Schema electrica aer conditionat Megane II, Principiu functionare, componente ... schema!
![]() ![]() ![]() |
Schema electrica aer conditionat Megane II, Principiu functionare, componente ... schema!
Ugly |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 28 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2005 Hatchback Megane II Hatchback 1,4 16V Pack Authentique 2005
|
|||
Ugly |
![]()
|
Nu cunoaste nimeni detalii legate de functionarea AC la Megane 2.1?
Vreo recomandare de service / meserias? Ugly |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
rommax2 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 23 January 08 ![]() |
Boss Com Auto Service
* Adresa: B-dul Basarabia (denumire veche: Plugarilor, Cartier: MEHALA I), Nr. 14 Au instalatii profesionale de diagnosticare si reparatii AC/Clima pt multe masini inclusiv Renault. Am atasat si schema ac daca stii franceza ![]() Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault Megane II
Renault Megane II
2002
|
|
konektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 26 May 08 From: BACAU ![]() |
pentru megane 2 phase 2 nu ai despre clima vreun manual???
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006 dCI 1.5 80hp
|
|
rommax2 |
![]()
|
asta e tot ce am, in franceza
Ultimele 3 sunt aceleasi numai ca sunt in Engleze ! Attached File(s) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane II
Renault Megane II
2002
|
|
rommax2 |
![]()
|
Am ceva SOCANT:
Ce am dat mai sus in franceza am gasit in Romana, nu stiu daca e ok sau nu sa va dau dar cum sunt io baiat bun .... This post has been edited by rommax2: 7 Aug 2008, 09:00 Attached File(s) ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane II
Renault Megane II
2002
|
|
Ugly |
![]()
|
Multumesc frumos, aproape uitasem ca am cerut ajutorul - a trecut un an de atunci!
Nu am apucat sa citesc atent ce scrie in fisiere dar nu cred ca am vazut ceva despre schemele electrice. Oricum, esti singurul care a incercat sa ma ajute si iti multumesc inca odata pentru asta. Bafta! |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
renaultm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 25 July 08 From: Tg Jiu ![]() |
QUOTE(rommax2 @ 6 Aug 2008, 16:53) Am ceva SOCANT: Ce am dat mai sus in franceza am gasit in Romana, nu stiu daca e ok sau nu sa va dau dar cum sunt io baiat bun .... mai ai si pe celelalte in romana? Le-as vrea si eu ...daca se poate ...din pacate nu pot sa-ti dau pm, se pare ca nu am destule postari fiind relativ nou intrat pe forum. Multumesc anticipat! |
--------------------
renault
megane
2004/2.1 1.5dci/74kw
|
|
fanelaru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 25 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am 2 arhive cu manuale pt Megane puse pe net. Contin:
- Renault Megane II - Electrical Manual (NT8222A) - Le Manuel de Réparation de la MEGANE (1999) - Megane 2 - limba romana (octombrie 2005) Arhivele au 38 si 136 mega. Presupun ca nu pot pune link-uri asa ca daca le vreti, PM si va trimit linkurile. |
--------------------
Renault
Megane
2005 Influence 1.5 dCi Fanelaru Stelar
|
|
fanelaru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 25 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2005 Influence 1.5 dCi Fanelaru Stelar
|
|
Cristianflo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 February 08 ![]() |
Pentru Ugly QUOTE Salut! Deoarece masina din dotare nu avea AC, am achizitionat o instalatie de la dezmembrari; am montat-o pe masina, am incarcat-o cu freon, dar nu stiu cum sa fac legaturile electrice. Instalatia nu va functiona aidoma cu cele montate din fabrica (am inteles ca ar fi fost necesara si inlocuirea unui calculator, lucru de care m-am ferit, pentru a nu genera alte probleme) ci pe principiul folosit la masinile mai vechi ("pe direct"). Salut! Spune-mi te rog, deoarece ma intereseaza si pe mine, cum ai rezolvat problema cu montarea instalatiei de aer conditionat. Functioneaza bine? Calculatorul de pe Megane 2 a necesitat sa fie reprogramat? Cat te-a costat instalatia si cat manopera? Dureaza mult montarea ei? Multumesc anticipat pentru ajutor. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Bicorp
2004
|
|
ROBO_COOP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 9 January 09 ![]() |
fanelaru si rommax...,multumim ptmanualul renault....exact ce ma interesa si pe mine...thacks
![]() |
--------------------
RENAULT
Megane 2
2005
|
|
gigighe. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 July 09 ![]() |
QUOTE(fanelaru @ 9 Oct 2008, 23:17) Am 2 arhive cu manuale pt Megane puse pe net. Contin: - Renault Megane II - Electrical Manual (NT8222A) - Le Manuel de Réparation de la MEGANE (1999) - Megane 2 - limba romana (octombrie 2005) Arhivele au 38 si 136 mega. Presupun ca nu pot pune link-uri asa ca daca le vreti, PM si va trimit linkurile. |
--------------------
renault megane 2
megan2sedan
2007
|
|
chieftec |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 8 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Sunt posesorul nefericit al unui Megane 2, 2005 fara AC. As dori sa stiu daca stie cineva cat ar costa montarea AC-ului. UGLY pe tine cat te-a costat la dezmembrari?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1.5 dci 105 hp (82 hp original)
- B 03 NUJ Yaesu 857D + Sirio Megavat 4000 N + talpa magnetica Midland 16cm
|
|
razvanborza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 October 08 From: Cluj ![]() |
multumim de manual , THX
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
2006 1.5dci 60kw
|
|
Johnny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 20 February 04 From: Pitesti ![]() |
si eu multumesc.bravo !
