Tricked-out Clio, :barf:
![]() ![]() ![]() |
Tricked-out Clio, :barf:
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Super tare omuletul ... super tare
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
E bolnav cu capu omul asta,sper ca nu are nici o legatura cu Romania
![]() This post has been edited by DRD: 5 Jun 2007, 17:27 |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Sa se roage la
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Saracuta masina. Cred ca e dereglat rau proprietarul. Sau poate isi ia o groaza de bani pentru reclama
![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Ma gandesc ce face cand se duce cu masina la spalatorie...
![]() "Vreau exterior + interior va rog..." ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
dragos c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 23 November 07 ![]() |
Doamne!imi este mie rusine de cum arata masina.sunt curios ce zic cunoscutii lui.
Apropo da e legal?Are voie sa circule cu racheta aia? ![]() |
--------------------
Peugeot
307
2005/1.6 16v HDI/110 CP
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Are si un lucru util: extinctorul fixat intr-o pozitie buna.
In rest, fiecare cu stolul lui... |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Doamne ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Mda...Deci, se poate si la altii, nu numai in unele judete limitrofe Bucurestiului...
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar cele mai pavoazate masini - indiferent de marca si model - le-am vazut prin peregrinarile mele prin preajma capitalei...Sorcove cam ca masina lu' nenea asta...: fanioane (de la echipe de fotbal, la fabricanti de mase plastice), folie pe geamuri (cu cat e mai neagra, cu atat e mai ''cool''), sigle si insemne (in asocieri care mai de care mai bizare si mai imposibile...: "Mercedes" si "M3" puse pe o Volga Caprioara motorizata cu un Diesel in 3 cilindri de Universal 445 mi s-a parut combinatia cea mai cea!... ![]() Imi pare rau ca nu am posibilitatea sa umblu cu un aparat foto digital dupa mine... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
nu e din ro tipu'
oricum, cele mai manelistice masini le-am vazut in constanta si calarasi ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Alors mes amis vous voyez que des idiotes vive dans la monde entiere pas seullement on Roumanie??!!Je suis sur sue que cette garcon a beaucoup de problemme a la tet!Pauvre Serge...
Muahahaa!Mai fratilor asta-i deranjat zdravan la "mansarda"!Ce-o putut face tembelul cu biata masinuta!Or fi ei fracezii(sa cel putin ei sunt foarte convinsi de acest lucru!) baieti destepti da' si cand e unul prost apăi ăla-i prost pt toata natia!Am mai vazut si eu prin oras "sorcove",vorba lui Adi,mai ales cu nr. de CS ce aveau pe ele tot felul de briz-brizuri,stegulete,abtibilde,antene cu oua Kinder in varf,etc! insa alea erau niste chestii chiar "austere" pe langa brezaia ăstuia!Lua-l-ar Aghiuta in brate de defect ce e,ca tare rau o mai putut sluti biata masina!Asta cel putin din punctul meu de vedere!Ma mir ca nu si-a facut si lui niste piercing-uri cu reclame pe moaca !Ciao!M. ![]() P.S. Imi cer scuze pt. franceza mea "de balta" dar cred ca am mai bine de un sfert de secol decand nu am mai scris un cuvant in aceasta limba! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce te faci Mariane cu unu'de-asta la ITP?
![]() |
--------------------
renault
megane
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Daaaa!!!...
Buna intrebare! ![]() LE: Cat despre ''ta langue française'', ''pas des problemes''... Toi c'est pas le seulement dans cette situation, mon ami! ![]() This post has been edited by Adila16: 2 Mar 2008, 17:48 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(Meganer @ 2 Mar 2008, 16:25) Chiar ce m-asi face? ![]() 2 Mar 2008, 20:58: Muahaha,am gasit!!!Il indrum la RAR sa-si treaca modificarile in CIV!!! ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by marian-j: 2 Mar 2008, 20:58 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da oare lui chiar ii place asa ceva?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
marian-j |
![]()
|
QUOTE(Adila16 @ 2 Mar 2008, 17:44) Daaaa!!!... Buna intrebare! ![]() LE: Cat despre ''ta langue française'', ''pas des problemes''... Toi c'est pas le seulement dans cette situation, mon ami! ![]() Escusez-moi cher Adi!J'avais vu trop tard le mesage ecrit de toi!Je reste bouche-bee a la question pose de Meganer!! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
Pas des problemes, cher ami!...
Revenons on-topic: Je croix que c'est tres bien que t'avait trouve le responsable avec l'inspection technique periodique pour le garçon avec des oiseaux dans la mansarde... ![]() Si-n cea mai neaosa limba carpato-danubiano-pontica: neica, au si ei falitii lor... ![]() Ma'c la hangar ca e treaba... Revin! |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
marian-j |
![]()
|
Falitii lor?CORECT!Bine spus!
![]() Ma duc si eu la "hangarul" meu! ![]() Hai toata lumea la munca nu cu ochii dupa bani! ![]() Ciao!m. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() ![]() Cat despre ''faliti'', regret enorm ca nu pot umbla cu camera dupa mine: venind de la "scarbici", in seara asta, am sesizat in trafic, pana in pasarela peste Centura, un flacaiandru cu un Logan de Bucuresti cu muulte papusele ventuzate in luneta si parbriz, astfel incat campul vizual era redus la suprafata unei coli A4 - intr-adevar, ceva mai generos decat vizorul de TR85 (minunatul tanc romanesc...) -, cumulat pentru ambele suprafete vitrate mentionate, plus, montat pe capota portbagaj pe niste suporti de tabla vopsita, un spoiler de ...PFL pur-sange...cu un unghi de incidenta si o suprafata portanta demne de Bugatti Veyron... ![]() This post has been edited by Adila16: 4 Mar 2008, 21:21 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
marian-j |
![]()
|
Bine "moșule",ia-le tu pe toate!Bine ca e al tau mai mare!De ce vrei sa ma complexezi?Crezi ca eu nu stiu ca marimea(totusi!!) conteaza??
