Self test, diagnostic
![]() ![]() ![]() |
Self test, diagnostic
flanjea |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 30 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 1.9 dci
|
|||
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
![]() Singura informatie utila pe care am gasit-o eu este ca afli cati litri de carburant mai ai in rezervor... In rest, vezi daca ti se aprind toate becurile prin bord si cate liniute sunt la nivelul de ulei. Dar mai sigura e joja pentru asta! |
--------------------
-
-
-
|
|
flanjea |
![]()
|
Intr-adevar imi arata cati litri mai am, imi mai indica 0,00 si inca simbolurile F intors si H. Acele de la cadrane se misca singure.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 1.9 dci
|
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
am 25 de litri ...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
flanjea |
![]()
|
Chiar nu stie nimeni exact ce inseamna acest test?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 1.9 dci
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Bas|cX |
![]()
|
inainte sa-ti citesc post-ul ...azi imi arata 71
![]() ![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(OVIDIUS @ 29 Jun 2007, 12:05) Ăsta e un mit stupid... Unde este sorbul pompei? Nu cumva pe fundul rezervorului? Deci nu cumva pompa trage prin acel filtru combustibilul MEREU de pe fund, indiferent că mai sunt 5 sau 70 de litri? Dacă pompa este în rezervor, "se zice" că este răcită de combustibil, deci nivel scăzut - răcire deficitară... This post has been edited by Catalin Marinarul: 29 Jun 2007, 20:59 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Bas|cX |
![]()
|
poate mai f**** ceva cu testu' asta ..pana nu aflu ce face exact ...mie nu imi mai trebe'
![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
flanjea |
![]()
|
Noroc cu testu asta asa mai f..... si noi ceva. Serios, asta cu litri am inteles-o, dar daca intr-adevar isi face un auto test atunci cred ca ar trebui sa stim semnificatiile simbolurilor afisate, poate recunoaste vreo eroare.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 1.9 dci
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Azi l-am pus și eu în practică. În primă fază s-au aprins toate simbolurile de pe afișajul CB iar acele ceasurilor parcă erau VU-metre tot urcau și coborau. La apăsarea butonului mi-a apărut un semn ca o pompă de benzină și volumul de combustibil din rezervor - 41 litri. La următorul a apărut indicația cu nivel minim și valoarea 0. Ultimul apărut bateria (pe fond roșu) și zicea ceva de reîncărcare (ce-i drept a mers toată ziua CD-ul).
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
_ _ _ h .. cred ca e timpul sa schimbi uleiul ?
o sa caut erorile si revin |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi & 2.2dCi
2002 / Expression; 2002 / Privilege
- B-XX-Z4T kituri de reparatie macarale electrice!
|
|
adi_0434 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 315 Joined: 26 December 06 ![]() |
valoarea cu 0 e turometrul electronic
eu am t....h ,stie cineva ce inseamna? |
--------------------
renault
laguna II
2002 1.9 dci 79kw estate expresion ex laguna II
peugeot 407 2.0 HDI |
|
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Cine cauta gaseste si cine cere primeste
![]() _h e de la sonda de ulei .. schimba uleiul sau vezi sa nu fie sonda de vina. |
--------------------
Renault
|
|
b_gabi |
![]()
|
După ce schimb uleiul săptămâna asta o să văd dacă mai îmi apare eroarea ---h. Mulțumesc de informație!
