am 1.91 m inaltime si nu incap in megane sedan
![]() ![]() ![]() |
am 1.91 m inaltime si nu incap in megane sedan
vvg006 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 29 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 1.6
prima 2007
|
|||
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Prietene inainte de a cumpara masina tu nu te-ai urcat in una sa vezi cu este???Daca incapi?
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
eu am 1,93 si nu pot spune ca ating plafonul (poate ai freaza mai ridicata si de aceea
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
vvg006 |
![]()
|
modelul pe care l-am cumparat nu are reglaj pe inaltime la scaune si nu am fost avertizat ca nu voi incapea in masina
This post has been edited by vvg006: 29 Aug 2007, 09:28 |
--------------------
renault
megane 1.6
prima 2007
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Nasola faza!
Pai trebuia sa faci si tu un drive-test inaine s-o cumperi! Singura solutie este sa-ti schimbi scaunul de la sofer(dar o sa ai alte culori) ![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
vvg006 |
![]()
|
la test-drive am condus o masina cu toate dotarile si nu am fost prevenit ca in modelul de baza nu voi incapea. Am condus si Matiz si nu am avut probleme si nu are scaun cu reglaj pe inaltime
|
--------------------
renault
megane 1.6
prima 2007
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
am 2.02 !!! si inainte sa imi iau masina m-am suit intr-un exemplar cu reglaj pe verticala la sofer...le-am reglat toate pana am vazut ca incap!!! fara suparare dar de aici apare notiunea de test drive, daca dai atatia bani pe un lucru mai intai tu trebuie sa te asiguri ca iti place si il poti folosi...
Si in plus am citit atent toate optiunile inainte sa fac comanda...asigurandu-ma ca e similar cu versiunea in care am stat... In rest nu iti ramane decat sa dai scaunul la maxim in spate si sa lasi spatarul in jos pana nu mai atingi cu capul (si cum apare mai jos scris trebuie sa te joci si cu volanul un pic).... cat despre oglinda e chestie de obisnuinta!! la fel mi s-a parut si mie la inceput This post has been edited by ghertzoi: 29 Aug 2007, 11:24 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Intradevar o problema unica
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
faza cu oglinda retrovizoare e adevarata,la fel si cu stalpul din stanga, eu am 187 cm si am probleme de vizibilitate, mai ales cand merg pe serpentine de ex.....la 187 incap f bine cu scaunul dat maxim jos.
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
VVG, asa cum spuneau si baietii e tardiv pentru a mai face ceva la Renault - ar fi trebuit sa verifici acest lucru inainte de a lua masina.
Solutiile sunt doua: - sa inlocuiesti scaunul original cu un altul, care are plasat sezutul mai jos fata de podea (mai dificila treaba asta, trebuie sa alergi un pic si va costa); - da scaunul actual cat mai in spate, trage de volan la maxim (daca se regleaza pe orizontala) si lasa spatarul mai jos - in felul acesta vei mai cobori un pic pozitia de condus. Desigur, in spatele tau, pe bancheta, va mai putea lua loc doar Adrian Copilu Minune, dar asta e compromisul... This post has been edited by dack: 29 Aug 2007, 11:24 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
vvg006>singurul lucru pe care il poti face este sa montezi un alt scaun cu reglare pe inaltime....A fost greseala ta ca nu te-ai urcat inainte intr-un megane fara asa ceva...Zilele trecute m-am urcat si eu intr-un megane fara scaun reglabil si chiar este extraordinar de incomod....daca se poate si cred ca se poate sigur cumpara un scaun nou ,ori de la dezmembrari, cu reglare ,monteazal si gata...ai confort..
|
--------------------
------
------
------
|
|
ro_megane |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 22 January 07 ![]() |
Schimba scaunele fata daca se poate, nu-ti recomand demonatarea si remontarea oglinzii interioare, iar daca nu se poate vindeo si cumparati o masina cu postul de condus mai jos ori de alta clasa.
Masina cred ca a fost proiectata pentru persoane de pana la 1,75m inaltime, asa ca cei au cu 10% mai mult au deja probleme serioase de acomodare. Cele spuse de @aqua sunt valabile. Regards, |
--------------------
Renault
Megane Sedan Expresion
2005 1,6 16v
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta este cine nu deschide ochii deschide punga....nu pot sa cred ca nu ai incercat un scaun fara reglaj inainte de a cumpara masina...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
La dezmembrari sigur gasesti scaun cu reglare pe inaltime, atentie insa la airbagul lateral din scaun.
Masina nu a fost proiectata pentru o anumita inaltime, insa e adevarat ca daca ai peste 1.85cm singura varianta este cu scaunul la maxim jos. Eu la 190cm stau foarte bine, si am si loc de o palarie mica ![]() VVG - Cred ca e o situatie in care poti invoca lipsa de informare din partea dealerului. Mergi cu ANPC la ei si foloseste urmatoarele argumente: - tu ai cerut test-drive cu configuratia pe care o vei lua si ei ti-au oferit ceva similar - nu au mentionat ca pozitia scaunului este diferita, chiar daca tu ai intrebat Ce te intereseaza este ca ori ei sa te ajute cu montajul scaunului nou ori sa iti ofere o alternativa viabila pentru rezolvarea problemei. Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cea mai buna solutie (cum au zis si altii) e sa-ti schibi scaunul cu unul cu reglaj pe inaltime. Sau vinde masina si cumpara-ti alta in care sa incapi bine.
