Achizitie Megane 2
![]() ![]() ![]() |
Achizitie Megane 2
cata_pinzariu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 30 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005
- IS 78 MCP
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pune anul, numărul de kilometrii, ce motor...
Pe tine te încântă acea bară sport... Pentru mine aia înseamnă mașină alergată, chinuită... Și nu aș lua SH. ![]() Dar dacă vrei SH, aduci de afară Laguna 2 cu aceste dotări, cam din 2004, și cu tot cu taxa de primă înmatriculare ieși la 10.000. This post has been edited by Catalin Marinarul: 5 Aug 2007, 11:08 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cata_pinzariu |
![]()
|
Sa stii ca si bara aia ma incinta dar cel mai tare ma incinta ca pot lua masina cash.Asi putea sa fac si un leasing dar sa dau in fiecareluna niste bani care nu stiu sigur ca pot sa ii mai dau peste citeva luni hmmmm Sa imi aduc o laguna 2 de afara? e o idee .Ma mai gindeam sa preiau un leasing la o masina cu putini kilometri ca tot ies mai ieftin.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005
- IS 78 MCP
|
|
lucien |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 29 May 07 ![]() |
Pentru cata_pinzariu :
Am vazut ca ai deschis cel putin doua topicuri pentru aceeasi problema. Singurul meu sfat este : indiferent de tipul de masina aleasa ( daca deja ai cash cat ai spus ) mai fa un pic de efort ( un mic credit de aprox 4500 eu , ca sa - ti ajunga pentru inmatriculare+casco) si ia una noua la care ai garantie cel putin 2 ani si o probabilitate mai mica de defect vezi cazuri nefericite (http://www.reno.ro/index.php?showtopic=78568 ). Bafta la alegere! |
--------------------
Renault
Megane sedan
an 2007 ; 1,5 dci ; 124 hp ; model privilege
- PH -- xxx
|
|
cata_pinzariu |
![]()
|
mda pai daca asi avea inca 4 500 asi mai pune un 1 500 si imi iau o octavia 2 benzina
![]() mi ar fi bine cu 10 000 euro . Sa caut oare pe net si alte masini megane sh ? cu mai putini kilometri? Cel putin masina asta o cunosc stiu cum s a mers cu ea stiu ca nu a fost izbita . Proprietarul lucreaza la Renault si deci a avut grija de ea ....... de asta stau pe ginduri |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005
- IS 78 MCP
|
|
angus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 7 August 07 ![]() |
am comandat deja Megane Sedan Prima 1.5dci 85CP black (masina din semnatura) pret CIP 11.000 , pret DDP 13.000 .....nu merita sa-ti iei masina SH la o diferenta asa mica de bani
|
--------------------
Skoda
Octavia
2003 [FONT=Arial][SIZE=1]Skoda Octavia Classic (Tour) 1.9 TDI , Renault Megane Sedan Prima 1.5DCI 85CP
|
|
cata_pinzariu |
![]()
|
ai avut o Oktavia ? ma batea gindu la un mom sa imi iau una. Si pretul de 13 00 e cu tot cu reducerea pe care o au ei '?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005
- IS 78 MCP
|
|
angus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 7 August 07 ![]() |
inca mai am Octavia ....dar am comandat si Megane Sedan Prima 1.5dci black pentru sotia mea
|
--------------------
Skoda
Octavia
2003 [FONT=Arial][SIZE=1]Skoda Octavia Classic (Tour) 1.9 TDI , Renault Megane Sedan Prima 1.5DCI 85CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:55 |