Clarion DB179 RMP
![]() ![]() ![]() |
Clarion DB179 RMP
salex |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 18 June 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
dar pe ce difuri ai pus cladion-ul ? poate se aude jalnic din cauza difurilor... cat despre culoarea display a fost alegerea ta si oamenii de acolo nu sunt vinovati
![]() This post has been edited by thedragon: 21 Jun 2007, 08:02 |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
E un Clarion cam pe la 500 RON cu slot USB, are si CD ce citeste MP3. E, am vrut sa il iau dar peste tot scrie ca nu se vede ce scrie pe ecran, si e albastru nu portocaliu. Inainte sa cumparati ceva cautati review-uri sau pareri ca de aia e internetul.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
salex |
![]()
|
Salut din nou!
Nu am spus niciunde ca se aude jalnic. Nu stiu unde a citit Thedragon chestia asta. Am spus ca ”De auzit se aude mediocru spre bine, cum se aud toate sculele astea de 3-4 milioane, aici nu am nimic de comentat, e OK.” Am difuzoare Pioneer de 17 pe spate si de 13 pe fata. Sunetul e OK pentru un player de 3 mil. Supararea mea vine din faptul ca 1. Ditamai inginerii de la ditamai firma au facut un ecran inutilizabil ziua... 2. Emag nu a acceptat sa imi schimbe produsul practic nefolosit, nou - nout. Chestia asta e normala in tarile cu apa calda unde, sa zicem cumperi un aparat foto Sony R1 de 1000 de dolari, constati ca nu esti multumit de poze, te intorci si il schimbi pe un Canon sau Nikon, ma rog. Dar ma rog, cred ca sunt eu exagerat. In fond traim in Romania. 3. Am vrut sa public un review negativ dar absolut decent pe pagina produsului de la Emag si ghiciti ce s-a intamplat? Nu a fost postat. Ce intelegeti de aici? Ca emag nu vrea ca eventualii cumparatori sa afle ca ecranul nu e bun nu? Oricum, imi asum intreaga vina. Fraier am fost eu ca am cumparat nu ei ca mi-au vandut nu? Numai bine, Alex |
-------------------- |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar eu stiu ca se aplica si la noi si iti pot returna banii in 24 de ore, dar poate ma insel.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
pai cand este lumea suparata mai este suparata si de calitatea sunetului !
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
rh@du |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 5 May 07 ![]() |
Eu mi-am montat difuzoare Clarion in partea din spate a masinii si se aud foarte bine.Am considerat intotdeauna ca este o firma buna.
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Preferance 1.4MPI
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Pana si la cass stock se vede pe negativ cand bate lumina in el da macar se vede,tu zici ca nu se vede deloc deloc ?
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Ionutzz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 26 March 07 ![]() |
pai dintre atatea zeci de modele de playere care exista pe piata a trebuit numai decat sa-l alegi pe acesta ? Trebuia sa te duci intr-un magazin si alegeai frumos playerul care-ti placea il testai cum vroiai si numai aveai neplaceri. Si mi-am cumparat online dar prima data m-am uitat la vreo 10 review-uri si am cerut pareri de la cunoscatori si sunt multumit acuma.
|
--------------------
Dacia
1307
1999 Dacia 1307, 1557cmc, 50KW
|
|
salex |
![]()
|
Aveti dreptate, am neglijat partea cu review-urile. De fapt am cautat, dar nu prea am gasit. M-am bazat pe faptul ca, dupa cum spunea cineva mai sus, Clarion e firma buna.
Acum, montat pe Supernova, player-ul se vede mai bine. Asta pentru ca acolo sta mai jos, e ferit de soare. Acum m-am linistit, am fost si in service si mi-au aratat baietii de acolo playere mult mai scumpe. toate se vad asa. Insa mi-au vandut si un pont care m-a ajutat si poate va va ajuta si pe voi. Clarioanele astea au dimmer. Asta inseamna ca au un pin (exact urmatorul dupa masa) la care, daca primesc 12V micsoreaza luminozitatea la ecran. Loganul are si el firul dimmer montat in mufa ISO si da 12 V acolo cand aprinzi farurile. Atunci ecranul isi micsora luminozitatea. Chestia era gandita asa: cand aprinzi farurile e noapte si atunci trebuie redusa luminozitatea ecranului sa nu deranjeze. Treaba asta insa nu mai e valabila deoarece acum, afara din oras, esti obligat sa mergi cu farurile aprinse in plina zi. Atunci Clarionul meu simtea farurile aprinse si isi micsora luminozitatea. Nu se mai vedea practic nimic. Am scos pinul acela din mufa si am scapat de chestia asta. Acum se vede mai bine. Nimic senzational, dar mai bine. Asa ca m-am mai linistit. Numai bine, Alex |
-------------------- |
|
raresvintea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 29 July 07 ![]() |
te rog spunemi daca este vizibil ma refer la ce scrie pe el adica la numele postului, la melodie etc. in cel mai bun caz daca poti sa pui o poza pt ca as dori sal comand dar varianta pe verde. ajutama te rog
si eu il iau pe acelasi criteriu: este negru si are iluminarea verde. va fii montat pe o skoda octavia I. te rog zimi mai clar daca poate fii citit bine ce scrie pe ecran dupa modificarea adusa. |
--------------------
skoda
octavia
'03 elegance
- B72FAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 13:33 |