deschidere luneta laguna II
![]() ![]() ![]() |
deschidere luneta laguna II
bingo_floryn |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 7 April 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Attached thumbnail(s) c338_27.jpg ( Size: 44.77k ) Number of downloads: 221 |
||
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|||
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- bine ai venit pe forum si felicitari... ai o masina reusita
![]() - cu deschisul lunetei... cauta si pipaie pe langa butonul cu care deschizi portbagajul... vei mai gasi un contact electric pe care trebuie sa il apesi fin ![]() enjoi!!! This post has been edited by laguna_2_interceptor: 21 May 2007, 22:42 |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
IvanCG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti ![]() |
In stanga clapetei de deschis portbagajul ai un "butonel" mic pentru deschiderea lunetei.
|
--------------------
Renault
Laguna II
Estate Privilege 1.9 dCi 2002
|
|
bingo_floryn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 7 April 07 From: Piatra Neamt ![]() |
ms pentru indrumari!
cred ca e intrerupt firul ca nu vrea sa se deschida! |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- sau trebuie sa il dai jos (dai fata de la haion de pe interior jos) si bagi spray de contact electric pentru curatire in el... am patit asta anul trecut doar ca era la cel de haion... dar amandoua merg principial la fel...
|
--------------------
Renault -
2003
|
|
bingo_floryn |
![]()
|
multam'! voi incerca in week-end!
mai am insa o intrebare: cum se regleaza temperatura de la clima mai jos de 16 grade? temperatura minima pana la care o pot da este de 16 grade in ambele parti. |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
bingo_floryn>> mai jos de 16 C nu merge..din cate stiu eu..la megane parca sunt 15..Oricum ,nu iti este frig la 16 C??eu cred ca este de ajuns..(pentru mine)..
This post has been edited by MHY: 23 May 2007, 18:09 |
--------------------
------
------
------
|
|
bingo_floryn |
![]()
|
cel care mi-a adus masina a spus ca a reusit sa o dea pana la 11 grade dar nu mai stie cum! intr-adevar daca merge si ventilatorul e uper ok
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- te minte...
![]() |
--------------------
Renault -
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 12:04 |