oare e problema?, airbag
![]() ![]() ![]() |
oare e problema?, airbag
monster |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 2 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2005 sedan
- romanica
|
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
anunta o vizita iminenta la service
![]() probabil ceva contacte imperfecte... This post has been edited by FireChief: 16 Jul 2007, 21:24 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Probabil mufele de airbaguri laterale din scaune... Trebuiesc verificate...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
s-a mai scris pe forum.. dar ideea principala e ca trebuie sa te uiti sub scaunul pasagerului, si sa apesi pe cablul care vine din scaun si intra in podea..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
monster |
![]()
|
deci fara frica...problema usor de remediat
![]() |
--------------------
renault
megane
2005 sedan
- romanica
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bineinteles..
mai nasol e cand auzi si pocnituri atunci cand rotesti volanul.. si ai si aprins becul de airbag pe bord.. ca atunci inseamna ca s-a cam stricat panglica cu contactele airbagului de la volan.. ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
monster |
![]()
|
e complicata reparatia? cati bani ma ajunge?
|
--------------------
renault
megane
2005 sedan
- romanica
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Nu te costa nimic sa misti mufa aia de sub scaunul din dreapta fata.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
danbravoksv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 20 April 07 From: brasov ![]() |
Aceeasi problema am avut si eu.Era defect pretensionatorul de la centura de siguranta dreapta spate.Inlocuit in garantie.
|
--------------------
renault
twingo;1,2 16 V;75 c.p.
2003
|
|
monster |
![]()
|
din pacate meganul meu a iesit din garantie....
care stie cam cat ma costa reparatia? |
--------------------
renault
megane
2005 sedan
- romanica
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
dar du-te la service, ca daca intrebi aici sigur nu o sa ai un raspuns exact vis-a-vis de preturi
![]() decat daca o fi vreun mecanic reno inregistrat, si din cate stiu eu nu prea e nici unul... ce te costa asa de mult sa faci o constatare la service?! |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Până la urmă te-ai uitat sub scaun? Sau te limitezi numai la întrebări?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
monster |
![]()
|
da m-am uitat sub scaune..toate mufele sunt in regula.....nu mi-a mai aparut avertizarea ieri deloc...poate am scapat
![]() |
--------------------
renault
megane
2005 sedan
- romanica
|
|
fuscus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 10 April 07 ![]() |
si eu ma patit la fel ....... mi s-a aprins de vreo 2 ori si acum nu mai are nimic si asta cam de vreo 6 luni... fara sa-i fac nimic........
cred ca ceva contact imperfect dar stai relax.......daca se mai aprinde mergi la service neaparat ca poate fi alta cauza............. bafta! |
--------------------
Renault
Megane 1 1,9 dCi 75 kW 102 cp
2001, Break
|
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
daca se aprinde si se stinge, mai mult ca sigur e un contact imperfect. problema e daca se aprinde si ramane aprins, atunci service scrie pe masina, si nu-i de glumit cu de-astea
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe Megane 2.2 coupe 1.6 16v dynamique full
|
|
Vullpee |
![]()
|
![]() LifeForSpeed Group: Members Posts: 66 Joined: 21 August 07 ![]() |
problema am avut si eu cu bec-ul de la bord de la airbag si statea mereu aprins am fost la service cu ea, si imediat a pus-o pe laptop a vazut care-i trb.. si a bagat-o o ora si problema era de la ( airbag spate dreapta )
|
--------------------
Renault Megane Sedan
dCi 1.5
2007/Luxe Privilege
|
|
30 mdc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 22 August 07 From: constanta ![]() |
in general meganurile au probleme cu mufele de sub scaune fata , trebuie incercat intai acolo si dupa aceia la service - mufele trebuiesc eventual scoase si dupa aceea bagate la loc
|
--------------------
renault
megane 2, megane 4 intense
2003 1.9dci full , 2018 1,6dci
- ct 30 mdc, ct 30 mdk
|
|
georgeax |
![]()
|
![]() ...putin derutat Group: Members Posts: 54 Joined: 5 September 07 ![]() |
si io am probleme cu ledul de la air bag.
am fost la service de 2 ori pana acuma si tot aprins sta. Si i-a schimbat toate centurile din spate. Nu stiu ce sa mai fac ca ma dispera.Chiar nu exista nici o solutie?! |
--------------------
renault
megane sedan
noiembrie 2007 lux privilege/1,5 dCI 105 CP
|
|
sab197 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 7 July 06 ![]() |
si mie la -12 grade mi se aprinde becu si mesajul check airbag, dar dupa ce se incalzeste putin se stinge....acum ca o fi un contact slab ca o ingheta ceva chiar nu stiu...mi se intampla mereu cand sunt temperaturi de sub -10grade afara...in rest absolut nimic.....ce ar putea fi?colac peste pupaza mi se mai aude si un suierat cam dupa 60km/h dar nu de la motor caci nu conteaza turatia el e prezent dupa viteza precizata la aceeasi intensitate, pare mai mult ceva de frecare poate ca faptul ca am cauciucuri de iarna....sau poate intra aer pe la chedere?