![]() Hai ca am glumit!Sper sa nu te superi! Cat despre ala cu "instalatia" aia montata pe capota portbagajului eu cred ca tu (fiind si seara iar tu erai obosit dupa o zi de munca) nu ai sesizat corect destinatia respectivei ciudatenii!Eu cred ca nu era,frate,eleron ci masuta de picnic a ghiolbanului pe care in week-end o demonteaza de pe capota si o protapeste in spatele blocului sa aiba unde-si pune micii,gratrele si berea la pet! ![]() Doamneee mare T-i gradina!Ciao!M. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
Nici vorba de suparare, marian!
S-ar putea totusi sa ai dreptate cu destinatia polivalenta a PFL-ului ala... Cred ca, in plus, era si masa de calcat pantalonii de trening purtati sambata seara, obligatoriu combinati cu un pantof cu cioc, toc inalt si ciucurasi, un tricou galben-pai si un colan de teava aurita pe deasupra...Asta, tinand cont de impresia creata, la simpla vedere, de flacaul de la volan... Pacat, insa, de masina... This post has been edited by Adila16: 5 Mar 2008, 23:24 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
Meganer |
![]()
|
Bine ca nu se mai gasesc caini de-aia care-si misca capul...
Erau pusi la daciile 1300 in spate, la luneta. Cand mergeai 4-5 km in spatele unuia cu caine de-asta, incepeai si tu sa dai din cap... |
--------------------
renault
megane
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() Imi amintessc ca imi placea tare mult sa il articulez peste cap (pe caine, nu pe unchiu, Doamne - feri!) sa vad cat de mult poate sa se batzaie... ![]() In locul cainilor aparusera intr-o vreme niste palme rosii cu inscrptia STOP, puse pe un arc si care se lipeau de luneta cu o ventuza. Aveau acelasi efect halucinant ca si cainii pomeniti de tine... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
marian-j |
![]()
|
Mai oameni buni,pentru vremea respectiva caiini aia erau foarte "trendy",foarte "pe val", un adevarat "must have" ce mai.. Si pe langa faptul ca puteau fi "procurati" foarte greu mai costau si o caciula de bani!Veneau "de-afara" de...In plus,imi amintesc ca "dulaii" aflati(la vremea respectiva) in luneta masinii apartinand socrului meu "tronau" pe un "lucru de mana" la care biata soacra-mea a trudit zile intregi!!
![]() ![]() Despre "palmutele" ce se balanganeau prin masinile romanilor mult inainte de "revalutie"eu am o teorie proprie.Aceste jucarii au aparut mai intai ca niste "gadget"-uri oferite de revista "Pif"(Doamne ce batran sunt! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
Se vede ca n-ai prea circulat printr-o anumita parte din judetul Giurgiu - actualmente in Ilfov...-...
Aveau ''palme'' inclusiv pe lateralele spate... Doamneee, si ce mandri erau de ele...Cum se mai batzaiau ele din cauza hartoapelor si arcurilor de Break montate pe spate la Berlina!... ![]() Chiar ca am imbatranit!... ![]() This post has been edited by Adila16: 11 Mar 2008, 20:16 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
tzavalau |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
:ad sub masa:Mai baieti inseamna ca voi inca nu ati circulat pe mioriticele plaiuri ale Rominicii adica prin Republica Federala Gorj??????? Sa vedeti acolo tot felul de pomi de iarne si alte halea..........
![]() |
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
marian-j |
![]()
|
@ tzavalau
Mai frate,manca-ți-ași ce ma râsei!Maica-mea e gorjanca!! ![]() ![]() ![]() Ai dreptate!N-am mai fost pe la Slavuta(pe Gilort in jos! ![]() Uite ca m-am luat cu vorba si am uitat de buna-cuviinta in ceea ce priveste purtarea fata de oaspeti!Bun venit pe forum!Sper sa-ti placa p-aci pe la noi!Ciao!M. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
QUOTE(tzavalau @ 12 Mar 2008, 00:42) ![]() ![]() Recunosc ca n-am prea ajuns prin RFGorj. Cel putin nu in ultima vreme... Off-topic: Candva, cand calaream un IJ, Coloana Infinitului era, de regula, locul de popas in pregrinarile prin tara... Insa, daca vreti, intr-adevar, sa vedeti turisme cu numere de inmatriculare RO aproximativ identice cu cel al frantuzoiului (sau ce-o fi el) prezentat de initiatorul topicului, va recomand Lunguletu de Dimbovita. Vazut cu ochioloii personali un ARO 243 d, bleu-Canada, care semana izbitor ca ''dotari'' cu Clio-ul omului din Francia...Insigne, papusele, sigle peste sigle si insemne langa insemne...In plus, perdelute de macrame la geamurile din spate, cele care incadreaza usa-hayon... Rau imi pare ca nu i-am retinut numarul... (Cert incepea cu DB... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
marian-j |
![]()
|
Si o poza ceva?Sau nici pe acolo nu-i slobod cu pozaru'??
![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 12:22 |