HALKIDIKI - KASANDRA - SUNT AFECTATE STATIUNILE ?
![]() ![]() ![]() |
HALKIDIKI - KASANDRA - SUNT AFECTATE STATIUNILE ?
justy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|||
gabriel_TMF |
![]()
|
![]() membru cu bun simt Group: Members Posts: 81 Joined: 16 August 05 ![]() |
mergeti linistiti, nu sunt nici un fel de probleme. eu am fost anul trecut in hanioti la pallini beach chiar in timpul incendiilor. ai nostrii prezentau la tv focurile si spuneau, "Halkidiki in flacari" de era gata gata sa nu mai plecam. acolo nici un fel de probleme in afara de niste autospeciale de pompieri care stateau la intrarea in statiune, si o data pe zi un elicpoter care survola zona, nimic nu amintea de apocalipsa prezentata de posturile tv romanesti. arsesera este adevarat niste paduri pe un versant de munte, dar destul de departe de statiuni. doar de o singura pensiune, repet pensiune nu hotel, se apropiase focul destul de periculos, dar nici acolo nu se intamplase nimic. cred ca se incerca si un fel de antireclama statiunilor grecesti din halkidiki. am stat 11 zile si nici o pala de foc nu ne-a deranjat. a fost super, nu am vazut turisti sau localnici panicati sau care aveau de gand sa paraseasca zona. concediu placut!!!!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
2005 laureate
- B 47 TMF
|
|
cosad |
![]()
|
![]() service advice Group: Members Posts: 137 Joined: 21 August 05 ![]() |
Am fost anul asta si abia se mai vad urme
|
--------------------
dacia
solenza
- B-**-***
|
|
sobolanu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 25 September 06 From: Bucuresti ![]() |
la Kassandra Palace a stat cineva ? De pe site-ul lor plaja pare nisipoasa si mare...
|
--------------------
Renault
Megane
2003, 1,6L, 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 19:20 |