Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Merita..., E oferta buna?

catalin_jianu
post 7 Aug 2007, 10:28
Post #1

Megane Rider

Group: Members
From: Craiova

Chiar in dimineata asta am vb cu o cunostinta, si zicea ca vinde un megane 2, 1.5dCI 100cp, 2005, climatronic, cd cu comenzi pe volan, senzori lumina/ploaie, sedan, 95000km, nuj ce sa mai zic...cotiere fata/spate, jaluzele dinalea e klumea dupa parerea mea....revizii numai la renault, omu avea bani, schimbat recent dupa ultima revizie, telescoape fata, bielete, flanse, discuri si placute frana, trebuie facuta revizia ca au trecut 10000km de la ultima si probabil distributia..
Defecte de care stiu eu...unghi de fuga, nu la reglat dupa ce a schimbat bieletele, nu merge claxonu, si are o mica problema de bratu de la semnalizator, nu mai sare singur din stg, trebuie dat cu mana, cativa greieri pe la bord si usi, si ii intra apa cand ploua in buzunaru de la usa din dreapta jos....
Io am zis ca ii dau 9000 euro...oricum nu am mai mult...da am zis ca ne convine la amandoi....voi ce ziceti merita sau nu?..eu sunt deja can hotarat as vrea sa o iau zilele astea..

Astept parerile voastre, opriti-ma cat mai am timp rolleyes.gif

Masine e in stare buna, fara incidenta majore, doar zgarieturi si spolere fata spate schimbate de la mici lovituri, nimic grav....
Nuj ce sa mai zic, dak mai e ceva ziceti-mi voi...

Multumesc!

--------------------
Renault Megane II 2005
Renault Megane 2.1 1.5dci 74kW Sedan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 7 Aug 2007, 10:35
Post #2

Care-i treaba cu distribuția? Nu a fost schimbată la 60.000 km?

Dacă ai doar 9.000 euro, ia în calcul ca mai ai nevoie de încă 1000 pentru distribuție, revizie și eventualele probleme... Faptul că plouă în ea nu m-ar încânta... Poate o scoți spre 8.000 euro... smile.gif

This post has been edited by Catalin Marinarul: 7 Aug 2007, 10:36

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
Christu
post 7 Aug 2007, 11:11
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Mi se pare destul de mult 95k km ptr un Megane......
Mi-as lua mai degraba Laguna.

Pe de alta parte - e de la o cunostinta si stii ca nu a avut alte chestii...care se tot practica pe la noi.

Intr-adevar - mai trebuiesc bagati bani in ea, incearca si tu 8000 si da-i pe ea 8500 daca merge.

Bafta!

--------------------
Alfa Romeo 159
ex: Renault Megane Sedan 2007
+
Hack
post 7 Aug 2007, 11:15
Post #4

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Mai bine mai faci rost de niste bani, cum poti, si iti cumperi unul nou, parerea mea.

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
catalin_jianu
post 7 Aug 2007, 11:16
Post #5

Megane Rider

Dupa ce criterii spuneti voi ca masina nu merita 9K, adik eu sincer ma uit de 2 sapt dupa megane-uri si vruiam sa dau 8000 pe ea, iar la 8000 gasisem megan 1.5 bicorp 2003 cu in jur de 100k km la bord, si deobicei cu AC manual, dak cumva avea clima sigur era alb si avea o gramada de km la bord, fara senzori si alte detalii...si de unde stiu ca la una din aia nu trebuie sa schimb telescoapte, bielete si altele....asta pur si simplu are nevoie de o revizie..atat tot
Eu zic ca e bun pretu...nuj...din cate m-am uitat eu

<span class='edit'>7 Aug 2007, 10:03:</span>
Intradevar ar fi mijto noua...dar din pakate mai imi trebuie vreo 6000 de euro sad.gif

ATENTIE: limbajul irc este interzis (k sh tz ... )

--------------------
Renault Megane II 2005
+
Danezu
post 7 Aug 2007, 12:38
Post #6

un fost proprietar de megan.....

