Merita efortul de a solicita inlocuirea masinii?, la 10 zile de la achizitionare
![]() ![]() ![]() |
Merita efortul de a solicita inlocuirea masinii?, la 10 zile de la achizitionare
amcelmaiprostestate |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Estate
2007 Privilege
- provizotiu
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Câteva legi interesante de care ai putea avea nevoie: http://www.daciaclub.ro/Legi-de-care-avem-nevoie-t39207.html
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu, sincer, as face scandal sa imi inlocuiasca masina!
![]() Mai da-o naibii de treaba, masina are 2 sapt si o gramada de probleme. Insa, nu stiu daca vei avea castig de cauza! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
OPC!!!....si scandal mare de tot facut!!!....e inadmisibil, chiar daca e reno masina.....nici la un secondhand nu cred ca ai atatea probleme din prima!
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
Daca masina e luata in leasing OPC-ul nu are ce face!
Eu unul as face scandal sa imi restituie bani sau sa imi inlocuiasca masina, dar sincer nu cred ca as avea vreo sansa datorita garantiei, care este data tocmai pentru eventuale probleme aparute. iar in instanta nu vad de ce sa apelezi |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
Benni |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 20 February 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma gandesc tot mai mult daca nu cumva reno chiar la iesirea din fabrica sesizeaza unele probleme la masini, si pur si simplu calculeaza ca ies mai ieftin - daca se confirma problemele in exploatare - sa le rezolve pe garantie in Romania....
Asa ca in felul asta ni le directoineaza pe majoritatea celor cu probleme spre noi... Eu m-as bate pana in panzele albe pentru o masina noua! Dar trebuie studiat ce spune exact legislatia in domeniu. |
--------------------
renault
megane 2.2 estate 1,6 16v
2006
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@amcelmaiprostestate: un avocat? Ceva intelegere amiabila cu rrrrromales de la RRRRRRRRRRRO? Aparent ai prins o masina naspa.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
lucien |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 29 May 07 ![]() |
Sal. Legea 449 din 12.11.2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Publicata in MOF nr 812 din 18.11.2003. Vezi ca scrie in ea tot ce te intereseaza in cazul tau, daca nu se rezolva pe cale amiabila ia - ti un avocat ( parca am vazut unul chiar pe forum - intereseaza - te si tu ). Bafta.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
an 2007 ; 1,5 dci ; 124 hp ; model privilege
- PH -- xxx
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
naspa...
daca ai sanse sa-ti schimbe masina, go for it! oricum, ar trebui sa-ti puna la dispozitie o masina pe perioada reparatiei celei noi, sau pana se reglementeaza situatia. |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
Ruiz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 11 October 05 ![]() |
Nu ar trebui, sunt OBLIGATI sa iti ofere o masina pe timpul reparatiei.
Eu am avut masina in service 1 zi pentru inlocuire macara si m-au intrebat daca vreau masina de schimb. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Megane II Sedan 1,6 115CP 2005
Confort Expression - Beige Angora |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
nu sunt obligati decat daca ti-o tin 10 zile lucratoare, sau 10% din perioada de garantie... nu mai sitiu exact, dar nu sunt obligati sa dea masina pentru o perioada scurta.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
daca o tin mai mult de 10% din perioada de garantie atunci poti sa ceri bani inapoi si ei sunt obligati sa iti inapoieze contravaloare masini!
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
amcelmaiprostestate |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 July 07 ![]() |
Am inceput metodic mai intai cu o vizita la directorul general al concesionatului, de la care am obtinut cred maximul posibil: promisiunea ca imi va pune la dispozitie in aprox 1 saptamana un clio nou pe care il asteapta pt drive test pentru a putea pleca si noi in concediu. Daca se tine de cuvant ii voi multumi si public pe forum.
Marea provocare este insa RRo la care am intrat prin vocea clientului. Aici va fi cale lunga din cate imi dau seama mai ales cand am constatat ca dsoara de la telefon a fost cam surprinsa de comportamentul concesionarului caruia chiar ii pasa de clientii lui. This post has been edited by amcelmaiprostestate: 25 Jul 2007, 20:18 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2007 Privilege
- provizotiu
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
masina noua n-ai sa vezi. or s-o repare p-asta cu chiu cu vai, dupa ce-o sa-ti iasa peri albi de draci. io zic sa scapi de ea cat mai repede dupa ce o repara si sa-ti iei adio de la renault. niste mizerii cu roti. cat despre RRO, n-are rost sa mai zic nimic. se stie deja destul.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@cristib:...raspunsul tau e in nota obisnuita..ce sa zic
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(amcelmaiprostestate @ 25 Jul 2007, 21:05) Marea provocare este insa RRo la care am intrat prin vocea clientului. Aici va fi cale lunga din cate imi dau seama mai ales cand am constatat ca dsoara de la telefon a fost cam surprinsa de comportamentul concesionarului caruia chiar ii pasa de clientii lui. Aparent nu ai ales calea de atac cea mai adecvata ![]() Sau mai bine apelezi la un avocat sau la cineva cu experienta (i.e. insider) in cazuri de-astea. Multa bafta! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
hellcat, hai sa reformulez. nu masina e buba (astea se mai strica ce sa le facem), cat RRO. in momentul in care o masina noua (are 14 zile) , cu 1000 de km la bord are atatea probleme (airbag, baterie schimbata si coloana directie), mie mi se pare normal s-o schimbe fara comentarii. nu s-o repare, nu s-o opreasca in service, nu sa-mi dea alta masina pe perioada cat asta e in service. ci pur si simplu sa-mi schimbe masina. sa-mi dea alta noua in schimb si sa-mi prezinte si niste scuze destul de consistente ptr neplacerea pe care mi-au provocat-o. cat despre perioada in care o s-o repare mai discutam. cand am zis c-o repara cu chiu cu vai, m-am referit la perioada nu la calitatea lucrarii. io am stat dupa o aripa fata mai mult de-o luna. dar noroc ca am putut merge cu masina in perioada asta. altii au stat la fel de mult dupa tot felul de piese (is povestile lor pe forum).
si dupa reparare ce incredere sa mai ai intr-o masina care in 2 saptamani de la achizitionare, a avut problemele enumerate. RRO nu-s aia amarati, care abia vand un autoturism pe luna si nu-si permit sa schimbe o masina defecta. la ce vanzari si ce succes au in romania ar putea fi mai atenti cu clientii. da bine si la imagine pana la urma. This post has been edited by cristib: 26 Jul 2007, 07:59 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Plus ca daca ar schimba masina si ar repara-o pe ceea veche sunt convins ca ar putea sa o vinda ca second sau de ce nu sa o foloseasca pentru drive test
![]() Una peste alta nasoala situatie. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Eu as spune sa faci dupa cum iti spune flerul. Pana la urma e o chestie de noroc.
Ai putea sa ceri schimbarea masinii si sa ti se accepte. Apoi noul exemplar sa se comporte fara repros pe toata perioada garantiei si sa inceapa sa se strice una sau alta imediat dupa aceea. La fel de bine s-ar putea ca dupa rezolvarea problemei cu caseta de directie sa-ti mearga brici timp de 5-6 ani, fara a fi nevoie sa clintesti nici un surub (in afara consumabilelor). |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 23:03 |