[VIDEO] Logan la Top Gear, Hammond & Clarkson despre Logan
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Logan la Top Gear, Hammond & Clarkson despre Logan
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Old, il stim
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
posteaza-lpe ala cand fac teste pe pista cu ea si se rastoarna
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Englezii astia....Ii urasc
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
a mai fost ...
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cea mai tare faza : "maid in rumeinia"
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
driverx |
![]()
|
8785793035745568.JPG
Da' asta nu mi-am comandat io Albastru Egee.... This post has been edited by driverx: 9 Aug 2007, 09:31 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E de București sau de PraHova?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
NEMTALAUL ALA A CASTIGAT LOCUL INTAI LA CONCURSUL DE RASTURNAT MASINI.
SINCER LA CAT DE ''DUBIOS'' CONDUC EU NU AM REUSIT SA MA RASTORN NICIODATA NICI MACAR SA O RIDIC PE 2 ROTI ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
driverx |
![]()
|
La ce fat(z)a are ala de la volan, as zice ca de PH.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ha ha...
vladrehau, încearcă un Scandinavian flick mai violent... poate reușești... ![]() |
--------------------
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(vladrehau @ 9 Aug 2007, 10:34) NEMTALAUL ALA A CASTIGAT LOCUL INTAI LA CONCURSUL DE RASTURNAT MASINI. SINCER LA CAT DE ''DUBIOS'' CONDUC EU NU AM REUSIT SA MA RASTORN NICIODATA NICI MACAR SA O RIDIC PE 2 ROTI ![]() Pentru ca nu sti ce sa faci. D'aia. Nu inseamna ca daca esti zmeu la volan atunci automat esti si bun la smecherit masini sa le aduci la diverse limite...sau sa treci peste ele. Uite tips & tricks. http://www.tcsracing.org/scandinavianflick.htm Te rog sa filmezi, sa invatam si noi cum se face..... This post has been edited by driverx: 9 Aug 2007, 09:38 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Oricum mai știu eu pe cineva cu un singur geam de proiector întreg...
|
--------------------
-
-
|
|
vladrehau |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 9 Aug 2007, 10:37) Pentru ca nu sti ce sa faci. D'aia. Nu inseamna ca daca esti zmeu la volan atunci automat esti si bun la smecherit masini sa le aduci la diverse limite...sau sa treci peste ele. Uite tips & tricks. http://www.tcsracing.org/scandinavianflick.htm Te rog sa filmezi, sa invatam si noi cum se face..... te rog frumos!.....eu tin la masina mea!.... driverx.....nu ai pierdut cumva pisica? ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Frate credeam ca ala de la volan e manechin de plastic la ce fata are
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
nu e manechin de plastic???
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Un pic off-topic,
Ala chiar e manechin!Ca doar la mana stanga la cot se vede un punct negru.Si nici un om normal nu conducea masina cand observa ca se rastoarna ci reactioneaza instinctul de conservare si incearca sa se fereasca sau contra-vireaza.Plus ca mimica manechinului e sugestiva:). |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
- PH .. ...
2006 Expression 1.6 Uimit de ce vad pe strada...
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
kaos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 10 July 06 ![]() |
Sinteti off-topic!
Eu zic ca ar trebui sa fiti mandri. Comentariile celor de la Top Gear chiar favorizeaza Loganul, masina fiind clasificata ca OK, nu ca NO WAY. Comparatia cu un telefon mobil de la care te astepti doar sa vorbesti, nu sa faci si cine stie ce alte giumbuslucuri, mi se pare foarte corecta. De altfel pe aceasta idee era si reclama la Logan pentru Europa de vest. |
--------------------
Daewoo
Cielo
Owner. :P
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:36 |