Curatare bord cu spray pe baza de silicon
![]() ![]() ![]() |
Curatare bord cu spray pe baza de silicon
mihaitza007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 13 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Clio III
Dynamique 1.5DCI 80CP 2007
- B07CEVA
|
|||
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Tot cu un spray siliconic dau si eu, tot german, nu mai stiu cum se numeste. Nu prea imi vine sa cred ca ar avea efecte corozive, am vazut la multa lume ca isi da pe plasticele de pe bord cu chestii din astea si nu stiu pe nimeni sa fii avut probleme.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Alex_5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 22 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu folosesc un spray adus din germania de vreo 3 ani pe masinile pe care le-am avut si nu am avut nici o problema. Chiar sunt foarte multumit de el.
|
--------------------
Reno
Clio III 1.5 dCI
2006 Dynamique
|
|
sobolanu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 25 September 06 From: Bucuresti ![]() |
da fara grija dar vezi sa nu-ti gazezi si parbrizul ca dupa aia e nasol (mai ales noaptea). Asta o stiu din proprie experienta - s-a apucat nevasta-mea sa-mi arate ea ce inseamna curatenia si a dat direct cu jetul pe bord. Cel mai bine pulverizeaza pe o cirpa , ceva...
|
--------------------
Renault
Megane
2003, 1,6L, 16V
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am avut o singura experienta cu spray-ul cu silicon pe bord, a dat-o fara sa ma intrebe un baiat de baiat de la spalatorie. Opinia mea: straluceste foarte kitch-os, iar ziua se reflecta in parbriz o nebunie. Sunt total contra folosirii acestui tip de produs de curatare, indiferent daca pe termen lung dauneaza sau nu materialului din care e facut bordul, mie in primul rand mi se pare dezastruos pe termen scurt. O carpa umezita in apa cu foarte putin sapun lichid de maini utilizata regulat face minuni.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
D.R.G |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 6 December 06 ![]() |
Eu folosesc un spray special pt plastic (are aspect de spuma cand dai cu el).Face ca plasticul sa para nou-nout spre deosebire de silicon care face ca suprafetele sa fie foarte lucioase si 'slinoase' .
Si nici nu-i asa scump ii vreo 16 ron la omv. |
--------------------
BMW
E39
2000 Megane 1.6 (sold)
BMW 520 I 150CP |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Si cum se numeste asta ?
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Se numeste spray cu spuma activa...in momentul cand pulverizezi iese o spuma care se umfla...ca sa ma exprim asa. Se poate pulveriza pe absolut toate plasticele interioare si se omogenizeaza foarte repede cu o laveta curata. Eu am folosit de la Wurth.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
D.R.G |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 6 December 06 ![]() |
@diesel_power
Sambata cand am curatat interiorul l-am terminat dar maine ma duc sa-mi iau altul si-ti spun exact cum ii zice. |
--------------------
BMW
E39
2000 Megane 1.6 (sold)
BMW 520 I 150CP |
|
fantomel00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 16 January 07 ![]() |
Acum ceva timp un prieten mi-a facut o bucurie varsand Cola pe plasticul de pe usa. De atunci , plasticul se tot albeste . L-am tot sters, cat e ud pare ca s-a remediat situatia, dar dupa ce se usuca albul revine . Am incercat sa sterg si cu silicon, dar mai rau am stricat. Nici o spalatorie nu a reusit sa faca nimic. Are cineva o solutie mai buna ? Mersi
|
--------------------
RENO
CLIO III Dinamique 1.5DCI 82CP
2007
- 07-B-MIH
|
|
mariusa10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 18 December 07 ![]() |
Am gresit topicul ...scuze
![]() This post has been edited by mariusa10: 16 May 2010, 17:25 |
--------------------
laguna II
1,9dci
2003 privilege “Nu aruncați gunoaiele! Din ele se fac show-uri TV”
Woody Allen |
|
pleosc_gt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 17 May 10 ![]() |
QUOTE(fantomel00 @ 22 Sep 2007, 19:32) Acum ceva timp un prieten mi-a facut o bucurie varsand Cola pe plasticul de pe usa. De atunci , plasticul se tot albeste . L-am tot sters, cat e ud pare ca s-a remediat situatia, dar dupa ce se usuca albul revine . Am incercat sa sterg si cu silicon, dar mai rau am stricat. Nici o spalatorie nu a reusit sa faca nimic. Are cineva o solutie mai buna ? Mersi Nu prea mai ai ce sa-i faci, acolo s-a patat plasticul ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.5dci
|
|
pepelutza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 463 Joined: 17 November 10 From: brasov ![]() |
Si eu tot un spray pentru plastice de la Wurth folosesc si sunt multumit. Cele cu silicon mi se par , vorba cuiva de mai sus, slinoase.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007 , dynamique 1,6 , 16v 110 CP
- BV-10---S
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:20 |