Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Colectionarii de puncte, ...pe astia nu-i vede nimeni ?

Flamingo
post 14 Aug 2007, 10:06
Post #1

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Unii mergeau inclusiv pe langa refugiul din statia de tramvai. Se vede clar intr-o poza pe la mijlocul blogului cum un amarat de pieton incearca sa traverseze, dar mai intai tre' sa-l lase p-ala sa treaca cu masina. Pai cum la cine ma refer ? La colectionarii de puncte... desigur. Si cum pe forum nu pot linkui decat cateva poze iar de atasat fotografiile a 60 de smecheri la volan imi ia o vesnicie, aveti mai jos un link. Poate cine stie... va veti regasi printre ei...

http://catalinscanteie.blogspot.com/2007/0...te-part-ii.html

Sper sa nu-mi cenzurati topicul... fac si eu ce pot pentru concetatenii mei ! gun3.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b76bgaarh
post 14 Aug 2007, 10:08
Post #2

Membru autentic

Group: Members

pai nu sa inchis circulatia tramvaiului pe Barbu Vacarescu??????? normal acum ai voie sa mergi pe linia de tramvai.......si prin stanga refugiului ca nu mai e tramvai..... parerea mea.....

This post has been edited by b76bgaarh: 14 Aug 2007, 10:09

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Flamingo
post 14 Aug 2007, 10:11
Post #3

Membru "SPARKY Team"

Era vorba de Calea Vacaresti care se "termina" la Piata Sudului, (Big - Berceni).

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Lucman
post 14 Aug 2007, 10:25
Post #4

Cogito ergo doleo

Tramvaiul circula....cand poate sa isi faca loc de cei cu c.... mari si rotunde.

--------------------
Renault 1.5 DCi 80CP Fidji
Bianchi Super Grizzly
+
Cypher4laguna
post 14 Aug 2007, 10:36
Post #5

Honda Driver

Si voi nu depasiti niciodata pe linia de tramvai?.... Vai... ce sfintisori sunteti icon_mrgreen.gif !

Nu stiu cat de relevante sunt pozele. As incuraja initiativa ta daca iii fotografiai pe smecheri care ocolesc refugul, dar asa, poate unii intra pe o strada in stanga, sau depasesc niste melci din fata... totusi nu neg ca sunt multi nesimtiti in Bucurestiul nostru mare si frumos care ar merita taxati.

Eu unul recunosc ca depasesc pe linia de tramvai, pentru ca nu o sa stau in spate la unu care merge cu 40 km/h pe banda a doua (e o lege care-l obliga sa circule pe prima, numita codul rutier... dar neah... cine sa o respecte).

In schimb, cum n-am chef sa iau puncte sau sa fac accidente nu ocolesc decat f. rar (niciodata sa nu zici niciodata - pentru cei care chiar cred ca nu o fac niciodata) refugiile pe linia de tramvai in situatii exceptionale, si atunci cu viteza mica.

Oricum prefer sa circul legal si sa ii injur pe aia care nu o fac icon_mrgreen.gif

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
+
Flamingo
post 14 Aug 2007, 10:40
Post #6

Membru "SPARKY Team"

Cam toti cei din poze (sper sa aveti chef sa asteptati pana se incarca toate), au depasit inclusiv pe "interiorul" refugiului. Din pacate nu am surprins decat pe 1-2 in "flagrant", pentru ca imi era sa nu-si dea seama ca-i fotografiez putand avea ulterior probleme din aceatsa cauza.

--------------------
+
Lucman
post 14 Aug 2007, 11:20
Post #7

Cogito ergo doleo

Merg pe acea artera zilnic, sau ma rog mergeam, acum ma duc pe Vitan.

1. nu e vorba de depasire ci de constituirea celei de-a 4 benzi pe linia de tramvai.
2. nu sunt strazi la stanga pana la Big.

e vorba numai de nesimtirea unora ce isi inchipuie ca astfel ei sunt mai inteligenti si mai destepti decat "fraierii" care asteapta linistiti in coloana.

--------------------
Renault 1.5 DCi 80CP Fidji
Bianchi Super Grizzly
+
Flamingo
post 14 Aug 2007, 11:30
Post #8

Membru "SPARKY Team"

De acord cu tine Lucman. De acord cu ce-a de-a 4 a banda, dar cand ajungi in dreptul refugiului ce faci ? Daca iti sare vreun copil tembel in fata ? Daca din greseala aluneca vreun mos ? Pentru ca stim prea bine ca majoritatea statiilor de tramvai sunt distruse la capitolul borduri.

