Achiziționare Clio 3 1,5 dCi 70 CP, leasing, Meridian
![]() ![]() ![]() |
Achiziționare Clio 3 1,5 dCi 70 CP, leasing, Meridian
ezekio |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 13 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol
2004 Ford Focus 2007
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
1. Eu unul zic ca e ok, dar citeste si tu pe aici. Bine, e mai mult despre service-uri decat despre vanzari dar mai gasesti comentarii sa-ti faci o idee... Eventual da si un search ca s-au tot facut comparatii...
2. Normal ar fi, toti dealerii sa aiba exact aceleasi motorizari si optionale disponibile, nu cred sa fie discrepante intre ei, dar nu bag mana in foc... Ca ma uit la Serus nu gasesc in configurator motorul 1.5 de 70. 3. Nu mai bine te duci la ei si intrebi exact ? Iti faci si o simulare si afli clar care sunt conditiile ? 4. Nu am condus motorul de 70 cp dar avand in vedere ca face suta in 15 secunde tind sa cred ca e un motor foarte lenes. Acum nici 1.5 85 nu e sportiv, dar e cu aproape 3 secunde mai rapid deci diferenta e, dar daca tu te gandesti la situatii limita mai bine te orientezi spre benzinar. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
mergi pe ala de 85cp daca tot iei clio.
motorul de 65 cp stiu ca e euro 3 (si m-as mira sa mai fie pe stoc), iar ala de 70 euro 4. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Ai primit link de la Alex. Acolo trebui sa discuti problema, nu aici.
2. Nu toti dealerii isi actualizeaza site-urile la timp. Discutia asta era ok la sectiunea Diverse, nu aici. 3. De ce nu intrebi direct la Meridian ?!? Iar discutie de Diverse, nu pentru aici. 4. Ia citeste aici! Foloseste functia Cauta. Din motivele enuntate mai sus, acest topic se inchide. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 09:52 |