problema faruri
![]() ![]() ![]() |
problema faruri
traiann |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 30 June 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna I
1998/1.6 16V
- TM 29 NTS
|
|||
vlad_laguna |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 18 December 06 ![]() |
este treaba dracului sa refaci claritatea geamului care de fapt e plexiglas. nu cred ca se poate rezolva in nici un fel, decat prin schimbarea integrala a farului. geam separat nu cred ca exista.
|
--------------------
VW
Passat 3C
2006
- OT-03-VTG VW Passat 3C-2006, 140 CP
|
|
TreXeL |
![]()
|
![]() Am laguna meaaaa, sunt meserias Group: Members Posts: 128 Joined: 20 June 07 ![]() |
partea mata e pe dinafara? de la zgarieturi si pietre a devenit mata? nu cumva e pe interior si se datoreaza umiditatii...adica geamul e aburit..ma rog, plasticul.
oricum exista solutii pt ambele variante. in primul caz freci cu pasla..practic polish in cazul doi: daca are si mizerie inauntru atunci tre sa-l speli si apoi sa-l sufli pana se usuca cu jet de aer cald f puternic. spalat tot cu jet. in cazul 3... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / Initiale /300CP :D as vrea io
- SM-05-MIX
|
|
inalbi5m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
Aruncati un ochi aici.....: http://www.reno.ro/Faruri-matuite-t78527.html
This post has been edited by inalbi5m: 1 Jul 2007, 07:23 |
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
traiann |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 30 June 07 From: Timisoara ![]() |
E mat doar pe exterior. In rest pare perfect etans, nu se observa umezeala pe interior. E destul de aspra suprafata la atingere. Exact aspectul de "ars de soare". Am luat un polish special pt plexiglas de la Viva Cappio si am incercat pe o portiune fara vreun rezultat grozav. Instructiunile mentioneaza si o utilizare prealabila de smirghel cu apa, granulatie 5.000 dar asa ceva nu am gasit niciunde si chiar un tinichigiu mi-a spus ca la noi slabe sanse sa gasesti o asemenea granulatie. Cred ca o sa caut la second sau ma scarpin de vreo 6 mil pt 2 faruri noi. Imi place masina si cred ca voi da banii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna I
1998/1.6 16V
- TM 29 NTS
|
|
florent |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 May 07 ![]() |
Salut ,
Am observat si eu o problema minora la mine , pana saptamana trecuta aveam un beeep daca uitam farurile aprinse , din senin aceasta avertizare mi-a disparut . Ce sa fac sa-mi revina avertizarea ? Mersi. |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 Expression 1.9Dci
|
|
FLOEXE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 11 January 07 From: Cluj ![]() |
Apropo de faruri poate primesc un sfat. Am cateva fisuri in sticla farului si totdeauna dupa spalarea masinii intra apa si se aburesc. Evident scade vizibilitatea, dar ma tem sa nu afecteze becurile xenon (care nu sunt chiar ieftine
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2006, Estate, 2,2 dCI, automat,
- B-77-UFS
|
|
CiPPtm |
![]()
|
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
Am vazut discutia de faruri matuite.Pana la urma cum facem sa le refacem clare?
![]() |
--------------------
X(fostä)Laguna
1ph2/1.6/16v/107cp/'98/Liftback/RXT. (Actuala)
Laguna1ph2/1.9dti/98cp/`00/Liftback/Expression.
- KO 920 DU' "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|
ADY TM 12 EAO |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 30 October 08 ![]() |
Am vazut discutia de faruri matuite.Pana la urma cum facem sa le refacem clare? dry.gif A gasit cineva solutia?Am vazut foarte multe Laguna 1 ph 2 cu problema asta.
le jmilguiesti cu jmilger fin si cu apa si mult calm da rezultat garantat |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1
1999
- TM 12 eao
|
|
Sempre |
![]()
|
![]() Membru veteran Group: Members Posts: 149 Joined: 3 June 07 From: CONSTANTA ![]() |
asa arata frecat cu pasta de lustruit si asa arata dupa
![]() deci se poate ![]() This post has been edited by Sempre: 4 Nov 2008, 16:32 Attached thumbnail(s) 06092008158.jpg ( Size: 613.35k ) Number of downloads: 1082 05092008157.jpg ( Size: 531.66k ) Number of downloads: 1157 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1 phase2 1.6 16v 107
1999 CONCORDE
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Nu a zis nimeni ca nu se poate.
Ma gandesc doar ca microabraziunile create de smirghel sunt o "casa" excelenta pentru praf si microparticule care vor matui iar farul... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Sempre |
![]()
|
![]() Membru veteran Group: Members Posts: 149 Joined: 3 June 07 From: CONSTANTA ![]() |
crede-ma ca farul ramane perfect neted,acum ce sa zic.....eu am fost multumit la vremea aia,acum am altele dar rezultatul este destul de bun tinand cont de alternativa celor noi care sunt destul de scumpe...