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,9 dci
2006, Trabant 601 S de Luxe 1988
|
|
vali_iacov |
![]()
|
![]() Membru Ilfovean Group: Members Posts: 878 Joined: 27 September 08 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
2006 Under Construction...Please Wait...
|
|
chieftec |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 8 July 09 From: Bucuresti ![]() |
vali_iacov cred ca nu ai citit bine. nu am AC as dori sa imi pun.
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Ba eu cred ca a inteles.El credea ca ti-ai pus pana la urma si te intreba daca ai ceva fotografii din timpul montajului!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
chieftec |
![]()
|
as vrea io sa am. Cu siguranta atunci cand o sa pun o sa fac un mic tutorial (da cam slabe sanse sa pun).
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
gabriel.cornel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 847 Joined: 26 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru manualele in romana, rommax
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN 2.1/
1.5 DCI 2004 74KW
- B 17 GNF
|
|
Stripu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 21 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Wow, mersi pt manuale dude!
Acu sper sa reusesc sa-mi dau seama de ce nu-mi mai merg stergatoarele de vreo saptamana... (verificat sigurante, relee.. pff...) |
--------------------
Renault
Megane
Sedan II.1 Luxe Privilege 2004
- VS-04-CYD
|
|
mariuswk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 13 January 10 From: Azuga ![]() |
Am un megane 2 dotat cu a.c.doresc sa instalez clima.Ce trebuie schimbat?
|
--------------------
renault
CAPTUR
2015
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
Sa nu mai deschid alt topic, am si eu o nelamurire: aerul conditionat la megane, s-au cel putin la cel care il am, parca nu este asa rece ca si la alte masini, am un amic cu un opel vectra model mai vechi si parca este mult,mult mai rece....
![]() Si la mine e suficient dar parca nu asa rece ![]() Mentionez ca nu am schimbat freonul pana acum, dar la hatchback-ul care l-am avut inainte, am schimbat freonul si tot cam asa era de rece... La voi cum e ? ![]() This post has been edited by UTU2005: 20 Jul 2010, 13:24 |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
mihaicip03 |
![]()
|
![]() MEMBRU Group: Members Posts: 209 Joined: 20 October 09 From: BRASOV ![]() |
Ai dreptate..la megan parca baga de afara fara sa il raceasca si chiar daca setezi pe 15 gr tot nu e asa de rece ca la logan de ex...la logan iti ingheata mana pe aerisitoare.....asta e....masini si masini..cu toate ca nu prea e normal sa fie asa diferente...
|
--------------------
renault
megane sedan meneger
2007 1.5 dci 101 hp ....... BLACK... SI IN BRASOV SUNT MEGANURI...:P...
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Incercati sa folositi recircularea. Atat timp cat trage aer cald de afara nu se raceste suficient.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
QUOTE(DanCVA @ 20 Jul 2010, 13:56) Da, am incercat si cu recircularea, parca e ceva diferenta in bine, dar tot nu atat de rece la la alte masini paradoxal mult mai vechi si chiar la ''amaratul'' de logan vorba colegului de mai sus ...... ![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
... presupun ca filtrul de habitaclu l-ai schimbat deja ...
... daca nu ai facut nici o reincarcare a instalatiei A/C, atunci e bine sa incerci deja acest lucru ... si sa bagi 550-580 gr agent frigo ... o sa ai surpriza sa gasesti doar 300-320 gr ... ... iar explicatia este in diferentele dintre sistemele de producere a aerului rece (principiul e aproximativ acelasi, insa sistemul tehnic difera de la caz la caz privind felul compresorului, detentorului, deshidratorului, cantitate agent frigorific, senzor sau nu pe evaporator, soft eventual, modalitate racire condensor, etc) ... This post has been edited by TRANCA: 20 Jul 2010, 17:38 |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
cosmin910 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 20 November 10 ![]() |
Salut!
Am un megan 2 din 2007 cu o problema la aerul conditionat. Am fost plecat cu ea, a mers si dupa o pauza de vreo 2 ore cand sa plec aerul mort! fara lumina si nici o alta atentionare la bord. Dar inainte de asta din cand in cadn imi mor luminile la bord dar masina functioneaza. se aprind ledurile care functioneaza dar este bezna. vreo sugestie? merci |
--------------------
renault
megan 2 sedan
2007
|
|
y2kkk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 19 September 11 ![]() |
Deci multam mult pentru pdf-urile in romana,acum am dat si eu peste ele,dar cele de pe fbox nu le mai pot descarca
![]() ![]() Poate le mai are cineva si daca are bunavointa ![]() ![]() This post has been edited by y2kkk: 19 Sep 2011, 14:03 |
--------------------
renault
megane 2
2004/berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:17 |