Cartele Scenic 2
![]() ![]() ![]() |
Cartele Scenic 2
defrag |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 924 Joined: 9 August 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
renault
Scenic 3. 1.6 dci
- IL 65 DRA
2015/ Bose
|
|||
spyball74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 24 February 05 ![]() |
Cu 2 doar
Stiu ca se mai pot programa pana la 4 buc, dar nu-s sigur |
--------------------
Renault
Scenic 1.5 DCI 85CP
2007 Dynamique Renault 25 V6 Turbo 205CP - 1990
Skoda Fabia Combi 1,4 TDI - 2008 |
|
Desperado |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 September 07 From: Calarasi/Bucuresti ![]() |
stiti careva cam cat ar costa sa-mi fac o cartela noua? am si eu una cam crapata,dar perfect functionala. Banuiesc ca doar la Renault la reprezentanta se poate face...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Scenic II 1.5 dCi
- CL 03 YZY
2004
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Era un topic pe aici cu cartele de laguna, insa principiul este acelasi. Se merge la reprezentanta si se comanda. Asteapta-te undeva pe la 800 ron cartela plus programarea ei. De la 1 ian 2007 nu mai merge sa vii cu o cartela luata din alta parte ( ebay ) si sa o programezi. Doar cartela noua comandata direct de la un dealer renault.
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
- XXXXXXX
2004 - 1.5 dci Conf Exp
|
|
Desperado |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 September 07 From: Calarasi/Bucuresti ![]() |
cat??? 800 ron???
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Scenic II 1.5 dCi
- CL 03 YZY
2004
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Daca ai Casco declari una furata si iti schimba pe Casco tot sistemu (cartele + chipul pereche din masina)
![]() |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
defrag |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 924 Joined: 9 August 07 From: BUCURESTI ![]() |
Revin cu inca o intrebare. In manualul masinii(Renault megane scenic 2 2005) scrie ca pot fi folosite cartelele in mod hands free. La mine nu merge . Sa fie din cauza alarmei cobrapack 1?Multumesc.
|
--------------------
renault
Scenic 3. 1.6 dci
- IL 65 DRA
2015/ Bose
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Manualul este facut general pentru toata seria scenic 2. Se poate ca echiparea de pe masina ta sa nu aibe acest lucru. De asemenea in manual mai scrie ca e posibil ca optiunea sa nu fie activa pe masinile din unele tari.
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
- XXXXXXX
2004 - 1.5 dci Conf Exp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 14:36 |