asigurator CASCO diferit de asigurator R.C.A, ce implica aceasta ???
![]() ![]() ![]() |
asigurator CASCO diferit de asigurator R.C.A, ce implica aceasta ???
danutz_r |
![]()
|
||
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
|
||
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|||
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
acum la rca iti da carte verde oriunde ai face...asta inseamna rca pentru afara, adica daca lovesti pe vreunu acolo....
casco e pentru tine. daca faci rca si casco la acelasi asigurator de obicei iti da extinderea casco pentru afara gratuit...sau ceva de genul asta.. in general poti avea anumite avantaje daca le faci pe ambele in acelasi loc |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Pai , raspunsul este in intrebare, nu mai beneficiezi de CASCO extins in afara tarii decat daca achiti separat o prima care este (de la caz la caz) aprozpe cat un RCA mai "mic"!
Da, la ce te-ar ajuta sa faci RCA in alta parte, CASCO as intelege, dar RCA? LE @lucian_vlaicu: Atentie, extensia CASCO extern se refera numai la furt, nu la "te loveste unul pe acolo"! This post has been edited by adi_ar: 11 Jun 2007, 19:33 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
k. mersi pt raspunsuri... raman tot pe asibo
![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lucian_vlaicu @ 11 Jun 2007, 20:27) casco e pentru tine. daca faci rca si casco la acelasi asigurator de obicei iti da extinderea casco pentru afara gratuit...sau ceva de genul asta.. in general poti avea anumite avantaje daca le faci pe ambele in acelasi loc am casco la asirom si rca la bcr;am fost sa platesc rata la casco si m-am interesat si de casco in afara tarii.tipa mi-a zis ca se plateste o suma modica pentru ca am si rca-ul tot la ei.Cand i-am zis ca.l am la bcr a ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
La furt in afara tarii, casco extins de la bcr iti da 80% din valoarea masinii asigurate.
Sunt cateva tari care sunt excluse printre care si Turcia. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa cum s-a spus deja:
- atunci cand cumperi casco, cumperi asigurarea masinii tale pe teritoriul Romaniei (avarii din accident + furt) - atunci cand cumperi RCA, cumperi asigurarea daunelor produse tertilor (cu masina ta) pe teritoriul Romaniei si al tarilor din UE (pentru tarile non-UE trebuie sa cumperi extindere carte verde sau asigurare separata) - majoritatea asiguratorilor, in cazul in care cumperi de la ei si RCA si casco, iti vor oferi gratuit (sau contra unui pret modic) extinderea casco pentru tot spatiul de valabilitate al cartii verzi - daca cumperi RCA de la alt asigurator decat cel de la care ai cumparat casco si vrei extinderea casco in afara teritoriului Romaniei, va trebui sa platesti asta separat si "cam" costa |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:41 |