![]() This post has been edited by Sempre: 4 Nov 2008, 18:59 |
--------------------
RENAULT
1999 CONCORDE
|
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 10 September 07 ![]() |
http://reno.ro/Cum-sa-scapi-de-matuirea-fa...or-t121847.html
O discutie mai lunga pe tema asta....care chiar da rezultate.....xerapol si smirghel de 2000+ 4l de apa.....cel putin la mine a mers...... |
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16v Concorde
- TM-97-CRS
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
QUOTE(FLOEXE @ 6 Jul 2007, 16:04) Apropo de faruri poate primesc un sfat. Am cateva fisuri in sticla farului si totdeauna dupa spalarea masinii intra apa si se aburesc. Evident scade vizibilitatea, dar ma tem sa nu afecteze becurile xenon (care nu sunt chiar ieftine ![]() identifica fisura, roaga un prieten cu jeep sa-i de-a una si iti iei far nou pe RCA-ul lui daac ii dai cu superglue, o sa ia o pata in fascicul, daca e pe mijloc, daca e pe margine mai merge, desi nu o sa mai iasa in veci un fac ca lumea de acolo... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cosmin-daniel |
![]()
|
![]() CRIVAT Group: Members Posts: 103 Joined: 3 January 08 From: jilava ![]() |
Salut;nenea Sempre ce pasta ai folosit??? Vad ca tu ziceai ceva de:doar apa si smirghel;si apoi polishat.doar apa???si smirghel???si ies asa cum le vedem in poza???
Bafta |
--------------------
RENAULT
Renault Laguna 1 16.16v
1999 hatchback
- IF-81-TEO [B][COLOR=red]CRIVAT DIN SUD
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pasta clasica de polish
apoi un tratament cu Xerapol si gata... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Sempre |
![]()
|
eu am facut fara apa,doar pasta de lustruit caroseria PREVENT si smirghel atat ,au iesit asa cum vezi in poza,de inteles ca am frecat la ele vreo 30 min si atat,aaaaaaa am uitat ,am luat si un disc din acela de pasla pe care l-am pus la flex si am frecat farul dupa ce l-am lustruit cu polish.....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
1999 CONCORDE
|
|
martynel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 27 September 06 ![]() |
vezi ca se gaseste in carrefour o solutie de la quartz un tub rosu cu galben pe care scrie glass polish ,eu la laguna veche am avut aceasta problema cu farurile si a functionat de minune e cam 20 de ron produsul
|
--------------------
renault
laguna 1
2000 phase 2
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(martynel @ 20 Nov 2008, 14:44) vezi ca se gaseste in carrefour o solutie de la quartz un tub rosu cu galben pe care scrie glass polish aia mergea la laguna ta veche, ca avea faruri de GLASS, Phase 2 are faruri de plastic... |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
@martynel:
unde ai gasit disc de pasla? ca pe la Praktiker nu se gaseste... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
hittch |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 17 September 08 From: Petrosani ![]() |
Fratilor, punetiva xenoane, nici nu mai conteaza cum este sticla farului. Eu am pus ieri pe faza scurta si sa facut lumina in fata masinii mele. Respect
|
--------------------
Renault
Laguna1
1999/brek/1600.16v
- HD07GJO
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(hittch @ 21 Nov 2008, 10:40) Fratilor, punetiva xenoane, nici nu mai conteaza cum este sticla farului. Eu am pus ieri pe faza scurta si sa facut lumina in fata masinii mele. Respect Pai nu prea e respect pentru cei care vin din sens opus daca ai plasticul (sticla) farului zgariat(a) si refracta lumina puternica de HID in mai multe directii... ![]() This post has been edited by strumfuadi: 21 Nov 2008, 10:58 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
o sa te "respecte" TIR-istii cu un pumn de piulite in parbriz.
macar te-ai decis sa le pui cruce de tot la farurile alea....tot e bine, e si asta o abordare. Plasticul ala se va matui....de la interior de data asta... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
dj_party |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 25 November 08 From: Timisoara ![]() |
Deci pana la urma nu a descoperit nimeni o metoda eficienta de a scapa macar un pic din ceata de pe faruri? Si nu ma refer la schimbatul farurilor. Daca cineva din Timisoara a rezovat ceva il rog sa ma contacteze;).
|
--------------------
renault
laguna 1
1999 1.6 16v b 107cp
|
|
Johnny78 |
![]()
|
o varianta durabila e schimbarea farurilor.
una de scurta durata e Xerapol-ul... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
zice astia de la xerapol ca e contraindicat pentru policarbonat .... "sticla" farurilor de phase II e din plexiglass ... sau din ce ? .. daca sti ...
![]() ...ai vazut la cineva sa foloseasca xerapol pe faruri si in ce masura mai trebuie folosita hartia abraziva ? de 2500 am inteles de la alti! |
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.8 16v /
- TM 11 YNF
|
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 10 September 07 ![]() |
Eu am folosit Xerapol acum cateva luni bune si nu s`a intamplat nimic
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16v Concorde
- TM-97-CRS
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Ba s-a intamplat. A iesit frumos.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
fara suparare, dar nu am vazut nici o poza "before" si "after"... Mi-e foarte greu sa ma exprim pe tema asta...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Este, aici pe forum. Nu mai stiu exact unde, posibil la Laguna II, posibil aici, dar stiu sigur ca sint, aici pe forum, poze.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:11 |