Patanie, ocoliti taranii
![]() ![]() ![]() |
Patanie, ocoliti taranii
Bas|cX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Chiar dacă senzorul "cel nou" va fi identic, tot nu scapi de un drum pe la un service Renault pentru a-l programa...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- si inca o treaba, senzorul trebuie sa fie identic ca forma si model cu cel pe care l-ai avut... pe Renault sunt mai multe tipuri de senzori... plus ca sunt inscriptionati cu RENAULT etc si ma cam indoiesc ca aduce acel dealer asa ceva dar ce sa spun... mai cunosc pe cineva care a patit la fel la 3 roti nu una... cat depre programare exact cum spune marinarul
![]() |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
TreXeL |
![]()
|
![]() Am laguna meaaaa, sunt meserias Group: Members Posts: 128 Joined: 20 June 07 ![]() |
io am patit la vel satis, mi-a dat un dobitoc roata jos pentru o pana si nu stiu cum a reusit de mi-a ars calculatorul de abs. o fi facut ceva scurt, naiba stie. esential e ca m-a costat 1690 eur +tva.
asa ca intradevar...ocoliti taranii!!! daca ai dacie nu te uiti in ce vulcanizare mergi dar pentru orice altceva...grija mare!!! |
--------------------
Renault
Laguna II
- SM-05-MIX
2003 / Initiale /300CP :D as vrea io
|
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
1690 e fara tva
![]() ![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- bravo... rar reusesti sa scoti banii de la natarai... bine ca ai rezolvat... multa atentie data viitoare!!!
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Ma bucur pentru happy end, mai ales ca am avut o mare dilema cu senzorii astia. In final am zis (pentru ca puteam) fara chestii inutile, e destul de complicata masina si asa.
Ce nu pot sa inteleg este cum naiba' s-a ars calculatorul ala de la o roata schimbata ![]() ![]() ![]() This post has been edited by adi_ar: 26 Jun 2007, 19:39 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Banii astia cine i-a dat? Tu sau animalul care ti-a facut asta?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 01:22 |