[CUMPAR] parbriz de Dacie berlina!
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] parbriz de Dacie berlina!
alexsandro |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
- B 00 ICS
1978, berlina
|
|||
willdog |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 September 06 From: Pitesti ![]() |
am eu unul ,are o mica urma de pietricica sub stergatorul din dreapta,e cu cheder cu tot,l-am dat jos de pe masina cand am dus-o la remat,ce zici?
|
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
- ag.o|o
07/2006 - preference
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Are un prieten de al meu de vanzare. Vrea 30 de lei parca. Tu de unde esti?
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
- IS 04/84 DLA
1998 / 1991
|
|
alexsandro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 August 06 ![]() |
Salut si mersi pentru oferte. Eu sunt din Bucuresti si din considerente practice va trebui sa accept ofere numai din zona pentru ca nu am incredere in curieri, e totusi un obiect fragil. Problema este ca trebuie sa fac si ITP-ul la o frantuzoaica de 30 de ani si va dati seama ca or sa imi puna multe bete in roate. Colac peste pupaza acuma se fac filtre cu RAR mai pe toate drumurile, din foame de bani se dau amenzi la greu si se retin acte, asa ca nu vreau sa am probleme cu ei. Parbrizul e foarte expus si orice defect este vizibil. Am sa accept numai parbrize fara defecte. Va multumesc pentru oferte! Sanatate maxima!
|
--------------------
Dacia
1300
- B 00 ICS
1978, berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 13:15 |