From: Bucuresti

Parerea mea este ca la banii astia merita,mai ales ca stii istoricul masinii.
Gandeste-te ca o laguna sau un megane adus de afara pot avea ~ 400.000 Km si bagi la bani in ea de disperi....Macar asta stii ca nu-i facuta la bord! Si la noi in vitan gasesti numai gioarse fatuite de samsari...

--------------------
Saab 9-3 2.2 TiD Vector
+
Duyu
post 7 Aug 2007, 16:37
Post #7

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

QUOTE(catalin_jianu @ 7 Aug 2007, 12:16)
Intradevar ar fi mijto noua...dar din pakate mai imi trebuie vreo 6000 de euro sad.gif

Leasing-ul poate sa fie o solutie... tongue.gif

Sincer, si mie mi se pare destul de multicel 9000 euro (la problemele pe care le are). Dar daca te hotarasti sa o cumperi, spune-i tipului ca ii dai astazi cu banii jos 8000 euro pe ea...poate accepta. Daca nu, macar faceti jumate 8500 tongue.gif Bafta la cumparare! wink.gif

This post has been edited by Duyu: 7 Aug 2007, 16:39

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
octav99
post 7 Aug 2007, 18:53
Post #8

membru

From: Romania

atata timp cat cunosti istoricul unei masini e un plus
sa cumperi din vitan sau de pe trotuar nu stiu ce garantie ai ca ce indica cb este si real
intereseaza-te cat te mai duc diversele reparatii si ai putea sa o iei daca o lasa la 8500-8700
pana la urma totusi este o masina care are destule optiuni si putini km ;
si apropo christule nu e dacie sa-i segmentezi motoru cand ti-e lumea mai draga e o masina care merge 2-300.000km fara rk

--------------------
- - - - -
Megane2.2
+
CGB
post 7 Aug 2007, 19:08
Post #9

CGB

From: behind

mie mi se pare mult 9000. pune-l sa-i faca revizia, sa-i schimbe distributia si apoi da-i 9000.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
touche
post 7 Aug 2007, 19:44
Post #10

Membru autentic

From: Constanta

vezi cate te costa distributia si celelalte probleme ,cred ca depasesc 1000 de euro, sa nu ai o surpriza

avantajul cel mai mare este ca cat de cat cunosti istoricul masini

--------------------
renault megane 2.2 2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
+
cj98czh
post 8 Aug 2007, 08:08
Post #11

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Eu zic ca merita 9000 de euro, este o masina din 2005 totusi cu destule dotari + ca se se cunoaste istoricul masinii...distributia nu este necesar sa o faci in reprezentanta si asa nu va fi o avere.....

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
catalin_jianu
post 8 Aug 2007, 08:09
Post #12

Megane Rider

Noua nu se pune problema, e prea mult....iar leasingul...tot banii aia ii dai, nu te linisteste cu nimic, si in plus te omoara dobanda....
Acum despre masina, nuj parerile sunt impartite, din cate m-am interesat eu, nu numai ca merita pretu asta, chiar e oferta sa zic, adik masini ca asta am vazut ca se van la peste 10.000 euro, second, si nici nu stii ce'i in ea....adik 9000 si ii mai faci o revizie mi se pare prea bine....inteleg ca romana are spiritu de negociator in sange si oricat ar merita o masina nu e multumit dak nu mai negociaza si el 500 de euro..dar totusi cat merita defapt masina aia? Eu din cate am intrebat mecanici si oameni care se ocupa cu masini la mana a doua mi-au zis ca merita...adik ceva de genu "ba ia-o pana nu se razgandeste asta..."

Totusi are 2 ani si ceva...decat sa dau pe ea 17000 de euro, chiar ieri am intrat pe site la renault si am facut-o la configuratorul ala, mai bine dau 9000 asa cum e asta...