Offtopic: Citind aici ce inaltime au unii membri ai acestui forum incep sa ma simt pitic la 1.80 ai mei. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
vvg006 |
![]()
|
scaunul pot sa il las mai pe spate dar oglinda tot imi blocheaza vizibilitatea din partea dreapta si chiar nu vad .Ca sa vad un pieton ce traverseaza strada ma uit pe portiunea intre oglinda si plafon
This post has been edited by vvg006: 29 Aug 2007, 14:10 |
--------------------
renault
megane 1.6
prima 2007
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Solutia pe care o vad eu e sa vinzi masina.
Doar cizma se alege dupa picior, nu invers. This post has been edited by $$ilvviu: 29 Aug 2007, 14:20 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
$$ilvviu >>
![]() ![]() This post has been edited by MHY: 29 Aug 2007, 14:25 |
--------------------
------
------
------
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Un scaun de Megane 2.1 cred ca ar rezolva problema ta, pt ca din cate stiu eu pozitia de condus e mai joasa la 2.1, la 2.2 si cu scaunul dat jos la maxim stau umpic cam sus, si am 1.84.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt la fel, singura diferenta s-ar putea sa fie la cele 2.2 cu reglajul clasic al scaunului. Eu la 2.2 am niste manere intergrate cumva in forma scaunului, dar am vazut ca cele din Septembrie 2006 incoace vin cu acea bara clasica pentru reglaj. E posibil ca alea sa fie altfel...
Regaljul pe inaltime este manual, asa ca ai toate sansele sa rezolvi problema cu un set de scaune de la un alt Megane. In functie de echiparea pe care o ai, poti cauta unele de Dynamique sau Privilege, au tapiteria mai faina. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Si totul dintr-o crasa indolenta...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dandutulescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 8 March 07 From: Dambovita ![]() |
AlexC chiar daca schimba scaunul nu are nici o problema cu airbag-ul pentru ca Megane Prima nu are airbag in scaun si nu are reglaj pe inaltime al scaunului.Daca era mai atent la lista de dotari a Megane-ului Prima vedea ca lipseste aceasta dotare,iar cand a facut drive test sunt sigur ca dealerul i-a dat o masina cu dotari.
|
--------------------
megane sedane2 GPL
logan laureat GPL
08
-
|
|
vvg006 |
![]()
|
eu mi-am cumparat o masina mare crezand ca e pentru oameni mari nu mi-am cumparta o masina mare care este pentru oameni mici care vor sa para mari cand sunt in ea iar cand se dau jos nu se mai vad de masina
30 Aug 2007, 08:04: si nu m'am gandit nici o secunda ca la clasa masinii si la cat costa chear si versiunea de baza la care am mai adugat optiuni sa fie proiectata PROST This post has been edited by vvg006: 30 Aug 2007, 08:04 |
--------------------
renault
megane 1.6
prima 2007
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
AlexC |
![]()
|
Masina nu a fost proiectata prost, ci nu faci tu parte din publicul tinta pentru aceasta masina.
Schimba scaunul si rezolvi problema. La urmatoarea masina vei sti sa nu dai banul pana nu mergi o masina identica cu a ta. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
banuiesc ca nu a fost megane prima masina in care te-ai urcat si pe care ai condus-o
banuiesc ca ai mai avut problema asta si cu alte masini... era suficient sa o ai anterior macar cu una pentru a-ti atrage atentia asupra acestui aspect si, cunoscand problema, cand dai atatia bani pe o masina, parerea mea e ca trebuia sa fie primul lucru la care sa te fi gandit inainte de a face comanda.. |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
vvg006 |
![]()
|
inainte de a cumpara megane sedan am mai cumparat daewoo matiz si chevrolet aveo si nu am avut probleme, daca aveam , credema ca nu imi cumparam masina fara reglaj pe inaltime la scaune
This post has been edited by vvg006: 30 Aug 2007, 13:07 |
--------------------
renault
megane 1.6
prima 2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai fratilor, catamai teapa si-a luat omul asta!
DAR! Avand in vedere inaltimea trebuia sa fie un pic mai atent! ![]() Iar aia de la dealer, niste porci ordinari, ca daca au vazut omul ca e inalt si face test drive pe o masina cu reglaj pe inaltime, trebuiau sa-i spuna, ca era si in interesul lor sa vanda o masina cu o echipare superioara.Animale! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Ma indoiesc ca si-au facut cei de dealer probleme de genul asta.Doar nu le poti refuza masina doar pentru ca nu ai loc suficient pe scaun...
Ma rog, e chestie de omenie,asa cum ai spus,Solon,macar vazand cumparatorul ,trebuia sa-i dea o sugestie,macar. |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 18:02 |