airbrushing...
![]() ![]() ![]() |
airbrushing...
m3dobrean |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 16 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
---
---
---
- ---
|
|||
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
interesant mod de a iti face reclama, vad ca forumurile auto sunt din ce in ce mai accesate si in alte scopuri.
nu ai nici o lucrare facuta pe o masina? imi place cum lucrezi, in afara de lucrarea de pe motorul alb, cand ma uit la motor am impresia ca e un autocolant nici de cum ceva facut cu aerografu' poate ne spui si niste tarife ca sa fie tacamu' complet |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Cred ca mai bine se muta la anunturi, plus niste detalii, locatie, daca e inclus si lacul, bla bla..
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Ce e ala aerograf?
Desenele-s urate ![]() Imi aduc aminte de parcurile de distractii de la mare. Erau niste trenulete mici in care stateau 2 pesoane in vagon, si care intra intr-o cladire unde se afisau calatorilor fel de fel de monstri, si fel de fel de sunete care sa sperie. Pe acele cladiri erau desene asemanatoare cu astea |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
da,asa e
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Se cunoaste ca ai talent, dar cum au spus si altii, desenele sunt putin cam prea puerile... Nu-mi zic nimic. Si fara suparare, clownul ala de pe motorul alb e jalnic...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
clientul nostru, stapanul nostru Alex...
m-am lovit si eu de dobitoci care vroiau fluturasi pe un tractor... de gustibus... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
m3dobrean |
![]()
|
sincer sa va spun....nu ma simt jignit de parerile voastre.
asta e ...clientul vine la mine cu o idee....de cele mai multe ori, aceste idei sunt extraordinar de tampite.e ft greu sa multumesti pe toata lumea, dar cel mai bine e sa multumesti clientul... |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pai in cazul asta mai bine puneai niste desene care te-au multumit pe tine ca artist
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
m3dobrean |
![]()
|
da...:
![]() dar spre exemplu eu sunt multumit de panelul cu nicolas cage si cel cu king kong... |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:25 |