Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Clarion DB179 RMP

salex
post 20 Jun 2007, 13:53
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut!
Mi-am cumparat player-ul Clarion DB179RMP de la Emag
http://www.emag.ro/radio_cd/radio-cd-auto-...-25w--pDB179RMP
Am luat o teapa super!
Cand l-am ales l-am ales pe considerentul ca e firma buna si are display portocaliu, sa mearga cu bordul.
De auzit se aude mediocru spre bine, cum se aud toate sculele astea de 3-4 milioane, aici nu am nimic de comentat, e OK.
Problema e ca display-ul ala portocaliu e vizibil numai noaptea, dimineata devreme si seara. Ziua nici vorba sa vezi ceva pe el, chiar daca nu este in lumina directa a soarelui.
M-am dus inapoi la Emag sa fac retur dar nu au vrut. S-au purtat incalificabil, ca niste bisnitari marunti, bucurosi ca au dat o teapa.
Imi pare rau, am mai cumparat de la ei de vreo 5 -6 ori, dar nu am avut niciodata nevoie de asistenta. I-am rugat sa imi dea un alt model, sa platesc o diferenta de pret, dar degeaba, teapa e teapa.
Asa ca atentie, cel mai bine este ca inainte de a cumpara sa tii obiectul in mana sa vezi daca e conform cu poza de pe net. Altfel...
Am scris si un comentariu pe emag la produsul respectiv, un comentariu negativ, dar civilizat, care insa nu a fost aprobat si postat. Pesemne posteaza doar laudele...
A si sa nu uit, player-ul nu este defect asa slab se vad toate, am fost la service cu el si m-am lamurit.
Cred ca o sa-l pun pe Supernova si pe Logan iau altceva ca pe asta deja il urasc sincer...

Numai bine va doresc,
Alex

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
thedragon
post 21 Jun 2007, 08:01
Post #2

Sange de modovean aka GALATI

dar pe ce difuri ai pus cladion-ul ? poate se aude jalnic din cauza difurilor... cat despre culoarea display a fost alegerea ta si oamenii de acolo nu sunt vinovati tongue.gif ! incearca sa faci proba si la alte difuri

This post has been edited by thedragon: 21 Jun 2007, 08:02

--------------------
dacia 1310 1989
+
2dor
post 21 Jun 2007, 08:12
Post #3

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

From: Bucuresti

E un Clarion cam pe la 500 RON cu slot USB, are si CD ce citeste MP3. E, am vrut sa il iau dar peste tot scrie ca nu se vede ce scrie pe ecran, si e albastru nu portocaliu. Inainte sa cumparati ceva cautati review-uri sau pareri ca de aia e internetul.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
salex
post 21 Jun 2007, 09:55
Post #4

Membru incepator

Salut din nou!
Nu am spus niciunde ca se aude jalnic. Nu stiu unde a citit Thedragon chestia asta.
Am spus ca
”De auzit se aude mediocru spre bine, cum se aud toate sculele astea de 3-4 milioane, aici nu am nimic de comentat, e OK.”
Am difuzoare Pioneer de 17 pe spate si de 13 pe fata. Sunetul e OK pentru un player de 3 mil.
Supararea mea vine din faptul ca
1. Ditamai inginerii de la ditamai firma au facut un ecran inutilizabil ziua...
2. Emag nu a acceptat sa imi schimbe produsul practic nefolosit, nou - nout. Chestia asta e normala in tarile cu apa calda unde, sa zicem cumperi un aparat foto Sony R1 de 1000 de dolari, constati ca nu esti multumit de poze, te intorci si il schimbi pe un Canon sau Nikon, ma rog.
Dar ma rog, cred ca sunt eu exagerat. In fond traim in Romania.
3. Am vrut sa public un review negativ dar absolut decent pe pagina produsului de la Emag si ghiciti ce s-a intamplat? Nu a fost postat. Ce intelegeti de aici? Ca emag nu vrea ca eventualii cumparatori sa afle ca ecranul nu e bun nu?

Oricum, imi asum intreaga vina. Fraier am fost eu ca am cumparat nu ei ca mi-au vandut nu?

