Manual MEGANE 1 (an 2000) , 1,6 - 8v, am nevoie de niste sfaturi practice sau de manual
![]() ![]() ![]() |
Manual MEGANE 1 (an 2000) , 1,6 - 8v, am nevoie de niste sfaturi practice sau de manual
yo4hsp |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 19 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x
x
|
|||
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
incearca aici si manuale reparatii orice tip de renault
This post has been edited by touche: 9 Jun 2007, 21:38 |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
Iustin2555 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 13 February 08 ![]() |
PT CUTIA DE VITEZA....
http://www.scribd.com/word/full/2490905?ac...6opkbqcwi7sdl14 |
--------------------
Renault
Megane Classic
- BC 98 ANT
2002 Authentique
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Cosmin,
1.pt. desfacerea bordului scoti grilele de la difuzoarele de inalte (la baza stalpilor fata) desfaci cele 2 suruburi vizibile, tragi de partea de sus a bord-ului in fata si in sus si ar trebuii sa ramai cu el in mana, demontarea ceasurilor e la fel de simpla, atentie la mufe, identifici becul ars din spate (se roteste 1/4 ture si iese) si-l schimbi rapid. 2.la Menane Grandtour "break" difuzoarele spate nu sunt in usi ci in plafon ! deasupra portbagajului, cam in dreptul stalpilor spate. Uita-te/pipaie plafonul in zona respectiva, daca nu ai grile poate ca totusi ai locasul/suportii pt. difuzoare, asta doar in cazul in care e deja cablat. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
s-ar putea sa fie din spatele casetofonului
am patit si eu asa si nu mergea nici satelitul a trebuit sa misc putin mufa cu 2 pini si s-a rezolvat incerca si asta |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:34 |