--------------------
+
AlexC
post 14 Aug 2007, 11:34
Post #9

Vrum Vruuum

Nu pot sa deschid linkul ca sunt la servici, dar trec zilnic pe Barbu Vacarescu si este o realitate cu mersul pe linia de tramvai: Tramvaiul nu mai circula. In conditiile in care banda aia nu mai e folosita de transportul in comun (care acum merge pe benzile normale), si cum linia de tramvai are dunga intrerupta, nu vad de ce nu poti depasi pe acolo.

Recunosc ca eu vin zilnic de la hotel Erbasu pana la Lukoil la Aurel Vlaicu pe linia de tramvai, salvand 15-20 minte spre servici numai pe bucata aia. Inainte de refugiu ma bag la loc (chiar pe banda 1), ca in intersectie sa fac stanga. da, e mai simple sa faci stanga de pe banda 1, caci de pe banda 2 maxim 4 masini intra si ies din intersectie la un singur semafor, comparat cu 14-20 de pe banda 1.

Amenzi? Sa vina Politi sa dea amenzi, probabil ca atunci o sa caut alta varianta, pe acelasi traseu.

--------------------
Renault Laguna III Privilege 2.0dci CVA 150CP
Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
+
Flamingo
post 14 Aug 2007, 11:43
Post #10

Membru "SPARKY Team"

@AlexC...

Am spus si mai sus... Era vorba de Calea Vacaresti (nu Barbu Vacarescu)... artera care se "termina" la Piata Sudului, (Big - Berceni) unde inca mai circula tramvaiele iar refugiile pentru pietoni inca sunt "la moda". huh.gif

--------------------
+
shteffanivlad
post 15 Aug 2007, 12:04
Post #11

Membru cu ESP/ASR

Si asta nu-i nimic. Stai sa vezi la Foisor, unde daca vii de pe Traian si vrei sa faci stanga pe Ferdinand (asta asa ca directie) ai surpriza foarte neplacuta sa constati ca sunt masini si pe sensul tau de mers, ca sa nu mai zic de liniile (da, amandoua) de tramvai... wacko.gif eu i-as bash.gif pe toti....

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi - B-81-LXV Ianuarie 2008 / LMSE
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
ramm
post 15 Aug 2007, 12:10
Post #12

Membru autentic

Hehe, intersectia de la Foisor e cea mai 'jmechera' din cele pe care le bantui eu. Si eu cand fac stanga pe Pache venind dinspre Foisor stau pe a doua linie de tramvai, ptr ca asa 's-a obisnuit' acolo sa se petreaca lucrurile.
Cand e liber, stau totusi pe prima linie de tramvai (care e aceeasi cu banda ptr masini ptr cine nu stie).

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
shteffanivlad
post 15 Aug 2007, 12:13
Post #13

Membru cu ESP/ASR

Eu nu zic, e prost facuta strada, pentru ca sunt 3 benzi pe un sens si 1 (cu tot cu tramvai) pe celalalt. cel mai tare e cand vine 14-le de pe traian cool.gif. Oricum, asta nu e o scuza.

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi - B-81-LXV Ianuarie 2008 / LMSE
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
ramm
post 15 Aug 2007, 15:20
Post #14

Membru autentic

Cand vine tramvaiu' e cea mai tare faza de vazut, incep vitejii pe contrasens la greu sau semnale disperate sa se bage pe prima sina de tramvai radmasa.gif

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
DrK
post 15 Aug 2007, 15:51
Post #15

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

hai ca au facut frumos pe mosilor... nu trebuie sa iti mai faci probleme acum pentru cauciucuri smile.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
R19/16v
post 15 Aug 2007, 16:35
Post #16

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

QUOTE(ramm @ 15 Aug 2007, 16:20)
Cand vine tramvaiu' e cea mai tare faza de vazut, incep vitejii pe contrasens la greu sau semnale disperate sa se bage pe prima sina de tramvai radmasa.gif
*

Si voi ii lasati?! blink.gif

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
ramm
post 15 Aug 2007, 17:46
Post #17

Membru autentic

@ drk Stiu ca au facut frumos 243.gif cand mai vin acasa seara, imi incalzesc si eu cauciucurile
@ R19 ii las sa se bage ptr ca si eu ma bag, acolo nu e vorba neaparat de nesimtire ci mai mult de nevoie ptr ca altfel se face ditamai coada in intersectia de la Foisor

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
DrK
post 16 Aug 2007, 11:38
Post #18

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

ala e un caz special smile.gif
bine ca nu mai am treaba in zona foisor ca muream linistit acolo... combinat si cu mosilor facut santier mai bine luam carutu de carrefour si ajungeam mai repede...

in rest, nici eu nu las baietii depe linia de tramvai....

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 08:02
Dacia