Sfat achizitie laguna 2.
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitie laguna 2.
walterc74 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 1 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT LAGUNA 2
1,9 DCI
2004
|
|||
andrei0481 |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 88 Joined: 24 August 06 ![]() |
Parerea mea, ca om care a avut o laguna 2,timp de 1 an de zile ar fi sa incerci sa te orientezi la altceva.Costurile de intretinere iti pot zice ca sunt duble fata de opel,iar la capitolul fiabilitate mie personal mi s-a parut la pamant.Acum ce sa zic,faci ce crezi,sunt banii tai in joc,dar fii atent ce cumperi pentru ca la 9000 o masina din 2003 sigur e adusa din franta sau belgia si stii ce se zice de masinile aduse de acolo...ideea e ca la banii tai ca sa fie o masina ok ar trebuii sa o iei din 2001-2002,doar la varsta asta ar insemna o masina buna la 9000,si oricum nu e sigur!Nu te grabi,mai uita-te si la alte masini!!!
|
--------------------
Opel
Astra H
1.7 CDTI 80 CP 2005 ex:Laguna 2, 2001 1.6 16v;Opel Astra F 1.6 16v,1992;Renault 9 TSE 1.4,1986;Oltcit Club 1.1,1988
|
|
vlad_laguna |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 18 December 06 ![]() |
@walterc74:eu vand laguna mea. daca te intereseaza da-mi un pm sau ma gasesti la nr de tel 0728229230, vlad.
|
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
2006 VW Passat 3C-2006, 140 CP
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@vlad_laguna: Masina asta o vinzi?
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
vlad_laguna |
![]()
|
da. asta. maine ma duc cu ea in service sa vad ce are. orice ar fi, din principiu voi schimba. asa ca nu vad de ce ar fi probleme, daca in acest scop ai pus intrebarea.
|
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Laguna e mai ieftina la intretinere decat Passat.
Serios, n-am nimic cu nimeni, dar prea abereaza toata lumea...Laguna e scumpa la intretinere... Probabil, comparativ cu Astra e mai scumpa. Dar ce clasa e Astra si ce clasa e Laguna. Asa va compar si eu Astra cu Smart. In legatura cu ce zice lumea, am impresia ca multi nu mai stiu ce vorbesc.... Adica mie mi-a zis un amic ca Laguna e naspa, desi n-a condus-o niciodata, iar el are Passat si i-a schimbat turbina. Da' aia nu se pune...ca de s-a intamplat, mai sunt si ghinioane. Crede-ma ca asa fac toti, daca aud ca s-a stricat vreo piesa la VW, Opel, Audi...etc...se mai intampla domne, motorina proasta, drumurile proaste...etc Daca vine vorba de Renault sau Peugeot, si o piulita daca se strica... AAAAA masina proasta. Iar un Passat e la fel de scump la piese ca Laguna. Restu e un mit. |
--------------------
-
-
-
|
|
vlad_laguna |
![]()
|
confirm cele spuse de andu911. s-a inradacinat in mentalitatea romanilor, obsedati de marcile germane,ca masinile frantuzesti, in special renault, ca de asta e vorba, sunt nefiabile. nimic mai neadevarat. sunt super incantat de laguna. credeti-ma ca din ziua in care o am nu am intampinat probleme cu ea.cea cu potentiometrul de la acceleratie este prima problema care apare dupa o exploatare foarte intensa a masini..
multa lume vorbeste din auzite. majoritatea care vorbesc asa, nu s-au suit nici macar o singura data in laguna. la intretinere, masina este ieftina. bineinteles, daca o vom compara cu dacia este scumpa, dar este o comparatie nefondata. ieri de exemplu am fost sa cumpar filtre de aer si de ulei si impreuna cu uleiul m-au costat 1.700.000 de lei vechi.nu mi se pare o suma mare deloc, in conditiile in care un litru de ulei la passat, pt motoarele PD este in jur de 700.000 lei vechi. si exemplele ar putea continua. cine zice ca a avut probleme majore cu masina asta, ori a fost nepriceput in ale intretinerii, ori chiar a fost ghinionist. |
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu la cele de mai sus, numai la schimbarea distributiei daca va ganditi cat de usor se face la laguna si cat de laborios e la passat(se desface toata fata masinii)
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
walterc74 |
![]()
|
ok,trebuie sa caut masina acum,azi i-mi arunc un ochi prin vitan.
