Aer Conditionat Laguna I - ventil defect?, cred ca e defect ventilul din partea de sus
![]() ![]() ![]() |
Aer Conditionat Laguna I - ventil defect?, cred ca e defect ventilul din partea de sus
lagunar |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 14 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna I
1998 - noiembrie
|
|||
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Masina ta e mai batrana ca a mea cu 2 luni
![]() Bafta ![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
lagunar |
![]()
|
am cautat la Bennett-Auto de pe Lizeanu si la un service; nu au ; mai caut; cred ca este phase II , are motor F4PA760 , 1.8 16V si e fabricata prin noiembrie 1998 (cu prima inmatriculare in 1999)
|
--------------------
Renault
Laguna I
1998 - noiembrie
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
da' baietii aia care au bagat freon in instalatie nu au verificat dupa ce au introdus gazul eventualele scapari? "defect" inseamna ca pe acolo scapa gaz? cum au ajuns la concluzia asta , cu "apa si sapun" sau cu detector de gaz? incearca sa discuti si cu un frigotehnist , poate o poate rezolva...
masina este ph2 (am si eu una la fel -motorizarea- ) succes |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ai posibilitatea sa-i faci o poza de sus in jos?
La mufele pentru freon R12 se poate schimba doar supapa in sine, supapa pe care o cumperi de la un magazin de reparat frigidere spre exemplu si este identica cu cea de la valva de pe janta. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
lagunar |
![]()
|
Multumesc,
o sa fac o poza si o sa incerc sa cumpar si un ventil de la vulcanizare eventual sau de la reparatii frigidere; initial au verificat cu o bagheta care arata o culoare mov (am pus si substanta de contrast in instalatie - pentru verificare); nu stiu daca a verificat si la ventil (pe unde cred ca s-a facut si incarcarea) dar ultima data in loc de culoarea mov pe acolo se vedea galben si se vedea si clar cum iese gazul |
--------------------
Renault
Laguna I
1998 - noiembrie
|
|
lagunar |
![]()
|
Am gasit ventilele (care sunt speciale pentru AC ) la un mecanic de la Renault - "Auto Marcus" -Pantelimon si deocamdata functioneaza bine
Multumesc tuturor celor care au vrut sa ma ajute |
--------------------
Renault
Laguna I
1998 - noiembrie
|
|
mar1an |
![]()
|
![]() Membru Lagunar Group: Members Posts: 51 Joined: 16 March 07 From: Bucuresti ![]() |
am si eu aceeasi problema,
@lagunar te rog da si tu mai multe detalii;cod pret denumire exacta,multumesc |
--------------------
Renault
Laguna Nevada
1997;1,8
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
am eu doua ventile, cumparate de la SERUS, 80 RON amandoua.
astept sa vina caldura de tot ca sa le schimb... deci cel mai bine e sa le iei de origine.... vezi in ce stare sunt si capacele de la ventilele respective... Bafta |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:19 |