Numai bine,
Alex

--------------------
+
2dor
post 21 Jun 2007, 10:59
Post #5

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

From: Bucuresti

Dar eu stiu ca se aplica si la noi si iti pot returna banii in 24 de ore, dar poate ma insel.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
thedragon
post 21 Jun 2007, 20:11
Post #6

Sange de modovean aka GALATI

pai cand este lumea suparata mai este suparata si de calitatea sunetului ! biggrin.gif si cu returnatul inapoi cele mai multe informatii ti le da opc-ul dai un telefon la protectia consumatorului si ii explici doamnei(domnului ) problema si ei iti vor spune ce poti face wink.gif spor

--------------------
dacia 1310 1989
+
rh@du
post 21 Jun 2007, 20:29
Post #7

Membru incepator

Eu mi-am montat difuzoare Clarion in partea din spate a masinii si se aud foarte bine.Am considerat intotdeauna ca este o firma buna.

--------------------
Dacia Logan 2004 Preferance 1.4MPI
+
C@talin
post 21 Jun 2007, 20:39
Post #8

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Pana si la cass stock se vede pe negativ cand bate lumina in el da macar se vede,tu zici ca nu se vede deloc deloc ? unsure.gif ohmy.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Ionutzz
post 21 Jun 2007, 22:45
Post #9

Membru incepator

pai dintre atatea zeci de modele de playere care exista pe piata a trebuit numai decat sa-l alegi pe acesta ? Trebuia sa te duci intr-un magazin si alegeai frumos playerul care-ti placea il testai cum vroiai si numai aveai neplaceri. Si mi-am cumparat online dar prima data m-am uitat la vreo 10 review-uri si am cerut pareri de la cunoscatori si sunt multumit acuma.

--------------------
Dacia 1307 1999
Dacia 1307, 1557cmc, 50KW
+
salex
post 22 Jun 2007, 12:24
Post #10

Membru incepator

Aveti dreptate, am neglijat partea cu review-urile. De fapt am cautat, dar nu prea am gasit. M-am bazat pe faptul ca, dupa cum spunea cineva mai sus, Clarion e firma buna.
Acum, montat pe Supernova, player-ul se vede mai bine. Asta pentru ca acolo sta mai jos, e ferit de soare.
Acum m-am linistit, am fost si in service si mi-au aratat baietii de acolo playere mult mai scumpe. toate se vad asa.
Insa mi-au vandut si un pont care m-a ajutat si poate va va ajuta si pe voi.

Clarioanele astea au dimmer. Asta inseamna ca au un pin (exact urmatorul dupa masa) la care, daca primesc 12V micsoreaza luminozitatea la ecran.
Loganul are si el firul dimmer montat in mufa ISO si da 12 V acolo cand aprinzi farurile. Atunci ecranul isi micsora luminozitatea.
Chestia era gandita asa: cand aprinzi farurile e noapte si atunci trebuie redusa luminozitatea ecranului sa nu deranjeze.
Treaba asta insa nu mai e valabila deoarece acum, afara din oras, esti obligat sa mergi cu farurile aprinse in plina zi. Atunci Clarionul meu simtea farurile aprinse si isi micsora luminozitatea. Nu se mai vedea practic nimic.
Am scos pinul acela din mufa si am scapat de chestia asta. Acum se vede mai bine. Nimic senzational, dar mai bine.
Asa ca m-am mai linistit.

Numai bine,
Alex

--------------------
+
raresvintea
post 15 Dec 2007, 22:17
Post #11

Membru incepator

te rog spunemi daca este vizibil ma refer la ce scrie pe el adica la numele postului, la melodie etc. in cel mai bun caz daca poti sa pui o poza pt ca as dori sal comand dar varianta pe verde. ajutama te rog

si eu il iau pe acelasi criteriu: este negru si are iluminarea verde. va fii montat pe o skoda octavia I. te rog zimi mai clar daca poate fii citit bine ce scrie pe ecran dupa modificarea adusa.

--------------------
skoda octavia '03 elegance - B72FAR
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 13:33
Dacia