Tocmai m-am intors din vitan. Ce sa zic,slaba oferta de laguna 2. Doar 2 masini mi-au retinut atentia. 1.Laguna 2 an 2002 expression,120cp,full[are a\c ,nu clima si fara piele]7500 eur fara taxa inmatriculare. 2.Laguna 2 an 2003,120cp,full[fara piele]8200 eur fara taxe. Taxa de inmatriculare am inteles ca este cam 1600 eur si ca urmeaza sa fie redusa cam cu 50% in circa 2 saptamani. Si inca ceva,ambele masini sant aduse din belgia[spunea cineva ceva despre masinile aduse din franta si belgia]sa ma feresc de ele sau ce ??? This post has been edited by walterc74: 6 May 2007, 12:38 |
--------------------
RENAULT LAGUNA 2
1,9 DCI
2004
|
|
andrei0481 |
![]()
|
Pai in principiu,dar nu e regula masinile aduse din belgia/franta nu sunt la fel de bine intretinute.De aceea si pretul lor e mult mai mic...Nu vezi ca toata lumea aduce mai nou masini de acolo si nu din germania,de ce oare?Carte de service....he he rar exista si daca exista e facuta sa-ti scoata ochii....
|
--------------------
Opel
Astra H
1.7 CDTI 80 CP 2005 ex:Laguna 2, 2001 1.6 16v;Opel Astra F 1.6 16v,1992;Renault 9 TSE 1.4,1986;Oltcit Club 1.1,1988
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
In general, masinile aduse din Belgia sunt luate de la firme de licitatii, unde ajung masini de la companii, nu de la privati. Si in Germania sunt handleri care le cumpara din Belgia si le revand.
andrei0841, daca tu ai luat o masina SH cu diferentialul distrus, la care ziceai ca motorul a fost schimbat, pe care ai pus o cutie de viteze gasita la intamplare si din care curgea uleiul nu inseamna ca Renault Laguna2 este asa. Ai nimerit o masina f. prost intretinuta. Vezi ca si Opelul Omega al tatalui tau merge cand vrea el, Astra H-ul tau incepe sa aiba aceleasi probleme la planetare si scurgeri de ulei din cutie, asa ca nu vad de unde deduci tu ca Laguna ar fi mai putin fiabila si mai scumpa la intretinere decat altele... This post has been edited by r&d: 7 May 2007, 09:14 |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
andrei0481 |
![]()
|
Ok.Ai perfecta dreptate,mi-am sustinut doar punctul de vedere,nu uita ca totusi sunt inca indragostit de Laguna.Dar pur si simplu m-a dezamagit...Ideea e ca la Laguna tot timpul se intampla ceva..iar daca te uiti pe forumuri de la alte marci vei vedea ca efectiv exista mai putine probleme cu ele decat la Laguna.Sincer nu ai idee cat de rau imi pare de acea masina,pt ca era croita pt sufletul meu dar...dar...tinuta de drum??ai condus un golf/passat/astra/vectra/omega????Mare diferenta.Ahh si preturi de intretinere...renault vs opel=dublu aproape
|
--------------------
Opel
Astra H
|
|
walterc74 |
![]()
|
Mai iau in calcul si varianta unui ford mondeo 2.o tdci an 2003,ce parere aveti ???
|
--------------------
RENAULT LAGUNA 2
1,9 DCI
2004
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
laguna 2 benzina: cel mai bun raport pret/calitate/kilometri dintre celelate europene din aceeasi clasa. parerea mea...
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
walterc74 |
![]()
|
neaparat diesel,nu mai vreau benzina.
si inca ceva,ce se mai aude cu reducerea taxei de prima inmatriculare ??cand se da ?? |
--------------------
RENAULT LAGUNA 2
1,9 DCI
2004
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Din cate am citit (o sa caut sursa), mai devreme de luna iunie nu va intra in vigoare modificarea taxei.
|
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
- HH / HH
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ca si confort si aspect Laguna castiga in fata lui Mondeo, insa motorul tdci de 131 cai de la Mondeo este fenomenal...
In primavara vreau sa schimb R25 si tot aceeasi dilema o am si eu...Laguna sau Mondeo....pana acuma Laguna parca ma atrage mai tare, dar oricum mai este pana atunci... ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
walterc74 |
![]()
|
ei deci ar mai fi 2-3 saptamani pana la noua taxa,mai bine astept pana atunci deoarece acum taxa la o laguna 2003 este 1600 eur si am inteles ca se va injumatati,asa ca nu mi-ar strica 800 eur in buzunar.
cj98czh,prin cluj cum mai este targul auto ca nu am mai fost de 3 ani pe acolo. din cate stiam eu sant mai ieftine ca-n bucuresti masinile acolo. tot asa este ?? |
--------------------
RENAULT LAGUNA 2
1,9 DCI
2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sfatul meu ..... este sa ti-o cumperi direct de afara...si inainte sa mergi dupa ea sa ceri sa-ti trimita prin fax Brieful...cu asta te duci frumos la o reprezentanta renault, dai spaga de rigoare si afli istoricul masinii, dupa care pleci dupa ea...tu sau o persoana de incredere...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
walterc74 |
![]()
|
cred ca o sa ma bag la un mondeo,totusi.
