poti sa bagi o saiba mai mare si stangi (la bara si eu am urechea rupta ) si se rezolva Bafta !!!! |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
Dan73 |
![]()
|
Aha, multumesc. Deci sa inteleg ca in alte suruburi nu mai sta flapsul decat in cele 2 de la capete, restul fiind clame sau, mai exact, ceva similar dar mai mari cu cele de plastic care prind placa de baza de carcasa de ex la pc. Celelalte 2 suruburi de jos cred ca sustin numai aparatorile. Asa e?
This post has been edited by dan73205: 11 Sep 2007, 21:05 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
DA SUSTIN APARATORILE
DACA MAI AI INTREBARI ??? Eventual faci ca mine :scoti masca fata ,apesi pe spoiler pana vine in pazitia dorita,se da o gaura cu bormasina in spoilar si automat si in intaritura lui se baga un holsurub(s-au cum se zice),se monteaza totul la loc si zici ca este facuta la reprezentanta ![]() This post has been edited by przamfiri: 11 Sep 2007, 21:40 |
--------------------
renault
|
Dan73 |
![]()
|
Nu mai am, de ce, vreti sa va duceti la culcare?
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
przamfiri |
![]()
|
spoilarul se imbina cu aripa se inbina cu scutul ,prin niste doape (alea costa 4 roni) deci sant mai multe lucruri care il intaresc,...dar el in mare pare firav..!!!
|
--------------------
renault
|
zero13ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 12 August 07 ![]() |
du-te la reno sa iti dea niste cleme vb si tu cu unu de acolo nu te duci la receptie....eu nu stiu de ce stai sa improvizezi cu saibe si etc cand poti sa rezolvi frumos si ca la carte cu putini bani
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCI Autentique
|
|
przamfiri |
![]()
|
QUOTE(zero13ro @ 16 Sep 2007, 00:28) du-te la reno sa iti dea niste cleme vb si tu cu unu de acolo nu te duci la receptie....eu nu stiu de ce stai sa improvizezi cu saibe si etc cand poti sa rezolvi frumos si ca la carte cu putini bani cand o sa desfaci un spoiler de laguna 2 si o sa vezi ca urechea la spoilar este rupta poti sa te duci la mama reprezentantelor penault,ca se rezolva nu cu cleme sau.......ci cu unul nou ,deaceea l-am sfatuit sa puna o saiba ca sa nu dea banii pe unul nou. ai dreptate,este adevarat sa acolo la imbinatura este o clama dar nu clama este problema Bafta !!!! This post has been edited by przamfiri: 16 Sep 2007, 12:15 |
--------------------
renault
|
Dan73 |
![]()
|
Am uitat sa mai zic si de rezolvare la vremea respectiva.
Am pus un papuc electric de genul asta papuc.jpg ( Size: 3.13k ) Number of downloads: 344 L-am incins la capatul cu cleme, astea au intrat prin plasticul spoilerului, le-am inchis pe partea cealalta. Trebuie doar sa aiba dimensiunea potrivita..si la lungime si la gaura pt surub. Cer scuze ca am dezgropat topicul dar poate foloseste cuiva vreodata. |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Salut! Puteti sa-mi spuneti si mie cum demontez ochelarul proiectorului de pe partea dreapta fara sa demontez bara. Trebuie sa faca un retus de vopsitorie si nu vreau sa demontez toata bara. Multumesc.
6 Jan 2011, 17:18: Chiar nimeni..................?????????!!!!!!!!! This post has been edited by jordi: 6 Jan 2011, 17:18 |
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
il demontezi din exterior...cum te uiti la el cu o surubelnita dreapta usor usor pe margine vezi ca are niste cleme sus parca...iti vei da seama usor..l-am scos si eu acum vreo 2 saptamani..
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
- TR-04-CWY NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:32 |