8 Aug 2007, 06:13:
Iar cu reprezentanta v-am zis de la inceput ca nu se pune problema, stiu un mecanic, chiar la el l-am dus pe tipu cu masina sa o puna la punct inainte sa o vanda, pt ca vruia mult pe ea si a zis sa-si merite banii...si mecanicu mi-a zis ca masina'i buna, ca merita si ca e pacat sa o pierd...d'asta m-am bagat
Oricum merci de pareri, niciodata nu strica sa ii auzi si pe altii

This post has been edited by catalin_jianu: 8 Aug 2007, 08:13

--------------------
Renault Megane II 2005
+
C a t a l i n
post 8 Aug 2007, 09:12
Post #13

De obicei așa se întâmplă cu astfel de topicuri: indiferent de părerea generală a celor de aici, inițiatorul nu va ține cont de ele... biggrin.gif

Mai am o ultimă întrebare: de ce CREZI că o vinde? (nu mă refer la motivul spus de proprietar, care probabil e acela că își ia ceva mai mare)

Îți urez baftă la cumpărare, că de negociere văd că nu vrei să auzi (măcar pentru că plouă în ea), și sper să nu postezi prea des pe aria Probleme tehnice...

Numai bine!

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
catalin_jianu
post 8 Aug 2007, 09:32
Post #14

Megane Rider

Stiu..am vazut si eu;)))
Hai sa mai precizez 2 chestii...motivu pt care o vinde e ca el are vreo 23 de ani, are bani si vrea un mondeo nou 25.000euro...si o sa il ia imediat dupa ce a dat-o pe asta, deci eu ii inteleg nerabdarea de a da-o...
Iar la negociere...el a dat in anunt la 10.900 de euro...si vruia intre 10 - 10.500...deci eu zic ca am negociat destul:D....problema e ca eu stiu de chestiile alea, cel care ar fi luat-o de la el nu stia si ar fi dat atat..asa ca d'asta zic eu ca merita...
Iar ca probleme nu mi se par asa grave, adik orice ar putea sa mearga cu masina asa cum e acuma fara sa bage bani in ea...problemele pt mine sunt la suspensii, motor, aer conditionat care nu merge, nu un cheder dezlipit si intra apa, un unghi de fuga, un claxon sau o revizie...cre'ca oricine ar dori o masina care sa aiba astea ca problema...
D'asta am ramas la parerea mea....
Toate lumea imi zicea ca e mult sa mai negociez, dar trebuie sa tina cont si cu cat se dau ele defapt si de faptul ca o stiu si ca toate au fost schimbate pt a lua 10.500 pe ea...doar ca el a facut rost de banii pt cea noua si o vrea...sg problema e sa o dea pe asta...apoi el a avut ghinionul de a fi din Tg.Jiu..cine cumpara acolo masina de 10K de euro...daca are atatia bani sigur ia ceva sa moara vecini, bmw, audi, vw...nu conteaza in ce stare sunt imp e sa mearga....
Parerea mea....motivu' pt care o vinde nu il CRED, il stiu....iar asta conteaza f mult

Oricum, mi-a facut placere discutia si ne mai auzim cu eventual intrebari si opinion requesturi;)

--------------------
Renault Megane II 2005
+
Hack
post 8 Aug 2007, 11:36
Post #15

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(catalin_jianu @ 8 Aug 2007, 09:09)
Noua nu se pune problema, e prea mult....iar leasingul...tot banii aia ii dai, nu te linisteste cu nimic, si in plus te omoara dobanda....
*

Banuiesc ca te-ai interesat de vreme ce faci astfel de afirmatii, sau nu. Daca te-ai fi interesat ai fi stiut ca dobanda nu e asa de mare, e destul de mica, a mai scazut. In fine, banuiesc ca te-ai mai uitat pe forum la ce probleme au unii si altii cu masinile lor, si ma gandesc ca ai observat ce probleme au aceste masini chiar si de noi, ceea ce vreau sa-ti spun este ca din pacate se pare ca achizitionarea unei astfel de masini noi este o loterie, oare cum o fi daca o iei SH??? Parerea mea este ca Renault nu este masina de cumparat SH, dar asta e doar o parere personala asa ca luati-o ca atare.

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 23:08
Dacia