|
--------------------
RENAULT LAGUNA 2
1,9 DCI
2004
|
|
walterc74 |
![]()
|
inca nu mi-am luat nimic si asta numai din cauza ca astept sa vad noua taxa de prima inmatriculare.
intre timp am si testat niste masini si m-am hotarat clar ce o sa-mi iau. LAGUNA 2. Mondeo este foarte zgomotoasa. Am pus ochii pe o laguna din 2004 1,9 dci,proaspat adusa DIN FRANTA. Omul mi-a fluturat o foaie prin fata ochilor luata de la dealerul de unde a luat masina,pe care sant trecute si asa zisele probleme ale masinii,un capat de bara[care sincer nu l-am simtit in mers]si o problema de etanseizare la cutie[probabil semering].Kilometrii cica vreo 90 mii,dar nu prea cred.Asa masinuta arata bine si merge la fel de bine[bine am condus-o 2-3 km,cat am putut si eu sa observ]omul e de acord sa mergem in vitan la computest.Problema e cu saracia asta de taxa auto,ca astept sa vad daca scade sau nu.Taxa actuala ptru masina ar fi cam 1800 eur si din zvonuri cica s-ar injumatati. Voi ce parere aveti ??? |
--------------------
RENAULT LAGUNA 2
1,9 DCI
2004
|
|
IvanCG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Am avut ocazia de curand sa conduc un Mondeo de 96KW (un drum la Iasi si unul la Constanta) si intr-adevar e diferit destul de mult ca dinamica fata de Laguna mea.
Daca s-ar putea sa-mi iau la aceiasi bani o masina cu "sprinteneala" lui Mondeo si aspectul, dotarile si spatiul Lagunei n-as ezita ![]() Apropo, Fordul ala era foarte putin zgomotos (cu mentiunea ca era destul de nou). |
--------------------
Renault
Laguna II
Estate Privilege 1.9 dCi 2002
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
QUOTE(walterc74 @ 23 May 2007, 21:03) Taxa actuala ptru masina ar fi cam 1800 eur si din zvonuri cica s-ar injumatati. Voi ce parere aveti ??? Eu zic sa mai ai putintica rabdare...asa se tot zvoneste! Si cred ca se va aplica aceasta reducere. Bafta la cumparare! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
bgabriel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 July 06 ![]() |
Din ce am auzit eu taxa de prima inmatriculare se va modifica de la inceputul anului. Multa bafta la achizitie.
This post has been edited by bgabriel: 30 May 2007, 09:39 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Privilege 1.6 16V
apr 2007
|
|
walterc74 |
![]()
|
mi-am luat mondeo pana la urma si cred ca am facut alegerea cea mai buna.
|
--------------------
RENAULT LAGUNA 2
1,9 DCI
2004
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- total eronat... motoarele TDCi TDDi de la FORD sunt cunoscute ca fiind foarte zgomotoase (am avut personal si conosc si de la alti posesori)... apoi sa comparam Mondeo cu Laguna 2, sa fim seriosi...
![]() |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
walterc74 |
![]()
|
Eu am testat cateva lagune si ford-uri,in paralel sa zicem.
fordul este mai zgomotos[ai dreptate]datorita transmisiei pe lant[care eu insa o consider un avantaj] in rest laguna este peste ford doar la optiuni[multe chiar inutile zic eu] m-am mai gandit si asa...mai nu or fi toti chiar prosti de spun ca masina germana este net superioara celei franceze. |
--------------------
RENAULT LAGUNA 2
1,9 DCI
2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(walterc74 @ 1 Jun 2007, 21:47) Dar nici destepti nu sunt multi dintre ei, si eu cred ca este o parere total gresita care ti se va reflecta in costurile de intretinere... Sper ca macar ai ales motorul TDCI de 131 cai, ca in rest nu vad nici un avantaj...inafara acestui motor care este senzational... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
walterc74 |
![]()
|
stai putin,tu crezi ca laguna 2 este mai ieftina la intretinere decat mondeo ???
trezeste-te la realitate omule. motorul este cel de 116 si merge impecabil,tocmai am venit de la munte si sant incantat de cum merge si cum se infige,deci inca o data ma felicit ptru alegerea facuta. si cu asta m-am si retras de pe forum,bafta. |
--------------------
RENAULT LAGUNA 2
1,9 DCI
2004
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Cine cumpara masini second nu ar trebui sa se bage niciodata in discutii despre fiabilitate. Un Passat-ist nu va recunoaste niciodata cat de proasta e masina lui, stie ca a gresit, dupa ce era atat de sigur pe el la inceput (90% din Passat-urile de pe strada la noi sunt second) |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:50 |