|
--------------------
Renault
Megane II.2
Privilege 1.6l 16v 2007
- B 60 BOP
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
QUOTE(fuscus @ 19 Jul 2007, 16:03) si eu ma patit la fel ....... mi s-a aprins de vreo 2 ori si acum nu mai are nimic si asta cam de vreo 6 luni... fara sa-i fac nimic........ cred ca ceva contact imperfect dar stai relax.......daca se mai aprinde mergi la service neaparat ca poate fi alta cauza............. bafta! va doriti un contact imperfect cand ai nevoie de respectivul echipament? ce tine de siguranta pasagerilor si a traficului (frane, directie, airbaguri etc) trebuie rezolvat in service. tu impingi mufa aia la loc, dar trebuie si putin discernamant. daca iese usor de acolo a.k.a. misti de ea si contactul e imperfect, respectiva mufa trebuie reparata, nu legata cu sarma ca merge si asa. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
asa am patit si eu la vechea masina,mi se aprindea becul din bord de la airbag cand era prea ger.am fost la service si mi-au spus sa stau linistit ca e normal cand e ger sa se intample asta....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
cramadonis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi mi s-a aprins si mie becu de airbag cu cel de service.Mi se aprinde,mi se stinge si tot asa.am miscat de mufele se sub scaun dar tot imi apare(nu am scos mufa pentru ca nu mi-am dat seama cum trebuie tras de ea si am zis sa nu trag aiurea).Ce as mai putea sa verific inainte de a ajunge in service?Ma gandesc ca ar putea fi un contact imperfect daca tot apare si dispare,din cauza asta intreb la ce mai m-as putea uita eu sa verific.merci
4 Feb 2008, 12:43: oare are vreo legatura cu mesajul care mi-a aparut cu vreo 2 sapt inainte "change oil soon"?intreb si eu. This post has been edited by cramadonis: 4 Feb 2008, 12:43 |
--------------------
megane 2
hatch
2004 exception
- T D I megane 2 hatch exception - 1.5 dci 100cp - verde citron - decembrie 2004
logan laureate - 1.4 mpi - white - aprilie 2009 |
|
claus |
![]()
|
nu cred sa aiba legatura cu change oil, dar cred ca trebuie sa te uiti pe la mufele de sub scaune, si sa vezi sa nu fie vreo sticla care, in miscare, sa iti miste firele respective
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
cramadonis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Sticla nu e,pentru ca nu tin lucruri aruncate prin masina.Ideea e ca am dat cu aspiratorul in ziua respectiva.Am plecat la drum si dupa 50 km a inceput sa mi se aprinda becurile.De asta zic ca e posibil sa fi atins eu ceva pe acolo.La scaunul din dreapta am verificat,dar fara rezultat.O sa incerc in seara asta si la scaunul meu,daca nu se rez nici asa,maine merg in service pt o diagnosticare.
|
--------------------
megane 2
hatch
2004 exception
- T D I megane 2 hatch exception - 1.5 dci 100cp - verde citron - decembrie 2004
|
VPP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 30 April 06 ![]() |
Asa am patit si eu acum o luna intr-o zi
S-au aprins cei doi martori si mesajul de acum celebru' in acest topic. Cateva secunde si totul a revenit la normal Acum e totul OK astept ultima revizie in garantie |
-------------------- MEGANE SEDAN 2.2, Pack Autentique 1.6 16V, Albastru ROY, mp3, MAI 2006
|
|
cramadonis |
![]()
|
In seara asta am verificat si mufele de sub scaunu meu,si tot nimik(la fel se intampla).Dar am observat urmatoarea chestie:cand dezactivez airbag pasager imi apare pe ecran cele doua becuri aprinse(service+airbag,ceea ce cred ca e normal),dar cand il activez la loc becurile nu mai dispar,raman in continuare aprinse(aici nu cred ca este normal).Voi ce ziceti?.Oricum maine incerc sa ajung intr-un service sa o pun pe un laptop.
|
--------------------
megane 2
hatch
2004 exception
|
claus |
![]()
|
nu mai stiu exact, da' parca activarea/dezactivarea airbagului de la pasager se face cu motorul oprit, tocmai ca sa nu ramana becurile aprinse aiurea
daca ajungi in service, eu cred ca or sa se uite la mufele de sub scaune, eventual sa le scoata si sa le dea cu spray de contacte ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
cramadonis |
![]()
|
Salutare!Am fost azi intr-un service si mi-a pus testerul pe ea.In drum pana acolo becurile la bord nu s-au mai aprins(poate s-au speriat
![]() ![]() ![]() |
--------------------
megane 2
hatch
2004 exception
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Dacă tot ai aflat de unde e eroarea și nu vrei să apelezi la service, poți să dai singur scaunul jos, eventual folosești acest tutorial, sau dacă te chinui un pic, poți să desfaci mufa și să-i dai cu spray de contacte, fără să desfaci scaunul.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
cramadonis |
![]()
|
Pai chiar asa o sa fac daca mai mi se aprind becurile.Sper sa nu fie nevoie totusi.Oricum multumesc mult de sfaturi!
6 Feb 2008, 14:37: Ce spray as putea folosi pentru aceste contacte si de unde as putea sa il iau?ms This post has been edited by cramadonis: 6 Feb 2008, 14:37 |
--------------------
megane 2
hatch
2004 exception
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:36 |