Melodii......!?
![]() ![]() ![]() |
Melodii......!?
adrianpurcarin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|||
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da mai multe detalii. E house,slow,dance? Ce ritm are?
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Melodie frumoasa!Am ascultat-o de cateva ori.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
in costinesti numai asta o auzeai in discoteci si pe plaja.....oricum super tare, melodia verii
|
--------------------
.
.
.
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
thanks padre aia era; se auzea peste tot la mare si nu stiam de unde sa gasesc titlul
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
daca dai pe google un search de genul: "wanna fly so high over the rainbow lyrics" o sa ai numai surprize placute. si merge si pentru alte melodii
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
alp vs. outwork - fiesta elektronica Cine are melodia asta?? O vreau si euuu.
Am cautat si pe dc dar nu am gasit. ![]() L.E. Am gasit melodia. ![]() This post has been edited by bear_mc: 22 Oct 2007, 12:59 |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Am o sugestie pentru voi... Cand nu stiti o piesa dar ii stiti vre-un vers, incercati sa dati un google ca e f. posibil sa o gasiti.
De exemplu, desi melodia ta s-a gasit, adriane, uite, un simplu search pe google cu "i wanna fly so high , over the rainbow" m-a adus la link-ul asta de unde vedem si titlul melodiei ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Desi cu intarziere, dar... paaadreee, sa-ti deie Dumnezeu sanatateee!... de cand caut melodia asta!...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
stie cineva piesa care e pe fundalul promo-urilor HBO 10 ani?
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Vlady |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 9 December 07 ![]() |
Melodia din fundal o cunoaste cineva?
This post has been edited by Vlady: 19 Jan 2008, 15:37 |
--------------------
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
sa intrebam un chinez...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Niciodata n-o sa vezi un singur chinez...sunt la set...
|
--------------------
Renault
Clio 3
- B-xx-xxx
2006 Authentique 1.5 dCi Pensii Private ING!!
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
da' melodia din reclama la danone? de zice un nene "danon, danon, danon....." (sau cel putin asa mi se pare mie ca zice) cine-o canta? imi suna a ceva frantuzesc.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Nemmo |
![]()
|
![]() Membru erect Group: Members Posts: 49 Joined: 16 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Da' melodia aia de la reclama cu Dolce? Cica sunt niste finlandezi or smth
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dCi 105HP/2007
fara oglinzi electrice da' cu piele pe volan... ... mi-am dorit asa de mult o "fraulein" ca am ajuns in pat cu o "mademoiselle"!
|
|
bear_mc |
![]()
|
polka nu mai stiu cum e cea din reclama de la dolce.
Loituma-Leva's polka asa se cheama. This post has been edited by bear_mc: 23 Jan 2008, 11:46 |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar p-asta o stie cineva ?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
am auzit la radio Wicked Game intr-o varianta feminina... aveti vreo idee cine e ?
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva cum se numeste melodia din reclama la jacobs cu aia doi care intra in magazinul de antichitati si cer 2 cafele?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Mare rugaminte! Stie cineva melodia de pe fundal din clipul asta? O caut de ceva ani si abia azi am vazut asta la tv! DISCO, mai vechiuta...
Multumesc anticipat. Succese! LE: s-a rezolvat foarte repede multumita lui Vlady ![]() Sylvester - You make me feel Succese! This post has been edited by koldun: 1 Jun 2008, 01:51 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
TresPasser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred ca pe acest forum am vazut un videoclip (de pe youtube) ce continea o melodie clasica cunoscuta, iar in prim-plan o "tanti' imbracata in alb canta la harpa. Destul de ambiguu? Poate a mai vazut cineva videoclipul, ca altfel...
|
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.6 16V
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cine canta melodia de pe fundal? am intrebat pe toata lumea....si nu stie nimeni |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
UXE, ai un plus de la mine
![]() ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
nu are cum sa fie brian adams pentru ca e o formatie
![]() mie imi suna a scorpions ![]() This post has been edited by DrK: 3 Jun 2008, 15:57 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
Toti solistii cunoscuti acum, au avut la un moment dat un band cu care au cantat si din care logic, faceau parte aparand pe coperta albumului... dar erau mai putin cunoscuti. Dupa ce si-au bagat picioarele si au ales o cariera solo, au apelat din nou la formatii, numai ca de data asta, el plateste pe baietii cu care canta... si nu mai este platit in mod egal ca atunci cand canta laolalta cu ei. Asa ca Brian Adams sau formatia lui Brian Adams, cam tot aia este...
![]() Cat despre Scorpions, no way. Solistul lor canta mai mult pe inalte... pe cand cel care eu cred ca ar fi Brian Adams, are vocea un pic mai "gajaita". ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
eminescu0 |
![]()
|
poate are cineva un telefon SE cu TrackID
![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 23:21 |