Cer un sfat !, Cumparare Laguna SW 2001, 1.9 DCI
![]() ![]() ![]() |
Cer un sfat !, Cumparare Laguna SW 2001, 1.9 DCI
mariuscha |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 8 August 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
DSN
Clima
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Motorul nu se termina la 100.000 ca nu este dacie veche, eu cred ca motorul ala a are mult mai mult de 100.000 poate vreo 350.000 de km..... ai carte service, istoric la masina aia? Nu ar strica sa o verifici dupa seria de sasiu in reteaua renault...sa vezi cati km a avut la ultima revizie si eventual problemele intalnite de-a lungul timpului....si nu ai spus un lucru foarte important ...si anume pretul de achizitie...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mariuscha |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 8 August 04 From: Iasi ![]() |
Mi-a scapat pretul : 8 000 Euro
|
--------------------
DSN
Clima
|
|
sexyrat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 December 05 From: Oradea/Timisoara ![]() |
Nu are rost. Un motor desfacut nu este la fel ca cel original. La banii aia mai bine mai pui o mie si ti-o dau pe a mea cu dotari mai multe si motor original.
Iti dai seama ca daca s-a stricat motoru in asa scurt timp turbina si celelate componente ale motorului vechi sunt forjate si la fel si celelalte parti motrice. Motorul nu o sa aiba 0 km pentru ca carterul este acelasi probabil cu compresie mai mica pentru ca a trebuit rectificat si piesele nu calca la fel una pe alta. Nu zic asta sa o vand pe a mea pentru ca pot sa mai astept. This post has been edited by sexyrat: 7 Sep 2007, 17:24 |
--------------------
Renault/Ford
Laguna/Focus
2002/2008
- bh-77-avm Reparatii mecanice auto, schimb rulmenti cutie de viteze pk6 la cele mai bune preturi in zona Timisoara.Piese auto Diagnoza auto 30 lei.Tel 0744793205
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
eu zic sa n-o iei.
|
--------------------
-
-
-
|
|
sima.dragos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 8 September 07 ![]() |
cum verific cati km a avut masina mea la ultima revizie dupa seria de sasiu in reteaua renault
|
--------------------
renault
megane 2
2007 1.5dci/63KW
|
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
te duci la reprezentanta..si cu frumosu' ii ceri un istoric la masina ...
![]() ![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
GARDIANUL PUBLIC |
![]()
|
![]() Utilizator Renault Group: Members Posts: 47 Joined: 4 April 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mariuscha @ 7 Sep 2007, 17:35) Nu o cumpara ! Categoric nu ! Mai cauta. La banii astia (+) (-) 500 / 700 de euro ai sanse mari sa-ti gasesti o gramada in Romania. Cauta si pe mobile.de si adauga taxa de inmatriculare si drumul si iesi undeva la 8500... dar stii ca e a ta... (cu rezerva sa mergi afara cu cineva care se pricepe cu adevarat). Atentie mare ! Multe repere de piese pe Laguna au datele de fabricatie stantate pe ele (nu ma refer la motor... ca sa nu ma taxeze cineva pe aici - remarca era pt. in cazul in care cumperi ceva de afara). Deschide bine ochii ca altfel dai din buzunar. Nu te lasa fascinat de dotari... le poti gasi pe foarte multe Laguna, la preturi apropiate, si macar acelea nu au motorul demontat. Vorba cuiva mai inainte spusa... daca ma hotarasc sa o schimb pe a mea cu o Initiale... te anunt... si nu spun ceea ce spun ca sa o vand. |
--------------------
Renault
Laguna II Grandtour
2002 / Privilege, 1.9 dci 120 CP 6tr ESP 16' Nu tot ce zboara se mananca.
|
|
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
Marushca mie mi se pare ca masina aia nu are cum sa aiba 100000km,daca vrei sa vezi o masina cu 89000 km te invit sa o vezi pe a mea. Daca nu stii istoricul masinii nu are rost sa te legi la cap. Eu am dat 10800euro pe masina dar o stiu din prima secunda de viata
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Inseamna ca lucrezi la Renault Franta si ai vazut cand a iesit masina pe usa fabricii daca spui ca o cunosti din prima secunda din viata
![]() ![]() Glumeam ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
eu am dus laguna de la 100.000 la 140.000 si deocamdata la motor nu am schimbat decat ulei filtre si curele,
daca trebuie refacut motorul la masina de care vb, imi imaginez ca nu e de bine, las-o tata si gaseste altceva. |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
mecanicul ala iti e prieten bun ? Sau ce?
Glumesc.. nu o cumpara.. iti gasim noi una buna si dai o bere ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
byby |
![]()
|
Daca ai bani ti-o dau pe a mea, cu garantie, pt ca mie mi se pare imens de mare masina asta, vreau ceva mai mic sa ma pot descurca prin oras. azi m-am enervat de toti dracii caci nu reuseam sa gasesc un loc de parcare sa bag tancu' si sa merg si eu la cumparaturi ca omul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
santto |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 August 07 ![]() |
SALUT BYBY
EU AM BANI SI MA INTERESEAZA SA CUMPAR O LAGUNA DA-MI PE MAIL NR TAU DE TEL SA TE SUN CATALIN19812003@YAHOO.COM |
--------------------
d
d
d
|
|
byby |
![]()
|
Ai mesaj pe mail, daca nu il primesti suna la 0741130680, grabeste-te caci s-ar putea sa o dau la altcineva zilelel astea.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
santto |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 August 07 ![]() |
din ce an este ? si mai ai ceva pe mail
|
--------------------
d
d
d
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 11:01 |