Urmarire "periculoasa"
![]() ![]() ![]() |
Urmarire "periculoasa"
Bogdy |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|||
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() pentru moment am crezut ca e un film de actiune cu jakie chan |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
In SUA impuscau soferul imediat ce incerca sa o ia din loc, nu ar fi tras (pe langa) cauciucuri.
|
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu mai vorbiti prostii. Nu l-ar fi impuscat in SUA decat daca ar fi fost inarmat...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 8 Jun 2007, 18:11) Lasa-i ma sa imprastie si ei cu parerea. Ce ne-am face fara astia.....? Cu ce ne-am mai distra pe aici? Partea proasta totusi e ca dupa aia mai vin si altii cu vorbe dinastea de cunoscatori...... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
stefanflorin77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 1 June 04 From: Bucuresti ![]() |
,,Nu l-ar fi impuscat in SUA decat daca ar fi fost inarmat,,...politistul binenteles
![]() This post has been edited by stefanflorin77: 8 Jun 2007, 17:56 |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
- B.. SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Mah, nu stiu cum sta treaba pe la americani da' cand mai dadeau aia pe prima tv emisiunea aia cu urmariri and shit am vazut 2 faze in care politistii au tras in soferul care voia sa-si continue fuga cu masina. Probabil considerau ca masina aluia e o arma
![]() Cad despre pacalicii astia din filmulet...i-au intrecut pana si pe-ai nostri la eficienta ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Haha, ce mi-a placut cand pustiulica ala cu pistol a lasat mainile in jos... dupa 2:20.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
driverx : Eu nu am zis ca sunt cunoscator dar una doua, "mama in SUA l-ar fi impuscat maaaaaaa" si mi se pare absurd...
Daca vrei sa vezi pareri de 'cunoscatori', uite-te la clipurile cu avioane sa vezi parerile daciotilor despre cum e cu pilotajul asta, ca doar ce ti-e Solenza ce ti-e Airbus ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Politisti neinstruiti!
![]() La sec 30, cand era blocat in trafic, in loc sa-l blocheze definitiv, oprind masina din fata, juvenilu' ala tragea in roti (si nici nu le gaurea de fapt)! Acelasi lucru mai tarziu cand era blocat de camion, idioti! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
am vazut un filmulet in care politistii americani au impuscat o femeie in picior pentru ca nu se dadea jos din masina ,deci......e adevarat !
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Politistul american trage in sofer daca acesta prezinta un pericol pentru politist si pentru cei din jur. Daca ala cu masina da sa plece si sa treaca cu masina peste politist, de ce sa nu-l impuste?
In cazul asta mult mai eficient ar fi fost sa-i sparga toate 4 cauciucurile + geamurile laterale si sa-i dea cu niste spray paralizant in ochi + nas. Iesea singur. Daca ducea mana la buzunar sau mai stiu eu ce se alegea si cu un glont. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Astia da politisti penibili ! Nu ca n-am avea si noi , dar astia parca sunt prea de tot .
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Ori politistii alora sunt adevarate hahalere, ori e dintr-un film jenibil
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
PENIBIL !!!
![]() ![]() ![]() Politistii astia sunt atat de prosti, incat, pentru a nu se rani, au fost dotati cu pistoale cu capse (ei nu stiu asta). ![]() ![]() Nici macar masinile din dotare nu le folosesc pt. a-l bloca. La asemenea "organe", respectul pentru lege este pe masura. This post has been edited by GabyT: 11 Jun 2007, 21:21 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
cosmin_cosmin_1 |
![]()
|
nu stiu Group: Members Posts: 309 Joined: 30 June 04 From: Valcea ![]() |
cea mai tare faza e spre sfarsitul filmului,cand ii depaseste unu cu scuterul
|
--------------------
Opel
Tigra si corsa
anii 90
|
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cel mai prost clip .fara sfarsit .
|
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:27 |