Renault 19 - iluminat interior
![]() ![]() ![]() |
Renault 19 - iluminat interior
andreicut |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 September 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) renault.jpg ( Size: 133.3k ) Number of downloads: 98 |
||
--------------------
renault
19 rt
1993
|
|||
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Dioda se pune pt a separa circuitul plafonierei de cel din spate. Cu alte cuvinte daca deschizi portbagaj sa nu se aprinda lumina in toata masina, sau deschizi usa fata si se aprinde si in portbagaj. Ea este pusa deoarece aceste circuite trebuie sa se uneasca pt a da comanda la modulul de alarma. Singura problema este ca se aprind toate becurile, fata , spate , portbagaj, daca nu te deranjeaza este ok.
This post has been edited by mihai1677: 6 Sep 2007, 12:56 |
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
andreicut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 September 07 ![]() |
problema era ca becul din partea soferului mergea non-stop, nu-l puteam opri, iar becul din partea pasagerului fata era ok. in momentul in care am scos dioda, merg ok amandoua. la portbagaj nici nu m-am uitat. important e sa nu ramana aprins
|
--------------------
renault
19 rt
1993
|
|
seby_16 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 December 05 From: Galati ![]() |
O problema asemanatoare am si eu, doar ca becul de la sofer se aprinde odata cu lumina din portbagaj cand deschid portiera spate stanga. La deschiderea celorlalte portiere nu se aprinde, nici la portbagaj, daca nu este portiera stanga spate deschisa. O fi tot dioda de vina?
|
--------------------
Renault
19
- TL-11-TGN
'89 TXE 1.7 92CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 13:11 |