[VIDEO] Ca sa vedeti hal de elevi prin Moinesti-BC, Te lasa cu gura cascata ce pot face
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Ca sa vedeti hal de elevi prin Moinesti-BC, Te lasa cu gura cascata ce pot face
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.646 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
parca a mai fost ceva asemanator:) cica ar fi o adevarata tehnica sa faci asa ceva
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ha ha ha ????????????? ce a fost asta? Si mamaie dumnezeu s-o ierte facea asta la 70 de ani ai ei.
![]() |
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
- B-47-ZHK B-13-NCM
Manager 1.5 dCi 85cp
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Faceam eu mai bine cu piciorul rupt
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Da ce-au facut ?! Sau fugeau de la ore ?!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- 50 VDU
Preference 1.4 MPI, 2005 "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Cica ar fi parkour, cica.
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Nu prea inteleg care-i faza...sar amandoi peste chestia aia...nimic special...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Nu inteleg, ce vor ei de fapt sa arate?
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Am vazut pe la MTV parca niste straini d-astia turbati. Cica ei au inventat un nou sport...sarituri de pe casa, din pom, din dracu sa-i ia. Si romanasii nostri...cum sa nu incerce si ei o imitatie penibila a acelui "sport" vazut la tv?
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
cred ca de fapt incercau daca merge camera , iar dupa aceea (fiind mici) au descarcat din greseala filmul pe net
![]() |
--------------------
dacia
supernova
- mm 13 ral
2002 europa membru cooperant
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
s`a mai discutat despre "sportul" asta inventat de nu stiu cine.
ce sa faca si baietii prin moinesti, oras cat un cartier din Bacau ![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mi se pare mie sau vad un Megane II.1 verde pe acolo ? Adriane tu esti ?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Eu unul nu vad nici un Megane...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 19:15 |