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
bvirgil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 9 November 06 From: Oradea ![]() |
Am incercat si chestia cu testul si nu imi arata nimic inafara de vitezometru si turometru care urcau si coborau in trepte. Apoi am mai apasat o data si incerca sa-mi indice nivelul de carburant dar nu se putea decide. Imi arata 8, apoi 14, apoi vreo 20 de litri
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Carminat 1.5 dci
2010 Laguna III Carminat, 1.5 dci
|
|
@dutch |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 24 August 06 From: ...back to home ![]() |
QUOTE(adi_0434 @ 30 Jun 2007, 21:08) ...si la mine t_ _h h ziceti ca de la ulei, dar ce inseamna t ca eu tot nu am inteles mare lucru si franteza nu imi este atit de straina This post has been edited by @dutch: 3 Jul 2007, 02:12 |
--------------------
Renault
laguna 2.0 16v
/2004
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
h - de la ulei sau sonda de ulei, inclusiv firele ce duc la sonda pot avea o problema, iar t ar inseama ca timp de minim 4 secunde un defect a fost detectat pe partea de injectie, defectul a fost memorat si mai este sau nu prezent... parerea mea
|
--------------------
Renault
|
|
doru_div |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 5 July 07 From: Pitesti ![]() |
@b_gabi ai reusit sa schimbi uleiul? mai apare ---h ul? tine-ne si pe noi la curent cu rezolvarea problemei ca sa stim ce sa facem. multumiri
P.S. si la mine apare tot ----h |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Grandtour 2.2 dci PRIVILEGE
- AG-78-DIV
|
|
flanjea |
![]()
|
Cred ca eroarea _ _ _ h a fost detectata la un moment dat si a fost memorata. Incearca urmatoarea chestie: in timpul self-testului apasa pe butonul de resetare apoi repeta testul, vezi daca mai apare. Eu asa am facut si mi-au disparut si t si h.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 1.9 dci
|
|
doru_div |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 5 July 07 From: Pitesti ![]() |
care este butonul de resetare?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- AG-78-DIV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cel de lângă vitezometru... Axul ce iese din bord...
![]() flanjea, ok, ștergi erorile, dar cred că ar fi interesant de știut ce semnifică acele erori, pentru a afla posibile cauze... Și cei din service tot așa fac, șterg și resetează... Dar cauzele? This post has been edited by Catalin Marinarul: 5 Jul 2007, 09:38 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
doru_div |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- AG-78-DIV
|
|
flanjea |
![]()
|
Catalin, pai de-aia am si deschis topic-ul, poate e cineva care sa ne spuna sigur ce semnifica. Si iarasi interesant este daca dupa resetare mai apar erorile...atunci e o problema.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 1.9 dci
|
|
b_gabi |
![]()
|
Am schimbat uleiul iar eroarea _ _ _ h tot o afișa. Cred că a fost memorată anterior. Am resetat CB și nu mai arată nimic anormal acum!
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
doru_div |
![]()
|
si eu am facut resetarea fara schimbul de ulei si cam in 5 zile a reaparut _ _ _ h.
b_gabi sa ne ti la curent daca iti mai apare eroarea dupa schimb |
--------------------
Renault
Laguna II
- AG-78-DIV
|
|
b_gabi |
![]()
|
Am verificat azi și văd că a apărut iar _ _ _ h. Uleiul pe jojă arată la nivel, pe display apar toate o-urile și mesajul oil ok deci ........să fie sănătos d-nul CB!
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
hugo5969 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 29 April 09 ![]() |
Fiind nou membru pe forum de trei zile citesc continuu topicurile. Azi am ajuns aici pentru k eram f curios ce-i self test.
![]() - apare 11 litri carburanti - arata bine - a aparut 0 - stiu ca inseamna turometru electric - dar nu stiu la ce se serveste sau cand creste numarul - la prima faza a aparut ----h si dupa ce am resetat s-a revenit la ------, m-am dus la o tura si tot ----- apare. Mai verific in zilele urmatoare daca va reapara cu "h", mentionez "f" nu am avut si din pacate nici nu stiu ce ar insemna ![]() Deocamdata atat am vrut sa va spun dar va mai anunt daca in urmatoarele 5 cinci zile apare din nou "h"-ul ca la b_gabi si doru_div. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Expression
2001 1.9 dci, 107 CP
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Iata la mine ce se vede,atit cit se vede... Nu apare decit t si 3 linii precum si alerta de nivel scazut benzina si presiune scazuta ulei...eu am cu uleiul cca 10000km.
http://rapidshare.com/files/242226754/test_laguna.avi.html This post has been edited by audiofilu': 8 Jun 2009, 15:14 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
M-ati facut curios , merg si eu sa fac operatiunea asta. Mai ales ca`n ultima vreme, imi indica aiurea nivelul de motorina. Adica am bagat aproximativ 30 de litri, am consumat cam 20 , mai aveam cel putin 10, si`mi arata pe bord , adica pe indicator ca e putin peste ultima linie, deasupra unde se aprinde cand e pe rosu.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:01 |