centura de siguranta si urmele pe care le lasa, sfaturi , daca aveti
![]() ![]() ![]() |
centura de siguranta si urmele pe care le lasa, sfaturi , daca aveti
antifizic2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
|
||
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Desfaci plasticele de pe montantul B (stâlpul dintre uși), și vezi de unde se murdărește, probabil de pe mosor sau de sus de la rola de reglaj pe înălțime. Ai grijă la dispozitivele de pretensionare, să nu le declanșezi accidental.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
antifizic2>>si eu port camasi albe..bine am Megane..si nu am nici o problema...Cred ca s-au murdarit excesiv centrurile tale si trebuie sa le speli...Ori o faci tu cu ceva special(solutie etc) ori te duci la o firma de detailing si te rezolva ei...totusi nu cred ca este un ''defect'' al centurii..adica sa iasa negreala din ea(fara sa fie murdara)cand transpiri etc...
|
--------------------
------
------
------
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
@MHY eu inteleg ca a iesit astazi un articol despre cat de putin sapun cumpara romanii
![]() treaba a inceput acu ceva timp deodata, si dupa cum am mai spus am spalat centura deja de caqteva ori si nam rezolvat nimik i swer i wash ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Adydum |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 23 July 06 From: Constanta ![]() |
Sunt un fel de mansoane care se aplice pe centura, prinse cu scratch. Foloseste d-alea chiar daca se murdaresc le poti scoate sa le bagi la masina
|
--------------------
Chrsler
Grand Voyager
2001
- 4812 SV 85 4812 SV 85, CT 08 FST , CT09FST, B05ZFF, Nav-CT 235
|
|
antifizic2 |
![]()
|
hey
conform sfatului vostru am desfacut usor panoul de pe stalpul cu pricina si m-am uitat sa vad ce se intampla pe acolo am vazut inclusic mosorul daca pot sa ii zic asa pe care sta centura, acesta sta intr-o mare mizerie, toate plasticile de acolo sunt acoperite cu un fel de mazga neagra destul de lipicioasa. ![]() negreala de care vorbesc se gaseste pe toate suprafetele din interiorul stalpului ![]() cat despre mansoanele despre care am auzit am vazut in comert dar trebe spus ca dau un aer sportiv in cel mai bun caz, cele gasite de mine erau rosii, si fara indoiala intr-un interior gri ca cel de pa masina mea ar da ca nuca in perete inca sper sa pot rezolva problema prin curatare. bafta multa |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
SPALAREA
![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- posibile cauze... mecanici in service care pun mana murdari (am patit la o masina), silicon care se da prin masina pe la spalatorii sau alte ocazii adunat cu praf care in RO se gaseste din abundenta... rezulta sicleala pe care ai descoperit-o... incearca spalarea si mai putin geam dat jos si restul tacamului...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
ickx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca nu este chiar "on topic" mi s-a parut mai potrivit sa postez aici decat sa deschid alt topic.
De ceva timp am observat la ambele centuri fata, dar mai ales la cea de la sofer, ca nu mai revin (nu se mai strang) decat ajutate cu mana. Exista vreo rezolvare "la indemana" pt. treaba asta? |
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- desfacut si curatat... atentie mare, recomandat e sa o faca cineva priceput, ai sa dai peste capsule pirotehnice de pretensionare si nu e bine sa te joci la ele, e similar cu a te juca pe la air-bag... in primul rand sa se efectueze interventia cu bateria deconectata sa nu ramana sechele...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
E suficient sa le speli cu simt de raspundere, nu trebuie sa le desfaci.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
denyradu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 2 August 07 ![]() |
Dac-ar fi dupa mine, le-as taia cu totul. Ma umplu de nervi!
|
--------------------
renault
laguna 2
2003 privilege
|
|
antifizic2 |
![]()
|
intr-un final fericit am scapat de problema, le-am spalat cu un produs numit ben fato si desi le-am mai spalat pana acum, acest produs s-a dovedit a fi foarte eficient.
denyradu- nu mia spune asta, cunosc o multime ed oameni care nu ar mai fi acum in viata daca nu ar fi purtat centura saua daca nu ar fi avut air-bag. daca vrei sunt un rau necesa ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:15 |