Reconditionare janta aliaj AL, bordurile, cand te dai la ele..
![]() ![]() ![]() |
Reconditionare janta aliaj AL, bordurile, cand te dai la ele..
George Paul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Casco...daca era doar indoita era alta treaba...
|
--------------------
------
------
------
|
|
Jimmy9 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 8 December 08 ![]() |
as vrea sa-mi pun si eu din primavara jantutze, da nush care e dimensiunea maxima ce as putea s-o cumpar
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio3
2007 Dynamique
- BC 60 RLF
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
in primul rand, cauta pe-aici un topic legat de dimensiunile jantelor, unde s-a vorbit de multe ori de subiectul asta
in al doilea rand, ca sa fac un rezumat, mai ales ca esti nou pe-aici: -poti sa pui maximul care incape, adica jante de 18", cu care evident nu poti merge decat pe un drum ca in palma -poti pune doar ceea ce e legal (conform talonului), adica jante de 15" si atat -poti face ce am facut si eu (si altii pe-aici) - iti iei jante de 16" sau 17", si cand ai drum pe la service reno, pui jantele stoc, ca sa nu pierzi garantia la masina. mai exista posibilitatea sa te opreasca si politia si sa-ti ia talonul, dar mie in 6 ani si 2 masini nu mi s-a intamplat ![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:36 |