Berea micsoreaza creierul, :D
![]() ![]() ![]() |
Berea micsoreaza creierul, :D
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aha, acu pricep de ce tocmai nemtii (mari bautori de bere in general si nu de ieri de azi) sunt asa lipsiti de materie cenusie!
Ai dracu' americanii astia! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
bun... nu mai beau bere, o dau pe vin!
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.646 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
daaa tare stire... si astia care beau mai multe pe zi cat trebuiau sa aiba creierul?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
eu beau bere de la 4sau 5 ani de cand imi dadeau parintii sa gust spuma de la halba, pe la 14 ani am inceput sa beau ocazional cate o sticla si de pe la 17 ani am inceput sa beau cat de mult ma tineau buzunarele( noroc ca eram baiat sarac) iar acum beau cand pot cate 2-3 sticle de bere. nu pot sa spun ce placere imi face sa beau bere.este ceva extraordinar; si vin desteptii aia sa spuna ca berea face rau la greier.
concluzia: la 60 de ani exista pericolul sa-ti zangane creierul in craniu pentru ca s-a micsorat de la atata bere. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
catnico |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 14 April 07 From: bucuresti colentina ![]() |
Vijelie are dreptate
Si cum nemtii sint motorul europei in curind vom zdrangani toti iar americanii avuti isi vor lua numai masini americane..sau coreene |
--------------------
renault
Rx4
- b
benzina 2001
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(C@talin @ 4 May 2007, 16:56) O cutie cu bere zilnic duce, in timp, la micsorarea creierului cu doi la suta, Așa o fi, da' amerecanii ăia e proști, n-o știu p'aia: decât cocoșat de muncă, mai bine burtos de bere! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
traiasca berea !
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
adevarul e ca bautura iti cam ia mintile.
![]() berea ca berea, dar sa vezi cu cata minte mai ramai dupa ce consumi o juma' de vodca. |
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
- -
1986 cu fete de usi din vitan
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
scade, scade dar cand ajunge pe minus?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Cand ajunge pe minus o dam in modul...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.470 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Problema e sa nu dea cu radical, ca sa vezi atunci belea.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Voi ați băut bere americană? Aia chiar iți micșorează creierul ! Dovadă că la ei sunt mulți duși cu pluta! Vedeți numai reclamele cu cine știe ce minune de cratiță sau pat ce se umflă și cum se miră tipa aia.....
![]() ![]() |
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
eu sunt la o bere la ora asta, as mai fi comentat dar simt cum mi` se micsoreaza creierul si-mi pierd ideile!
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(C@talin @ 4 May 2007, 15:56) O cutie cu bere zilnic duce, in timp, la micsorarea creierului cu doi la suta... Da-n cat timp??? Stiam eu ceva, ceva, d-aia prefer berea la halba... |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Eu peste 15 min ies la o bere (pe bune)
![]() ![]() ![]() Sunt de acord ca alcoolul in cantitati peste medie distruge celulele nervoase in timp. Si de asemenea alcoolul ne face mai depresivi (cel mai vizibil este acest fenomen a II-a zi dupa o betie). ""Stiam eu ceva, ceva, d-aia prefer berea la halba..."" ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ageana: 4 May 2007, 22:03 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(han_1.6 mpi @ 4 May 2007, 16:28) eu beau bere de la 4sau 5 ani de cand imi dadeau parintii sa gust spuma de la halba, pe la 14 ani am inceput sa beau ocazional cate o sticla si de pe la 17 ani am inceput sa beau cat de mult ma tineau buzunarele( noroc ca eram baiat sarac) iar acum beau cand pot cate 2-3 sticle de bere. Se vede ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.734 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu acum am vazut topicul asta. Daca il vedeam de ieri nu mai consumam 8 beri aseara. Ma cam doare capul, probabil pentru ca mi se micsoreaza creierul
![]() |
--------------------
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
QUOTE(C@talin @ 4 May 2007, 15:56) O cutie cu bere zilnic duce, in timp, la micsorarea creierului cu doi la suta, avertizeaza cercetatorii de la Wellesley College din Massachusetts, SUA. In plus, cu cat consumati mai multa bere, cu atat materia cenusie a creierului se distruge. Studiul, efectuat pe 2000 de persoane peste 50 de ani, a aratat si ca femeile au creierul mult mai vulnerabil la atacul alcoolului. Dupa ce au fost impartiti in mai multe categorii: nebautori, bautori ocazionali, consumatori medii si cei care beau zilnic bere, cercetatorii le-au masurat creierul prin tomografii, acestea aratand clar legatura care exista intre alcool si marimea creierului. Hai ca asta-i tare! ![]() Ptiu! Nu stiam eu de ce cand clatin capul, se aude un zgomot ciudat. ![]() ![]() Sunt curios daca continuui sa beau bere, raman fara creier definitiv si irecuperabil? Sa calculez...deci o cutie(obligatoriu sa fie la cutie?) -2% pe zi... ![]() ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
- ? 00 ???
2006 Ambition stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
o micsora creierul, dar poate mareste altceva.....
![]() This post has been edited by Diac: 5 May 2007, 12:36 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.470 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cifra aia care apare cand te duci la bancomat?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
inseamna ca al meu ar trebui sa fie cat o aluna.
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
|
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
- -
1986 cu fete de usi din vitan
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
La nemti materia cenusie se distruge ordonat, disciplinat!!
![]() |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Asadar blondele sunt cele mai mari consumatoare...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 19:28 |